Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 Star Tv

Aç olmasalar bukadar kilo verirlermi resmen bukadar zamanda süzüldüler benidemi alsalar yala

hergün pirzola yiyecek halleri yok ya
yani söyledikleri kadar açlık yok
survivor da birinci merve açıklamıştı ekrana da o kadar rol yapsınlar demi

hergün pirzola yiyecek halleri yok ya
yani söyledikleri kadar açlık yok
survivor da birinci merve açıklamıştı ekrana da o kadar rol yapsınlar demi

Mervemi bilmiyorum ama biri çıkıp demişti sonra dava falan açılmıştı acun hatta o söyliyen açlıktan bayılmıştı dalga geçmişlerdi

Mervemi bilmiyorum ama biri çıkıp demişti sonra dava falan açılmıştı acun hatta o söyliyen açlıktan bayılmıştı dalga geçmişlerdi
hmm bilmiyorum artık hepsinin işi dalavareye döndü
m.haber5.com/haber/275839

hmm bilmiyorum artık hepsinin işi dalavareye döndü
m.haber5.com/haber/275839

Hee bu ama ben inanmadım buna iyi reklamını yaptı kamera arkasında sürekli sandiviç pilav yiyen biri 20 25 kilo veremez diye düşünüyorum ben

Hee bu ama ben inanmadım buna iyi reklamını yaptı kamera arkasında sürekli sandiviç pilav yiyen biri 20 25 kilo veremez diye düşünüyorum ben

kesinlikle haklısın canım ama bazen de aklım almıyor en iyisi katılıp öğrenmek lazım haha

Bana da cok yapmacik geliyor acikcasi oyle rol yapar gibi hep ayni hareketler..
Hele de o borek yedikleri bolumde kizlarin tepsiyi yalamalari ne kadar igrenc bi goruntuydu...
Hem yapmacik hem itici..

2013 sezonunda yarisan murat ve hilmicem ikilisinin yarisma bittikten sonra cikardiklari turuncu ve kirmizi mayolarinin, bu sezonda yigit ve mert tarafindan giyilmesi dusundurucu :)))))))))) Berna'ya hakaret edip diskalifiye olmasina neden olan Sahranin da diskalifiye olmasi gerektigini dusunuyorum.
Turabiyi cok itici buluyorum. Muge gecen donemin fatmgulu resmen. Bu sezon cok zevkli degil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…