Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merve aslanım. umarım sen kazanırsın. şu ihsanı da yollarsın inşalllahhhhhh..
evet anlaşıldı ki ihsan aydına iyilik yapmak için değil oğuzhanın istediğiyle onun ismini söylemiş
ben oğuzhanın yerinde olsam aynısını yapardım, herkes benden ezici şekilde güçlüyse orda daha fazla açlık ve uykusuzluk çekmenin bir anlamı yokmirmirmirmir
tamam o zaman, ben de dedim tanıdığın falan mı var acaba içerde hihoyyyt hihoyyyt
sonuc olarak fınale merve hakkıyla gelecek ama ben anlamadım ya neden hala bu aydın orda kalıoo uyus adam ama sanırım kaybedıoo haftaya nasıl kırze gırmıs bagarıodu sevıımsız yaratık
yalnız dokunulmazlık yarışması hiç adaletli degildi erkek ve bayan eşitliği yoktu erkek kuvvetiyle br olamaz tabi merveninki..acun yaptı yapacagını reyting uğruna tabii..
ihsan ne kadar riyarkar bir insan ya merveyle konuşmam diyordu şimdi nasıl da konuşuyor ! para insana neler yaptırıyor kişiliklerinden bile ödün veriyorlar ! ha önceden kişiliği var mıydı o da tartışılır. -tatlicadiarzu-