Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

ben de haberlerde şey okudumdu kızlar istanbulda merve ile ihsanı demet akalın barıştırmıs
finale demek ki ikisi kalıyor diye bir hesap yaptım
demek ki aydın eleniyor bu hafta dedim sonra da..
bakalım çıkacak mı merak ediyorum
acun un da başak ın ettiği laf üzerine bir açıklama yapması gerekir resmen merve nin elendiğini şimdiden açıkladı o durumda demet akalanın bunları barıştırdığı haberi kolpa olduğu ortaya çıkabilir..
aaaay bilemedim çok gomplooo...

bnde şimdi izledim
evet aynn başak öyle diyor
ama şu kısmı anlamadım
sonuçta panamada elenmedi ki merve istanbulda karşılasınlar
bnce orda bir hata var
sonuçta gözünn önünde daha elemeye çıktı yine merve kazandı
neyden bahsediyor
bu başak anlamadım
birde evet 70 milyon çokda tın diyecekti nerdeyse

en son karsılastırma programı neydı oyle yaww
duellodan yarısmacıların yorumlarından zıyade gorduklerım karsısında nutkum tutuldu
ne konustuklarına konsantre olamadım dıyebılırım

ertan tecavuzcu coskun edasından cıkmıs
ınsana benzemıs panamadan geldıkten sonra babasından fırca yedı zaar kı sus pus oturuyordu
hele o merve duelloyu kazanınca cıgercı kedısı mısalı arka planda tebrıklerı kabul eden merveye bakısı akıllara zıyandı
acıdım bıle tc coskuna

oguzhan aaaağğbıııı
hohlayıp uzamıs sakallarını sıvazlamaktan vazgecmıs olacak kı
genc yarısmacı arkadaslarına sızın kadar gencım msj vermek ıcın top sakalı ve gıyımıyle ben de varım demeye calısıyordu
hele kemal konusurken peeehhh ıfadesı yok mu umugunu sıkasım geldı

furkan uzuldugum yarısmacılardan bırı
ama bence kazanan bır yarısmacı delıkanlı cocukmus
aydını b.ktan b.ka soktu da aydının yuzu bıle kızarmadı

aydın hatundan ıyı fırca yemıs anlasılan panama donusu
konusmasına baslarken hanım konusma dedı ama dıye basladı
adam kaypak adam bunu butun turkıye bılıyor yuzune ıstedıgınız kadar soyleyın yıne de degısmez

seda cok ıtıcı geldı
nerde o amazon seda oyle yaww
guzellıgını makyaj malzemelerıne feda etmıs

gızem yıne agzını yayarak konusuyordu ama cok guzel hatun allah ıcın
zaten kızların hepsı kızarmıs pılıc mısalı bronzlasmıs
pek te sıktılar hanı

ıhsan halk onundekı ımajını duzeltmek ıcın gerı adımla merveden ozur dıledı ama
unutmadık kızı koca adada yalnız bırakıp tehdıt ettıgı gunlerı de

merve maasallah bayagı hatalar yaptı cok basıt kartları bıle acamadı
ama yıne de kazandı
cok streslıydı

neyse artık panamadan gelınce heyecan azaldı bende
amazon ve ac hallerı heyecanlı kılıyordu yarısmayı
elbette aydının asla kazanmasını ıstemem ama bakalım kıme gıdecek bıze faydası dokunmayan 500 bın

FLAŞ!... “BAŞIMA BİRŞEY GELİRSE NEDEN BİZZAT ACUN’DUR!..” POSTA GAZETESİ YAZARI MESUT YAR “TEHDİTLER” ALDIĞINI YAZDI!... 1/9/2010 12:39
mesutyar_.jpg
[SIZE=+0][/SIZE]
İşte Yar’ın yazısı!...

Ne yazdım da böyle oldu?

Acun Ilıcalı çok uzun süredir uğraşıyor benle. Ortak tanıdıklarımızı araya koyup mesajlar gönderiyor. Canlı yayınlarda laf atıyor, hakaret ediyor. Yapım şirketinin internet sitesinde bazı fanatikleri gaza getirip üstüme salıyor. Başıma bir şey gelirse nedeni bizzat kendisidir. Bunu herkes bilsin...
Peki neden dolu bana? Programlarında iyiye iyi, kötüye kötü diyorum diye elbette ki. İstediği şey, ona biat edip yaptığı her işi övmem. Onu yalayıp yıkamam. Benim yerime bunu yapan bir sürü zavallı var zaten.
Ben televizyon eleştirmeniyim. Ve kimse kusura bakmasın Acun daha tişört satarken televizyonculuk yapıyordum... 20 yıldır sektörde ekran önünde ve arkasında ekmek yediğime göre, şükür Allah’a fena da yapmıyorum demektir işimi.
Kendimi anlatmaya gerek yok. Acun’u ve üstüme saldıklarını delirten yazıyı okumanızı rica ediyorum. Burada bir tespit mi var, yoksa bir basit uyarı mı?
Bugün altını büyük bir haklılık ve gururla yine imzalayabileceğim o yazıya buyurun bakın; “Survivor Kızlar Erkekler açık ara önde kapattı pazar gecesini. Yarışmanın gideni Gizem olunca izlenme oranı ikiyle çarptı kendini... Bilmeyenler için Var mısın Yok musun’dan itibaren başlayıp Survivor’da zirve yapan bir aşktan söz ediyoruz. Birbirini koruyup kollayan iki sevgili aynı potaya düşünce ayrılık da kaçınılmaz oldu... Acun’dan torpilli olduğunu düşündüğümüz Hakan’ın kulisler karşısındaki yalnızlığı kişisel olarak içimi acıtsa da bu yarışmanın altını çizdiği başka bir durum vardı...
Hepsi bir önceki koşuda “iyilik timsali” olan bu arkadaşlar, insan içine çıkamayacak kadar nasıl değiştiler? En yakın şık, başlarına güneş geçmiş olması. O da değilse, suyunda bir enayilik var Panama’nın...
Neyse. İnternet sitelerinde yarışmanın sonucu açıklandı zaten. Bilmeyenler için bunu da not düşelim; Survivor’un çekimleri çoktan bitti ve ‘iddiaya göre’ yarışmayı İhsan kazandı!
Bu haber işin heyecanını alır mı, bilemem elbette. Ama şunu biliyorum ki, Survivor’un ballı reytingi geçen hafta veda eden Türk Malı’ndan doğan reyting açığını kapatacak Show TV’nin... Çünkü, bir sonraki bölümü merak ettirir kıvama geldi yarışma; Sezar’ın hakkı Sezar’a”...
KUTUNUZU AÇIN LÜTFEN!
Survivor’un dilimize çevrildiğinde taşıdığı anlam yaklaşık olarak hayatta kalma mücadelesidir. İstanbul’da yapılan final çekiminin videolarını izleyince hayatta kalmak için hafıza oyunu oynamak gerektiğini de gördük...
Buradan hareketle sizinle paylaşacağım bir hakaret maili var. Program yayına girmeden “sekiz saat önce” düşmüş posta kutuma. Yüzlerce aynı mesajın sadece biri...
Kelimesine dokunmadan yayınlıyorum. Lütfen sen de çalıştır hafızanı sevgili okurum. Bu çukurluğu asla unutma. Adalet adamları rica ederim siz de not düşün bir yere...
Ve eleştirmen dostlarım bugün bana yarın size, unutmayın lütfen siz de; “Sen ne hakla ihsan ağabeyimize hakaret ediyosun ? bu yetkiyi sana kim verdi. burda 5000 ihsan seven kişi var. yorumlarını adam gibi yap. abimiz için boğazına sarılırız. 5.000 kişi ‘’arkanda’’ mesut yar;) arkanda lafını iyi anla”...
İhsan o müthiş (!) konuşmasını yapmadan sekiz saat önce gelen mesajlara bakar mısınız? Vay be kahin olmuş memleketin alayı. Gözünü de “arkama” dikmiş bir yandan. Ne diyordu o şarkıda sahi; “Organize işler bunlar”...
Yapmayın, küçültmeyin kendinizi daha fazla. Kutunuza gidin lütfen; artık ne çıkarsa bahtınıza!
Asıl Survivor şimdi başlıyor...
Survivor Kızlar ve Erkekler isimli programdan çok feci “sallamışlar” bana önceki gece. Ne yapmışım? Bu köşede internete düşen haberleri seslendirip “Acaba İhsan mı birinci oldu?” diye sormuşum...
Ne olmuş sonra? Yazının yayınlandığı günün hemen ertesinde programda hiç görülmemiş bir şey olmuş; “Büyük Final İstanbul’da yapılacaktır” diye çığlıklar atılmış her programın sonunda...
Sonra ne olmuş? Düzenli küfür ve hakaret mailleri gelmeye başlamış posta kutuma. Son olarak da önceki gece; neredeyse “İKİ YIL ÖNCE BOŞANDIĞIM” eski eşimin yapımcı olması nedeniyle sözde yazılarımla onun şirketine çıkar sağladığımı filan söylemiş İhsan isimli yarışmacı...
Kendisini tanımam. Tanımak da istemem. Çünkü ben fikri olan adamları severim. Eline başkaları tarafından tutuşturulmuş kağıtları ezberleyenleri değil. O yüzden işin o kısmını boş geçiyorum... Ama müthiş de korkarım bir yandan. Hemen her röportajında, inançlı bir adam olduğunun altını çizip Allah’tan hiç korkusu olmayanları görmekten...
Oysa önce Allah’tan, sonra adaletten korkmalı insan. Bir insanın “özel hayatı” üstünden hakaret yayını yaparken korkmalı.
Hiç magazin değeri olmayan bir boşanmanın taraflarını “iki yıl sonra” rahatsız etmekten, karakterini, huyunu suyunu hiç bilmedikleri iki insanı başkalarının görüşleriyle “töhmet” altında bırakıp, hedef göstermekten korkmalı... Basit bir yarışmayı hayatın merkezine koyup, insanların hakkını yemekten, çoluk çocuğa hakaret içerikli mailler yazdırıp tehdit etmekten korkmalı...
“Bankada bir kuruş parası olmadığını” söyleyip milyon dolarlık hayat sürecek kadar para kazandığı televizyonculuğu bu kadar ayağa düşürmekten, yediği çanağa pislemekten korkmalı hatta...
Neyse. Rahmetli anneannemin bir vasiyeti vardı. “Oğlum ne olursa olsun kul hakkı yeme”! Keşke hayatta olsaydı da Survivor’daki bazı zavallılara aynı öğüdü verseydi bir şekilde. Ama değil. O zaman durum da çok net; iki cihanda hakkım yakanızdadır...
Bu cihan için harekete geçtim. Yüce adalette arayacağım hakkımı. Allah büyük, öbür dünyada da görüşeceğiz elbette...
Asıl “şimdi başlayan” Survivor’unuzu ilgiyle izleyeceğim beyler! Sonunda izlenecek bir şey yaptınız çünkü...

Ne gerek var boyle tartısmalara ya ..
artık bende samımıyetlerıne ınanmıyorum ama .. hele basakın kırdıgı pottan sonra ..

Birde merve ve ertanın elemesı ıstanbulda olucak dendı ama cekım panama cekımı deılmıydı ben mı yanlıs ızledım ?

bnde şimdi izledim
evet aynn başak öyle diyor
ama şu kısmı anlamadım
sonuçta panamada elenmedi ki merve istanbulda karşılasınlar
bnce orda bir hata var
sonuçta gözünn önünde daha elemeye çıktı yine merve kazandı
neyden bahsediyor
bu başak anlamadım
birde evet 70 milyon çokda tın diyecekti nerdeyse

arkadaşlar şu yazdığım mantıklı değil mi
merve panamada elenmede ki
ve merve halen elenmedi
orda ne demek istedi
başak hanım anlamadım

Mesut yar çok ukala gazeteci biraz ağır olmalı

bence bu yarışma çoktan bitmiş ihsanda kazanmış sonuç güzel çünki ihsan haketti mesut yar ı da beğenirim dürüst gazeteci adam doğruyu söylüyor madem bu yarışma daha önce bitmedi madem final türkiyede canlı yapsınlar veya banttansa bile çekim tarihini kanıtlasınlar gerçekten eylülde mi olmuş veya olacak her neyse:1shok:

hakan we tayfası ne cemkırdı ole hepsı basagın uzerıne
sınır oldum hee

aynen hakan aklı sıra herkes kullanıp işi götürecekti ama foyası meydana çıkınca nasılda delirdi birde gizemle bunun bir konuşması var merveyi elemek üzerine gizem gizem diye ağlaşan mervecik umarım o bölümü izlemiştir t de hakanın iki dakikada nasıl adam satabildiğin hemde kendilerine en yakın olan mervey gizemde hiç itiraz etmedi kısaca kendileri yaparken iyi ama başkaları yapınca kötü insanoğlu hep öyle kendisi yaparken bişi yok başkası ona yapınca amann amannn ne çemkirme kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bu aydın bizim burda pazarcılık yapıyor.2 hafta öncesine kadar saç sakal birbirine girmişti.en son 2 hafta önce gördüm pazarda aynı pazartesi yayındaki gibi traşını olmuştu.dedim acaba çekimler mi başladı.adam saçı sakalı kesti.herhaldeki öyle oldu ve 2 haftadır pazarda görmüyorum.birinci oldu parayı buldu da ondan mı gelmiyo diye de düşünmedim değil açıkcası :))

Ne gerek var boyle tartısmalara ya ..
artık bende samımıyetlerıne ınanmıyorum ama .. hele basakın kırdıgı pottan sonra ..

Birde merve ve ertanın elemesı ıstanbulda olucak dendı ama cekım panama cekımı deılmıydı ben mı yanlıs ızledım ?

tabiki panama çekimi değildi türkiyede öyle dekor edilmiş bi yerde idiler..

'SURVIVOR'IN GALİBİ BELLİ OLDU' İDDİASINA ACUN ILICALI'DAN YANIT
Posta gazetesi yazarı Mesut Yar bugünkü köşesinde, "Survivor Kızlar-Erkekler" yarışmasının galibinin belli olduğunu ileri sürerek, internette dolaşan o ismi açıklamıştı. Bu iddia üzerine Acun Medya'dan açıklama geldi...

Mesut Yar'ın iddiası üzerine Acun Medya'dan yapılan açıklamada, final bölümlerinin henüz çekilmediği ve kazanan ismin belli olmadığı belirtildi.

Acun Medya tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Acun Medya tarafından hazırlanmakta ve Show Tv tarafından yayınlanmakta olan Survivor isimli televizyon programımız ile ilgili dün bir köşe yazarının köşesinde çeşitli iddialar yer almıştır. Programımızın finalinin çekilmiş ve kazananın belli olduğu gibi enteresan bir fikirden hareket eden yazıda bir de kazanan isim zikredilmiştir. Bu bilgi tamamen yanlıştır. Programın çekimlerine başlarken yarı final ve finalin canlı yayınlanacağını anons etmiş olmamıza karşın bu tarz yanlış yönlendirmeler hem projemize zarar vermekte hem de basın etik anlayışı ile uymamaktadır. Kamuoyunu ve programımızın değerli izleyenlerini doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapmayı yararlı bulduk. Survivor Kızlar-Erkekler programının yarı final ve final bölümleri henüz çekilmemiş olup, kazananı da henüz belli değildir. Survivor heyecanı son bölüme kadar tüm hızıyla devam edecektir."

böyle bir yazı okudum arkadaşlar paylaşmak istedim..

Buradan hareketle sizinle paylaşacağım bir hakaret maili var. Program yayına girmeden “sekiz saat önce” düşmüş posta kutuma. Yüzlerce aynı mesajın sadece biri...
Kelimesine dokunmadan yayınlıyorum. Lütfen sen de çalıştır hafızanı sevgili okurum. Bu çukurluğu asla unutma. Adalet adamları rica ederim siz de not düşün bir yere...
Ve eleştirmen dostlarım bugün bana yarın size, unutmayın lütfen siz de; “Sen ne hakla ihsan ağabeyimize hakaret ediyosun ? bu yetkiyi sana kim verdi. burda 5000 ihsan seven kişi var. yorumlarını adam gibi yap. abimiz için boğazına sarılırız. 5.000 kişi ‘’arkanda’’ mesut yar;) arkanda lafını iyi anla”...

woow ihsancılara bak sen, ihsan parayı o 5.000 hayranıyla paylaşır artık, en azından parayı kızlarla çatır çatır yerken sizide anar mutlaka:roflol::roflol:

Son düzenleme:
Başak birşey demek istemiyor ya aslında orada dörtlünün istanbul'a geldiği gün kendisinin merve'yi sedayla birlikte karşıladığını anlatmak istiyor. tabii heyecandan bocalayınca ağzından "elenince" kelimesi çıkıvermiş,anlaşılan gibi birşey değil,önce merve elendi sonra değiştirdiler gibi birşey yok yani.Tamemen bocalama ,panik ,lafı toparlyamama durumu bence,pıstı kaldı zaten ,2 lafı biraraya getiremedi ,anlık bi sinirdi ,biz halletik ,kapayalım deyip durdu

Back
X