Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim en çok şey hoşuma gitti ya
hani merve'ye yükleniyorlar ya sen başak'ı yazdırdın bize, senin yüzünden onu eledik diye
merve de: ''evet'' diyor, ''evet aynen öyle yaptım, yarışma bu, akıllı davrandım, mantığımla hareket ettim'' :icecream:
herkes inkar edecek, hayır ben oyun çevirmedim diyecek sanıyordu
merveden öyle bir cevap alınca donup kaldılar benim içimin yağları e-ri-dii ! :dance:
merve grubun dışında, neden grubun dışındaki bir kızın sözüne güveniyorlarsasempatiksalakcinni
başağı madem bu kadar seviyolamış onu yazmasalarmış alla alla
oğuzhan elendi
niye oğuzhana böyle ayrıcalık yaptılar anlamadım adam için özel program yaptılar hee diğerleri son bi konuşur kapatırlardıprogramı oğuzhanın adada bütün başından geçenleri gösterdiler çok lazımdı yaa
kaydirigubbakcemile5 şükür sonunda, kazayla birinci olcaktı valla, diğerleri birbirini yerkensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
o elenince hepimiz HOOHladık sempatiksalakcinni
toplu hooohlamasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya şimdi bu mahşerin dört atlısı napcakmış, eleme yok artık dimi, direk final mi olcakbilmiyorumkismile
bundan sonra ne olacağını bilmiyorum
ortada sms yolu ile falan en çok oyu alan biri gelecek o da hakan olur gibisinden dedikodular var bilmiyorumkismile
yok ya sanmam, diğer survivorlerde yarışmalarla olmuştu sms olmadı hiç
merveci ihsancı diye bir şey yok ne olduysa onu yorumluyorum ben. her şey ortada. :icecream:
toplu hooohlamasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya şimdi bu mahşerin dört atlısı napcakmış, eleme yok artık dimi, direk final mi olcakbilmiyorumkismile