Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

ayyy akşam deli oldum yaa. 3tane erkekcik kızı adada bıraktılar tek başına yaa. acun valla gözümde bi kat dha büyüdü. yalnız dikkat ettinizmi merve acuna sarılırken acun nasıl da mesafeyi korumaya çalışıodu kılıbık sanırım biraz kaydirigubbakcemile3
ayy ihsan kimlerle gideceğini seçerken kesin merveyi götürcek dedim ama neymiş efem arkadaşalrı engel olmuş, yol arkadaşlarını tercih etcekmiş.. ayy ben saf bi ara ben gitmim merve gitsin dicek sandım ama ihsandan böle bi insanlık beklemek hataydı tabi.. 3ünü toplasak bi erkek etmezmiş bunu anlamış olduk.merve 3ünede 5basar erkeklikte:)

ertan nasıl da unuttu çok övündüğü limuzine ilk kez mervenin sayesinde bindiğini, ödül oyununda ilk onun ismini söylediğini

malesef bursaspor da şampiyonluğuyla beraber insanların gözünde artan değerini bu çakma taraftar yüzünden kaybedebilirgamyoncuiremsu

ben bursasporun yerinde olsam 3-5 kuruş verir "abi nolur sen git başka takımın taraftarı ol, bizden uzak ol" derimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Survivor'dan Çıkan Polis Oluyor!

Survivor yarışmasıyla tanınıp, ekranlara Arka Sokaklar adlı polisiye diziyle sıkı bir giriş yapan Uğur Pektaş, bir çok kişi tarafından beğeniyle izlenmişti. Hatta hayranları, Uğur Pektaş'ın Arka Sokaklar'dan ayrılmasının üzerinden bir sezon geçmesine rağmen, bugün hala onu dizide görmek için can atıyorlar.

Başka bir Survivor Maceracısı Hakan Hatipoğlu da oyunculuk için kolları sıvadı. Aslında bu Hakan'ın ilk oyunculuk performansı değil. Hakan, Var mısın Yok musun'a katılmadan önce, bir sakız reklamında köydeki kızların hayran olduğu bir doktoru canlandırmıştı. Şimdi ise aynı Uğur Pektaş gibi bir polisiye dizide oynamak için hazırlanıyor

starla anlaşmasını yaptı :icecream::icecream:

ertan nasıl da unuttu çok övündüğü limuzine ilk kez mervenin sayesinde bindiğini, ödül oyununda ilk onun ismini söylediğini

malesef bursaspor da şampiyonluğuyla beraber insanların gözünde artan değerini bu çakma taraftar yüzünden kaybedebilirgamyoncuiremsu

ben bursasporun yerinde olsam 3-5 kuruş verir "abi nolur sen git başka takımın taraftarı ol, bizden uzak ol" derimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

vala bu adam sayesinde çok sevdiğim bursalılardan soğudum merveyi tebrik ederim ordaki 3 erkekten daha delikanlı kız utansınlar o kızdan para için herşey yapılmamalı

vala bu adam sayesinde çok sevdiğim bursalılardan soğudum merveyi tebrik ederim ordaki 3 erkekten daha delikanlı kız utansınlar o kızdan para için herşey yapılmamalı

Tvde çıkan herhangi bir şahsiyet, bir şehre ve takımına mal edilemez elbette. Karakter yoksunu bi adam Bursa'nın ve Bursasporun değerini düşürmez, rahat olun vereliniortak Ayrıca diğer söylenenlere katılıyorum, diğer 3 şahsiyet birleşse bir Merve edemezmiş, bunu tüm Türkiye dün akşam daha iyi anladı..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

doğru valla kaydirigubbakcemile3 :lepi:

çok üzüldüm dün merveye.
onların kazandığı ödüle gidemedi diye değil doğum günü keşke götürselerdi diyede değil.
sadece ve sadece adada tek başına kaldığı için.
tabiki başkalarıda vardır çekim ekibi vardır her neyse ama yinede resmen için eridi ya.
karanlık sessiz böcükler.
ama sanırım onu tuttuğum için bu iç acıması yoksa mesela ertan yada aydın kalsa adada ay bir gram üzülürmüydüm acaba.
ben olsam acun gelince paçasına yapışır bırakmazdım onu...
sanırım artık kalbim dayanmıyor izlemeye siz bana sonucu haber veririsiniz kıslar...
bayanssulusmile

Back
X