Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

hepsi artiz la bunların..bi merve harbi kız:delphin:

ben kimseyi satmam etmem diyodu oğuzhan noldu şimdii????gördün mü satılmayııısempatiksalakcinni

bence bir dahaki hafta merve alacak dokunulmazlığı öyle yapar acun çünki heyecan lazımsempatiksalakcinni ertan yada aydında elenir büyük ihtimalde ertan gidicek isis dediydi dersiniz:lepi:

aydının ailesinden mektup aldıgında acayip bi ağlaması vardı bulursanız izleyin garip bi adam zaten ordan belliydi yani gercektenmi ağlıyor rol mu yapıyor belli degil ama cok karaktersiz oldugu belli

aydının ailesinden mektup aldıgında acayip bi ağlaması vardı bulursanız izleyin garip bi adam zaten ordan belliydi yani gercektenmi ağlıyor rol mu yapıyor belli degil ama cok karaktersiz oldugu belli

tüh görmedim ben orayı adam sırf dönek ya fıldır fıldır hele konuşması beni deli ediyor hele o danslarr akannehirakannehirakannehir

şimdi mantıken zaten söyleyebileceği 3 kişi vardı ihsanın
aydın ertan oğuzhan
3 üde grubundan muhakkak bunlardan birini söylemesi gerekiyordu başka alternatif yok
o da oğuzhanı tercih etti.
bunda bi satış yok bence
hatta oğuzhan zaten çantada keklik diyip
aydını tercih edip merve veya aydın gibi güçlü bi rakipten kurtulma yoluna gidebilirdi ama yapmadı.

yinede ben ihsandan şunu beklerdim bi ton laf etti mervenin karşısına çıkmalıydı düelloda

ya ertan da şanslı adam son üçe kadar kalacak heralde.. oğuzhan ın veda konuşmasını dinleriz şimdi... :)) dinliyoruz başladı :))

finalde aydın merve ihsan olacak acun birde bir kişiyi daha sokacakmış ( ya saçmalık önceden elenen adamın finalde ne işi var:umursamaz:)

tüh görmedim ben orayı adam sırf dönek ya fıldır fıldır hele konuşması beni deli ediyor hele o danslarr akannehirakannehirakannehir

izle cok enteresan .. adam cabuk gaza geliyor para bürümüş gözünü ama ne yazıkki ilahi adalet devreye giricek diyorum ben bu kadar hırs iyi degil

bence ihsanın oğuzhanı söyleme sebebi oguzhanın kesin elenecegini bilmesiydi ama aydını söylese bi ihtimal aydın elenmicekti ve ihsana bi dahaki herhangi bi oylamada ihanet edebilicekti ve ihsan bunu göze almadı diye düşünüyorum ben

orda burda okudum canım artı kendi düşüncelerim heee yoksam bişi bildiğim yok sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tamam o zaman, ben de dedim tanıdığın falan mı var acaba içerde hihoyyyt hihoyyyt

Acun medya'da zaten birinin sonradan girebileceğinin sinyali veriliyordu sanki dün akşam bakınmıştım aklımda öyle kalmış.
bi de oğuzhan kendi düelloya çıkmak istemiş

evet anlaşıldı ki ihsan aydına iyilik yapmak için değil oğuzhanın istediğiyle onun ismini söylemiş

ben oğuzhanın yerinde olsam aynısını yapardım, herkes benden ezici şekilde güçlüyse orda daha fazla açlık ve uykusuzluk çekmenin bir anlamı yokmirmirmirmir

Back
X