Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

o konuşma fragmanda değil bugünkü yayında geçti. başak "panama dönüşü merveyi sedayla karşıladık" gibilerinden bi laf etti laf arasında

hmm kaçırmışım pardon

evet öyle bir şey dedi bende duydum ama heralde panamadan döndükten sonra istanbulda biz karşıladık demek istedi diye düşündüm.. sonuçta canlı olarak yayınlanmadı bu program başak böyle bir pot kırmış olsaydı keserlerdi diye düşünüyorum o kısmını..

evet olabilir

ayyy ne geceydi ama herkes eteğindeki taşları döktü. hele furkan... helal olsun çok da güzel anlattı kırmadan hakaret etmeden.. ama anlayabilene tabi.aydından böle bişeyi anlamasını beklemek ne kadar saçma.. yaw sakalsız cidden kuşum aydın gibi olmuş. garip geldiler...

ayyy emine de çok güldüm ne dediğini bilmio yaw. "ben bu yarışmayı yeni çözdüm seneye katılmak için uğraşıcam" dedi. :roflol: hakan pişman mısın die soruo "herkesin bi onuru, gururu, şerefi, haysiyeti vardır, pişman deilim" dio. ne alaka ya ayrıca saydığı 4kavramda aynı anlama gelio saydı da saydı yazık garibim...

başak gizemi elerken "üzgünüm, grup kararı" dio, yaptıklarını da oyunun kuralı die geçiştirio. ama merve düelleoda karşısına ihsanı yollayınca sırtından hançerlenmiş oluo. hakan ii cvp verdi ama "o hançer zaten kirliydi." :teytey: ayy kendini savunmak için de demez mi başak hanım "hakan dersine ii çalışmış da gelmiş"

ihsan hatalarını kabul etti , takdir ettim ama tüm gece "başağın avukatı deilim ama.." die söze başlayarak sürekli başağın avukatlığını yaptı.kemal de aynı şekilde..

düelloya gelince deli oldum. ikisi de balık hafızalı ya.. yaw iki sn önce ertanın açtığı kutuyu bulamadı merve kırk kere. delirttiler beni saçımı başımı yolcaktım yaa. bu kadar olmaz dedirttiler resmen. bi ara acaba inatlarına mı yapıolar die bile düşündüm..

neyse sonuç itibariyle merve kazandı. hak etmişti. ertan da layığını buldu.. finale kalcanı falan sanıodu heralde ama su testisi, su yolunda kırıldı...

ertan survivor seni en zayıf halka seçti: GÜLE GÜLE :3:

Son düzenleme:
Başak nasıl resmen pıstı ama :roflol: Hakan aynen benim düşündüklerimi söyledi sen Gizem i satarken iyiydi dedi,cevaba bak oyunmuş,e sen elendiğinde neden oyun değildi,ilkokul çocuğu gibi ağladın,anlık bir sinirmiş... pehh ,ne güzel ya ben yapınca iyi,başkası yapınca tü kaka,nasıl cevap veremedi ama,anca dersini iyi çalışmışsın diyebildi,bık bık ötüyodu arkadaşım beni merve konusunda uyarmıştı diye,konuşamadı bile,başkaları onun adına konuştu,İhsan Merve'den özür diledi,şık hareket dedi,aklın yolu bir tabi,ihanet,sağ gösterip sol vurmak mervenin yaptığı diyen arkadaşlar ısrarla aynı fikirdeler mi acaba,başak bile sattığını kabul etmişken.

Aydın dan da iyice midem bulandı.Ertan'ın zaten buraya kadar gelmesi mucizeydi,o da hakettiğini buldu Başak gibi.

Son düzenleme:
başak konuşurken "buradaki kimsenin benim için ne söylediği önemli değil, 70 milyonun benim için...... eee" dediğini farkettiniz mi? ohaoldumsmile yani az daha 70 milyonun söyledikleri benim için önemli değil diyecekti ama son anda döndü.:1ninca:

ee ne diyelim dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş:jeyyar:

başak konuşurken "buradaki kimsenin benim için ne söylediği önemli değil, 70 milyonun benim için...... eee" dediğini farkettiniz mi? ohaoldumsmile yani az daha 70 milyonun söyledikleri benim için önemli değil diyecekti ama son anda döndü.:1ninca:

ee ne diyelim dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş:jeyyar:

Aynen evet,sonn anda yırttı,çok ta fifi dieycekti,son anda durdu,yok ya çok çocuk bi kız,olgunlaşamamış henüz :umursamaz:

Merve'nin son 3'e kalmasına çok sevindim. Umarım finale de kalır.. Güçlü olmasına rağmen İhsan'la kalsın isterim adil yarışacakları bir oyun da bulsunlar ve İhsan ve Merve yarışsın. Kim kazanırsa da helal olsun. Tabi gönlüm Merve'den yana.. yerimseniben

Aynen evet,sonn anda yırttı,çok ta fifi dieycekti,son anda durdu,yok ya çok çocuk bi kız,olgunlaşamamış henüz :umursamaz:
erkek delisi bir kıza benziyor kızları sattı oylarını erkekten yana kullandı böyle kızlara sempati duymuyorum

ben en çok hakanın aydına para için babanı bile satarsın deyip finalde merveyi değil aydını tutuyorum demesine şaşırdım; bu kadar kin duyduran ne olabilir merveye karşı çözemedim açıklamasını merakla bekliyorum.. bilmiyorumkismile

yaw hani furkan anlattı ya kuzeni aydına gitmiş "furkanı ne güzel sattın helal olsun" demiş. aydın orda ne cvp vermiş. orayı kaçırdm yaa. :S

erkekler hep birbirini destekler kızlarda kızları arkadan bıçaklar başak gibi iş hayatında böyledir çok hakanın aydına para için babanı bile satarsın deyip finalde merveyi değil aydını tutuyorum demesine şaşırdım; bu kadar kin duyduran ne olabilir merveye karşı çözemedim açıklamasını merakla bekliyorum.. bilmiyorumkismile [/I][/B][/QUOTE]

ben en çok hakanın aydına para için babanı bile satarsın deyip finalde merveyi değil aydını tutuyorum demesine şaşırdım; bu kadar kin duyduran ne olabilir merveye karşı çözemedim açıklamasını merakla bekliyorum.. bilmiyorumkismile

bence o işin altında başka bişi var. merveye kin tuttuunu sanmıorum. bi dahaki programda açıklicam dedi. ben imalı bi laf olduunu sanıorum. yoksa merveye karşı bi garezi yoktur..

merveyi hırslandırmak için söylemiş olabilir mi bilmiyorumkismile

Back
X