Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

ben bu harika görüntüyü adada sıcağı sıcağına görmek isterdim geçen hafta o perişan halleriyle böyle çok yapay geldi bana

hakan da herkese yukleniyor ama son oyunda kendini resmen sulara kendisi birakti dayansaydi dokunulmazligi alsaydi bugun finale kadar bile gidebilirdi bence..

vay ertan fesattın mesattın ama severdim seni kerata boshayallersmile
sen gittin hey gidi hey kaydirigubbakcemile4

başakcım daha da güzelleşmiş zemuszemus
seda seni görünce gene tüylerim diken diken oldu alsanaalsanasmile
sana alerjim var kızım,o tavırlarına,varlığına kötükedihüso
verseler elime seni :oklava:

merve gene kurtardın paçayı bacım ohaoldumsmile

favorim ihsan opuyorumnanaktan

mervenin kazanmasına çok sevindim tabiki ama bu gecenin en önemli adamı furkandı....varmısın yokmusunda hiç sevmezdim onu ama gerçekten delikanlı çocukmuş...helal olsun hepsinin ağzının payını verdi...hoş yüzsüzlük diz boyu olduğu için pek koymadı aydına o laflar ama bundan sonraki hayatında başı dik gezebileceğini sanmıyorum aydının....:dilcikar:

merve 500 binide alırsa tam süper olacak heekaydirigubbakcemile4

bu yüzsüzler dışarda nasıl geziyor acaba

süperdii
çok şükür merve kazandı mervenin kazanmaması için ellerinden geleni yapmışlar:olmaz:
çünkü merve bu tarz oyunlarda biraz geri kalıyo
bilek gücü dayanıklılık gerçek survıvor yarışmalarında çok başarılı maşallahh
ama bunu da başardı cici kız merve
seda,gizem merve nasıl sevindiler çok duygulandım

aydin o 110 milyarlik olay icin de aciklama yapamadi yalniz gecistirdi durdu
yuzsuz ya bunlar resmen
furkan delirdi orda anlatti herseyi tek tek
adam gbi cevp bile veremedi

Düellonun son zamanları kendi kendime dedim ki -bu kız yarışmalarda bileğinin hakkıyla yarıştı kimisini aldı kimisini alamadı ama büyük mücadele verdi başardı..hakkıysa onun hakkıydı final Ertan'ın değil ve hakedende aldı..Ertan da kabul etti bunu zaten..

..isteğimde başından beri hataları birbirine zincir gibi ekleyen Aydın'ın final yolunda elenmesi..finale Merve ve İhsan katılmalı..yakışır, hakeden kazanır ve parayıda alır..

En salak içlerinden emindi kararsızlık delikanlılıkla ne alakası var anlamadım çok vasat ve orada bulunmaması gereken yarışmacı! Halen anlamış değilim babam yaşındaki yarışmacıların adada ne işi vardı! Bundan sonra yakışıklı yarışmacı erkekler gelsin maaşallah bayanların hepsi güzeldi moruk erkekler evde kalsın kestane pişirsin

finalde elemiş merve fragmanda başak:merve'nin elendiği akşam onu seda'yla beraber karşıladık demiş

finalde elemiş merve fragmanda başak:merve'nin elendiği akşam onu seda'yla beraber karşıladık demiş

o konuşma fragmanda değil bugünkü yayında geçti. başak "panama dönüşü merveyi sedayla karşıladık" gibilerinden bi laf etti laf arasında

evet öyle bir şey dedi bende duydum ama heralde panamadan döndükten sonra istanbulda biz karşıladık demek istedi diye düşündüm.. sonuçta canlı olarak yayınlanmadı bu program başak böyle bir pot kırmış olsaydı keserlerdi diye düşünüyorum o kısmını..

Back
X