Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

bende internette okumuştum, Aydın babasının vefat haberini alıyor :((

Son düzenleme:
Merve'nin orada olup olmamayı istemesi bir yana, bu nasıl bir erkekliktir ya doğumgününde bir bayanı tek başına bir adada bırakma kararı vermek sonra hangi mantık yaptığımız etik değildi diyor hayır sen önce verdiğin kararla mı bipppp!sin yoksa sonra yaptığın açıklama ile bipppp!sin..ve şunuda söylemeden edemeyeceğim sen o adamlara Merve ile konuşursanız hakkımı helal etmem derken orayı Hindistan mı sanıyorsun kendinide kutsal bipppp!..

Merve hepinizden erkek o adada bunu bir kez daha gördüm bu akşam!

QUOTE=1ey;14838183]Merve'nin orada olup olmamayı istemesi bir yana, bu nasıl bir erkekliktir ya doğumgününde bir bayanı tek başına bir adada bırakma kararı vermek sonra hangi mantık yaptığımız etik değildi diyor hayır sen önce verdiğin kararla mı bipppp!sin yoksa sonra yaptığın açıklama ile bipppp!sin..ve şunuda söylemeden edemeyeceğim sen o adamlara Merve ile konuşursanız hakkımı helal etmem derken orayı Hindistan mı sanıyorsun kendinide kutsal bipppp!..

Merve hepinizden erkek o adada bunu bir kez daha gördüm bu akşam![/QUOTE]

kesnlkle katılıyrum..bnde buna çok kızdım..sonçta bi kız ve ada da nasıl tek bırakrsınız.acun'u bi kez daha sevdm bi kez daha taktir ettim.çok gzeldi cheesecake alıp gelmesi.çok duygulandm..merveyi öle yalnz ve dğum gnü gbi özel bi gnde ıssız adada tek olması çok duygulndırdı bni.yazık annem ya kıyamam:gitme: o 3 salakşörlere diceğim yok.resmen görgszlğün bu kadarı dedk.adamlar gömlk gymeyi bile untmşlar.medeniyetszler..ertan da orda demez mi medeniyet bu ya..hayatnda ilk defa öle mağaza görmş.yatsn kalksn acuna dua etsnç.sayesnde limuznlere bndi,otel gördü..asla dışlama değil bu sözlerim.ama sen orda kızın yaşnda ki kızı nasıl dışlıyrsun.nasıl artistleşiyrsun.ödül bizim hakkmzdı dyrsun!!!
milletn sırtından geçinyr iice:oklava:
bide snradan kulis olmşlar yemek yerken..ayy üzüldüm de ay buruklaştm da,keşke mervede gelseydi de..yalaan ya..duygulu ayağı yapıyrlar resmen.içlerinden kasımkasılıyrlar.sanki hiç belli değil..yazık ya!! hele aydın demez mi.oldu bi daha napalım..yuh dedmm..amaan herkes ne oldklarını gördü..çok üzüldüm merveye çok sinr oldum o 3lye.bakalım yrn akşm dokunlmazlığı km alıcak.inş merve almştır.kıyamam bn ona yazık yaopuyorumnanaktan

Yine İhsan yine abuk subuk konuşmalar..

Ben zaten Merve'yi götürmesini beklemiyodum,götürmeyebilir de..Hep dedik oyun bu,arkadaşlarıyla gitmek istemiş olabilir buna eyvallah,çünkü zaten bir centilmenlik beklemiyordum asla ondan..

Ama be adam ''adada yalnız bırakmak bize yakışmak ''diyorsun,o zaman deme bunu,kendine yakıştırmadığın şeyi yapmış oluyosun,kendinle çelişiyosun.. Senin kendine yakıştıramadığın şeyi 2 adam engelliyor ha,vay be ,bu kadar mısın sen? Götürmeyeceğini biliyosun madem baştan bize yakışmaz deme,benim Merve'yle durumumu biliyosununuz,ee burda arkadaşlarım var benim,onlarla gitmeyi tercih ederim de,karakterli ol ya,Merve gibi çat çat söyle..Evet sağ gösterip sol vurdum de.. Hep sinsilik,hep ben düzgünüm ,ama işte arkadaşlarım ayakaları.. Yemezler..

finale ihsanla merve kaldı demi ama gerçi daha belli değil sözde ama demet akalın istanbulda bunları barıştırmış ya..

Back
X