• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor Ünlüler Gönüllüler (Yeni) Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışmalarından Survivor Ünlüler Gönüllüler bu sene 2. defa karşımızda olacak. Survivor serisinde genelde farklı eşleşmeler yapılırken, bu sene Ünlü-Gönüllü eşleşmesi ikinci defa yapıldı. Survivor bu sene de Dominik'te yapılacak.
unlulerden kesinlesen isimler Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan..

Show TV'de ekrana gelecek olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler macerasına katılacak isimlere Mustafa Topaloğlu ve Alp Kırşan'dan sonra bir ünlü isim daha katıldı.

Mart ayında Dominik Cumhuriyeti'nde çekimlerine başlanacak ve Show TV'de ekrana gelecek olan Survivor Ünlüler-Gönüllüler macerasına katılacak isimler belli olmaya başladı.

Daha önce isimleri açıklanan; Alp Kırşan ve Mustafa Topaloğlu'ndan sonra ünlüler ekibinin bir ismi daha kesinlik kazandı: Sibel Tüzün.

Tüzün yarışmaya katılması hakkında: "Acun'dan böyle bir teklif gelince çok mutlu oldum, heyecanlandım. Benim için çok farklı bir deneyim olacak, mutluyum. Bir ay gibi kısa bir zamanım var. Hemen hazırlıklara başladım, bir spor hocasıyla anlaşarak adaya gidene kadar kalan süreyi en iyi şekilde değerlendireceğim" şeklinde konuştu.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; mart ayında Dominik Cumhuriyeti'nde çekimlerine başlanacak yarışmaya katılacak kadronun kızları Nez, Almeda Abazi, Merve Büyüksaraç ve Sibel Tüzün...

Adaya gitmenin kendisi için başka yerde bulamayacağı bir deneyim olacağını belirten Sibel Tüzün, 'Bir ay gibi kısa bir zamanım var. Spor hocasıyla anlaşarak adaya gidene kadar kalan süreyi en iyi şekilde değerlendireceğim' dedi.

Doğayla iç içe, zorlu şartların yaşanacağı yarışmaya katılan erkek ünlüler arasında en dikkat çeken isim ise Doğuş. Geçen aylarda elinde saksı tutarak çektirdiği çıplak fotoğrafını twitter'dan paylaşan Doğuş, açıklamalarıyla henüz adaya gitmeden yeni bir fenomen olma yolunda.

Show Tv'nin twitter sayfası üzerinden izleyicilerin sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, yarışmaya katılacak isimle arasında Alp Kırşan ve Mustafa Topaloğlu'nun da olacağını açıklamıştı.

ünlüleri katmasalar olmaz:31: ben ünsüz kişilerden oluşan iki grupla daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum ama yine de merakla bekliyorum tabii:46:

SURVIVOR Ünlüler-Gönüllüler 2 için geri sayım başladı. Ünlüler takımında; Nez, Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Doğuş var. Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi, 12 Mart’ta yarışma için yola çıkıyorlar. 14’ünde çekimlere start verilecek. 17 Mart’ta Survivor 2 perdesini açacak ve seyircisine ‘merhaba’ diyecek. Türkiye, hele de içinde Mustafa Topaloğlu’nun yer aldığı yeni Survivor ekibiyle, eminim yine ekran karşısında harika saatler geçirecek. Eğlence için geri sayım başladı...

yarışmanın en akılda kalanı doğuş olacak bence:9::9: fragmandan belli etti bunu:1:

Son düzenleme:
Bende Nihat Alptuğ Altınkaya'nın ismini görünce garipsedim biraz. Ama eğlenceli olacağa benziyor.

favorilerim,mustafa topaloglu,dogus bide almeda:27::27:

bence nihat doganin yolunda mustafa topaloglu ilerler :86:

Yola o mantıkla çıkar da, ilerleyebilir mi meçhul..Çünkü Nihat'ın ağzı laf yapıyor, boş ya da dolu..Mustafa Topaloğlu bir lafın sonunu getirene kadar başka cümleye başlıyor sıkılıp.:27:

Yola o mantıkla çıkar da, ilerleyebilir mi meçhul..Çünkü Nihat'ın ağzı laf yapıyor, boş ya da dolu..Mustafa Topaloğlu bir lafın sonunu getirene kadar başka cümleye başlıyor sıkılıp.:27:

hahhaahaha cok seviyorum ya mustafa topaloglunu hemen elenecegini dusunmuyorum reytingler acisindan:33:

Ayy çok güldüm yahu gece gece güldürdünüz beni
Allahta sizi güldürsün
Nihat Doğan en azından bazen Mantıklı konuşuyoırdu
Mustafa Topaloğlunda oda yok

hahhaahaha cok seviyorum ya mustafa topaloglunu hemen elenecegini dusunmuyorum reytingler acisindan:33:
Ben sabredemiyorum yahu adamı dinlemeye..Seri konuşamayan, ne anlatmak istediğini anlatamayıp saçmalayanlardan pek hazetmiyorum özel yaşantımda da bu böyle.
Ayy çok güldüm yahu gece gece güldürdünüz beni
Allahta sizi güldürsün
Nihat Doğan en azından bazen Mantıklı konuşuyoırdu
Mustafa Topaloğlunda oda yok
Adam sadece 'Çorap aldım.' diyecek..Çorap fabrikasından başlıyor anlatmaya, tam anlamaya çalışayım dinleyeyim şu adamı diyorum, evet şimdi anlayacağım diye ısrarla beklerken bir bakmışsın ayakkabıya geçmiş...Enteresan.
mustafa amcama laf yok :57:

Amcan kovalasın seni..Mutlak yorulur, bir yerlere çay içmeye falan girer..Orda da 'Ben uzaylıyım.' diye tutturur..Kurtulursun..

Son düzenleme:

Ben sabredemiyorum yahu adamı dinlemeye..Seri konuşamayan, ne anlatmak istediğini anlatamayıp saçmalayanlardan pek hazetmiyorum özel yaşantımda da bu böyle.

Adam sadece 'Çorap aldım.' diyecek..Çorap fabrikasından başlıyor anlatmaya, tam anlamaya çalışayım dinleyeyim şu adamı diyorum, evet şimdi anlayacağım diye ısrarla beklerken bir bakmışsın ayakkabıya geçmiş...Enteresan.

Amcan kovalasın seni..Mutlak yorulur, bir yerlere çay içmeye falan girer..Orda da 'Ben uzaylıyım.' diye tutturur..Kurtulursun..

bilmem ben dinliyorum cok guluyorum yani,gecen saba tumerdeydi catladim gulmekten:52::52::52::52:

Ay ben bu gece gülmekten çatlayacağım ya:60: :60:

Aman al Mıstık amcan senin olsun:120::27:
Ama gerçekten Acun hemen elenmesine izin vermez
Ben gülme için şahsen açarım izlerim
Adamın saçmalamaları bomba yahu

en son o elenir kesin mustafa amcam benim:27::27::27:

Back
X