Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

aaaaaaaa oğuzhan demişler ya merve onu havada karada yeneceği belliydi ihsan sattı oğuzhanı hani aydın yada ertan olacaktı aydın yerdi onu ihsan merveyi yollamak istemiyor oğuzhanı elemekti maksat

benden de bir ohhhhhhhhhhhhhhhh
oğuzhan gidince burda göbek atacaktım :dance::dance:
adağımı yaptım sonunda :dance:
birinci olacak diyordum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

aaaaaaaa oğuzhan demişler ya merve onu havada karada yeneceği belliydi ihsan sattı oğuzhanı hani aydın yada ertan olacaktı aydın yerdi onu ihsan merveyi yollamak istemiyor oğuzhanı elemekti maksat

aynen canım mervenin tek bir oyunu dahi kazanamayan oguzhanı elemesi yüzde yüzdü bu haftda ihsan sayesinde kaldı mervecik sempatiksalakcinni

benden de bir ohhhhhhhhhhhhhhhh
oğuzhan gidince burda göbek atacaktım :dance::dance:
adağımı yaptım sonunda :dance:
birinci olacak diyordum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bende ya birinci olacak diye tırstım hee:roflol: bir ada konseyi kalmış sonra final
hadi ihsannnnnnnnnnnnn:lepi:

He he Aydın'ın ağlamasını gördünüz mü?
üstünde tek parça bi şeyi kalmıştı onu da parçaladı. delikafadulden

yok artık ya yine denge oyunu bir daha ki hafta ya merveciğin tek becerebildiği denge nedense hepte denge adaletsizsin acun accukta diğerlerinin becerebileceği oyun yap bu kadarda itekleyerek bir yere geldiğin belli olmasın mervenin:roflol::roflol:

meve çok kötü ağlıyordu aydında üstünü neden yırttı acaba ihsana bak ya düşmandı muhattap olmuyordu nasıl konuşuyor öyle ya

aydın niye üstünü başını yırtıyor yaw :)))

cidden ya yarıldım gülmekten ben çok eğleniyorum bu yarışmadasırnaşık şey ama adaletli değil hep aynı tip denge yarışması yapılması :umursamaz: olmuyor itekleme zorlama olduğu çok belli oluyor be acuncum :lepi:

merve gecen kollarım güçlü degil demişti haftayada kol gücü önemli bir oyun var ihsan alabilir bence üzülürek söylüyorum ama duello belli olmaz tabi

Back
X