Bir grup kurup,çoğunluğu ilan edip kurduğu hegomonyayla herkesi eleyen bir grup var,ki oyun kazanamayn ,adada pek bir işe yaramayan insanlardan oluşuyor bu grup,oğuzhan ve ertan gibi , bugüne kadar gelmeleri mucize bu insanların,normalde adadaki ödül ve eleme oyunlarıyla gönderiyosun herkesi,ama bu şekilde yenemiyorsun (örn:Hakan),grup kurup yolluyorusn,bu sinsilik,iş çevirme,hiçbirşey yapmadan insanları harcama olmuyor bu,mervenin yaptığı harcama ,arkadan vurma mı oluyor ? Ne farkı var ikisinin,birinde adam harcıcağını yüzüne söyleyince aklamış oluyosun kendini ne güzel!!
Madem bu bir strateji,olabilir eyvallah,bunu da anlarım,mervenin ki de strateji,o neden olmuyor,söylememişmiş,söylemeyecek tabi,söyleyince bunu yapamayacaktı da ondan.Ki yine mervenin arkadan vurması değil,çok akıllı olduğunu iddia eden 4 tane sap,neden 22 yaşındaki küçücük kız dedikleri kişinin oyununa geliyorlar.Gelmesinler efendim.. Madem İhsan başağı o kadar seviyor,v bu kadar ihsanı seviyor,dinliyor grupları madem,yazdırsaydı oğuzhanın ismini,oylamadan oğuzhan çıksaydı,Merve karşısına kimi çıkarırsa çıkarsın zaten Oğuzhan gidecekti,o zaman neden öfke Merve'ye..Ayrıca en önemlisi Başak'ın karşısına Oğuzhan'ı çıkarsaydı merve onların istediği gibi gene Oğuzhan gidecekti,haftaya yine Merve elenecekti.Kurbanlık koyun gibi çoğunluğun onu elemesini bekleyeceğine,çok güzel bir taktik yaptı Merve.AA tamam canım arkadaşım başak ,ben senin karşına Oğuzhanı getireyim,sen yen,haftaya abilerin! beni elesinler mi diyecekti.
Oyun bu ya,iki taraf içinde,yok arkadan vurma falan,ha bir arkadan vurma varsa,kralını başak yapmıştır,hakettiği gibi de gitti.
Adadan geldiğinde ilk,ben Gizem'i eletmem,Hakan 'ı yazmam diyordu,ki araları çok iyiydi,Gizem Başak yüzünden gitti,Aydın Furkan'ı sattı. EE daha ne?
Başak Ertan'ı yazıcam demişti hakanların grubuna,sonra ben mantıksal dedi,yok abilerim dedi,gitti başka oy attı ve gizem gitti.Bu satmak değil mi? Bide o abileri ne zaman abileri oldu,hangi ara,canciğer kuzu sarmasıyken kızlarla,ihsan onu korduğu için büyük grubun içine attı kendini.Ayrıca düello da Oğuzhan yerine Seda yı çıkararak Merve'yi de sattı. Bide bık bık ötüyodu,Merve yi çok seviyorum son 4 eonla giricem diye,çıkar o zaman oğuzhanı yensin,bir dahaki hafta yine ele Seda yı. Merve de sedayı seviyodu,en yakını oydu,hiç gocunmadı çıkarırken,onlar da biribirlerini seviyorlardı,hakan la gizemi ayrırıken de kimse gocunmadı,Hakan ı güçsüz bırakalım diye Başak-İhsan aynı şey,, ee sorun ne?
Çıkıp delikanlı gibi de söyledi,evet sağ gösterip sol vurdum,istediğimi de yaparım,size bu şekilde oyunsa,bana da böyle diye,aferin kıza valla..
Kim ne derse desin Başak haketmiişti,o kaypak diğerlerine hiç girmiyorum bile.