Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Bu İhsan,Aydın,Ertan kankalardı demi,ha sen kazanmışsın ha ben diyorlardı,neden akşam İhsan Aydın kazanınca o kadar sinirlendi,direk gidip tebrik etmek yerine,Aydın da korktu,üzüldü,ağladı,bide özür diledi kazandı diye.. Yok anlamıyorum ben ya.. Aydın içinde bir dekoder lazım,bir cümle içinde 5 kez fikir değiştiriyor,kankasına Yalpak adamsın dedi bide yaa,gözünün içine baka baka..akannehir

aaa eleme olmadımı yaniii
ee nasıl olcak ne zmnmış bir daha
dilerim ertan gider
hiç bir oyunu kazanamayan sadece ortalık karıştırmaya yarayan bir titpti çünkü
ilk 3 te olmaya hakkı yok
merve de ihsan da aydında bnce hakkıyla geldi

Bu İhsan,Aydın,Ertan kankalardı demi,ha sen kazanmışsın ha ben diyorlardı,neden akşam İhsan Aydın kazanınca o kadar sinirlendi,direk gidip tebrik etmek yerine,Aydın da korktu,üzüldü,ağladı,bide özür diledi kazandı diye.. Yok anlamıyorum ben ya.. Aydın içinde bir dekoder lazım,bir cümle içinde 5 kez fikir değiştiriyor,kankasına Yalpak adamsın dedi bide yaa,gözünün içine baka baka..akannehir

aaaaaa allah aşkına yaw, abi kardeş onlar, onları kimse yıkmadı 500 bin mi yıkcak, sende yani, yanlış anlamışındırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

aaaaaa allah aşkına yaw, abi kardeş onlar, onları kimse yıkmadı 500 bin mi yıkcak, sende yani, yanlış anlamışındırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

birimiz hepimiz,hepimiz ihsan için mantığındalar. 500bini yanlışlıkla aydın yada ertan kazansa ihsana vercekler nerdeyse...

buarada dün akşam ertan aydın ikisinede seni yazmicam diince dio yaa "abi bırak allah aşkına napcağı belli deil. gider kendini yazar şimdi" koptum walla haksız da sayılmaz :roflol:

vallaha ya anlamıyoprum ben bu insanları, hem 500 bin ile alakalı hayaller kuruyolar, onu yapcaz bunu yapcaz parayı kazanırsak

hem de 500 bini ihsan kazansın diye canla başla mücadele ediyolar
sempatiksalakcinni

sonrasında da "ohh ulan ihsan ne güzel yedi paraları ama" diye ihsanla gurur duycaklar herhalde, bu yarışmanın onlar için ödülü bu
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,

aydın-yani sana yalpak dedim ama yani,yanlış anlama yani,seni çok seviyorum yani,kusra bakma ,kötü anlamda değil yani..ama yarışma yani:bbo:

Kızlar ben izleyemedim akşam, Aydın almış dokunulmazlığı da eleme olmamış.. haftaya mı olacakmış orasını anlamadım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,

aydın-yani sana yalpak dedim ama yani,yanlış anlama yani,seni çok seviyorum yani,kusra bakma ,kötü anlamda değil yani..ama yarışma yani:bbo:

:roflol::roflol::roflol: kötü anlamda değilmiş ama. canımiçi gibi bi anlamı var kaydirigubbakcemile3

bu aydın ne kadannn ikiyüzlü ne kadaaannn yalancı biri yaaa herkese başka başka konuşup söz verip durdu koskoca adam birde hızlı hızlı konuşup lafları çarpıtması yokmu bence bunların grup olayı falan çoktan yıkıldı ertanın ismini nasıl söyledi akılsız ihsan onu bence her halukarda yener finalde sanki parayı almak için değilde kankilik yapmaya gelmişler buraya ne saçma helal olsun merveye inşallah finale o çıkar

Aydın zaten yanar döner bir dediği ikinciyi tutmuyor dün akşam elemede mantığımla hareket etcem dedi kesin ihsanı söyleyecek diye içimden geçirdim ama ikinci cümlesine başlerken duygusal hareket edeceğim dedi karar ver be adam dedim en sonunda mantıkmı duygumu ertana diyor kaypak diye ama onunda ondan kalır yanı yok.

yaw aydın ne dediğini bilmio ki.. düelloyu kazandı ki onu da haketmedi parmağı delikteydi adam kazanır kazanmaz ağlamaya başladı ihsanın korkusundan:) anam ihsan da yanına gitti "abi sarıl bana" dio.sanki sevgilisi yaw çok komikti çok güldük orda eşimle.. :) sora aydın acuna dio ki "ben bu yarışmaya girdim kazanamazsın,yapamazsın iki günde elenrsn dediler, senin saçın beyazlamış dediler" eee adamın saçı beyaz deil ki bildiin sarı. walla ertan haklı. adam iiki konseyde kendi adını yazmadı:)

bide ertan aydına diyorya yanlış yaptın finale ikimiz kalsak beni eleme ihtimalin vardı ama sen ihsan gibi bi zor rakibi finale taşıdın.ya valla salak bunlar yenimi akıllarına gelmiş ihsanın ne kadar güçlü bi rakip olduğu.

ayy bi de barakayı yakarken ihsan ne dedi duydunuz mu? "hakan bizim ezeli rakibimiz, ezeli dostumuzdur." bizde yedik nen insan dostunu sevdiinden ayırırmı? onu yollayamıosunuz die gizemi elediniz be.. war ya bunların topu iki yüzlü..

Back
X