Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kızlar başım çatlıyor bn yatıyorum
biri hayrına eleneni yazsın sabah okuyam bnde
dilerim merve olmaz
ertan olur

bugünkü oyunda aydın haksızlık yaptı bence.

tek çubuğa tutunurken sağ ayağını en alttaki deliklerden birine soktu öyle bekledi.

ihsan düştükten sonra aydını bıraksan 1 saat daha öyle bekleyebilirdi yani.

bence bu kurallara aykırı bir şey olmalıydı ve acun uyarmalıydı.

bugünkü oyunda aydın haksızlık yaptı bence.

tek çubuğa tutunurken sağ ayağını en alttaki deliklerden birine soktu öyle bekledi.

ihsan düştükten sonra aydını bıraksan 1 saat daha öyle bekleyebilirdi yani.

bence bu kurallara aykırı bir şey olmalıydı ve acun uyarmalıydı.

Aynen Doro.
Kameralar bile ozellıkle cektı o pozisyonu. Aydın basparmagıyla o delikden destek aldı bariz.
Offff bu haftayı iple cektik zaten biz, onumuzdeki haftaya kadar nasıl bekleyecegiz! Gıcık oldum vallaha! :oklava:

İnsanlar para için nasıl kişiliksiz olur , nasıl adam satar ! bu programda gozlerımızle gormuş olduk...
aydına bak sen .. gunah cıkardı bu aksam :)) ne guldum ama ..
yarısma psıkolojısınden yapmışmış ..
tabı mervenın , hakanın , gızemın yoktu yarışma psikolojısı . sen acık acık desene para için sıvıl hayatta gorustugum adamları gozumu kıprmadan sattım dıye !..

ne megolaman bencıl ınsanlar ertana bak .. herkez sevıyormus onu :D ahahah gulsemmı aglasammı ..
yaw Allah askına okumuyorlarmı bunlar forumları acaba sokakta gorsem yuzlerıne tukurcem adamlıgın namını kırlettıler be :)

acun iyi söyledi ama siz hangi ruh haliyle adada kızı yalnız bıraktınz diye aferin acuna girdi gözüme bozdu onları bide sonunda doğum günün kutlu olsun merve diye bağırıyolar orda da ne kadar centilmensiniz falan diye laf soktu anlasalar bari dangalaklar:oklava:alsanaalsanasmile

bu gece son düello olsydı kesn ve kesn mervecim yenerdi.işte işe heyecn katcklar ya illa ki.mola verdiler onlarda..bakalım ptesi iple çekyrum.tm yarşmacılar gelcekmş.az çok izlemşler dir tv den ne oldgnu arkalarndan.şmdi onları kapşcaklarr delikafadulden
aydına hiiiiç laf demicem artık.dönek.çıktı dedikoduları ortyaa delikafadulden

bencede aydın hile yaptı bende öyle düşünüyorum başparmağı delikteydi bence haksız yere kazandı ihsan zorla durdu kaçkere hareket yaptı dayanmak için ama aydın neyaptı hiç hareket filan yapmadı öyle durdu haksız yere kaznıcak ve aydın finale yaptığı hilelerle geldi hep kurnazlıklarıyla ulaştı birinciliği yarışmayı aydın kazanmaz umarım.....

bir insan kuşu için okadar yırtınırmıya nekadar dengesiz bir kişilik o saçlar nedir oyle jöle filanmı götürdüki yanında hep dikik o yaştaki bir insana hiç yakışmıyor öyle saçlar filan ve evliymiş bu adam ödül oyununda bi kızla dans filan ediyordu sulana sulana karısının yerinde olsam bigüzel fırçalardım + ertanda iğrençya tipine bak kıl yumağı okadar kuaföre filan gittiler sanki sakal çok yakışmış gibi kestirmedi çok çirkin tipleri kayık + ihsanda başağı seviyor galiba onlarına evcilik oyununa nakil etsinler süper olur :emir_bebek:

Adam karısını gördüğünde yırtmadı üstünü başını öyle :)))))))) eve döndüğünde kuşların yanında uyuyacak belli oldu :roflol::roflol::roflol:

Back
X