• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor Ünlüler Gönüllüler (Yeni) Show Tv

en son o elenir kesin mustafa amcam benim:27::27::27:

İlk önce o elenir falan demeyeceğim, çünkü önce ortalığı kolaçan edecek, 'Ulen kimin yanında yer alsam sonuna kadar giderim?' diyecek.Sonra ikili oynayacak..Nihat gibi felsefi sözlerle adam toplamaya çalışacak ama millet bundan sıkılacak.Sonra son çare şu geçen sezon vardı ya bi kel amca, onun gibi sessiz kalacak, süt dökmüş Mustafa misali yandaş olup elenmemek için bekleyecek.Arada tabii çıkışları olacak, esecek gürleyecek..Doğuş kesin kavga çıkaracak ya yanında yer alıp 'Aman Doğuş'um yapma, sen ve saksın daha bize çok lazım, o saksıya birşeyler ekeriz malum burada yiyecek pek yok, gel akıllı ol.' diyecek..Ya da Doğuş'a karşı 'Heyt ulan, bana uzayda karşı çıkan olmadı Dünyada kimseyi tanımam.' deyip kapışacaklar.
Velhasıl-ı kelam, merakla bekliyorum efendim Survıvor'ı ve senin Mustafa amcanın hallerini..:ssz:

İlk önce o elenir falan demeyeceğim, çünkü önce ortalığı kolaçan edecek, 'Ulen kimin yanında yer alsam sonuna kadar giderim?' diyecek.Sonra ikili oynayacak..Nihat gibi felsefi sözlerle adam toplamaya çalışacak ama millet bundan sıkılacak.Sonra son çare şu geçen sezon vardı ya bi kel amca, onun gibi sessiz kalacak, süt dökmüş Mustafa misali yandaş olup elenmemek için bekleyecek.Arada tabii çıkışları olacak, esecek gürleyecek..Doğuş kesin kavga çıkaracak ya yanında yer alıp 'Aman Doğuş'um yapma, sen ve saksın daha bize çok lazım, o saksıya birşeyler ekeriz malum burada yiyecek pek yok, gel akıllı ol.' diyecek..Ya da Doğuş'a karşı 'Heyt ulan, bana uzayda karşı çıkan olmadı Dünyada kimseyi tanımam.' deyip kapışacaklar.
Velhasıl-ı kelam, merakla bekliyorum efendim Survıvor'ı ve senin Mustafa amcanın hallerini..:ssz:

kusura bakma ama mustafa amcam fesat biri degil bence bu soylediklerini aklindan bile gecirmez,
adamin konusmasindan belli saf kotu niyetli olmadigi,
belki survivorun birincisi olamaz ama gönüllerin birincisi:46::46::46::46::46:

kusura bakma ama mustafa amcam fesat biri degil bence bu soylediklerini aklindan bile gecirmez,
adamin konusmasindan belli saf kotu niyetli olmadigi,
belki survivorun birincisi olamaz ama gönüllerin birincisi:46::46::46::46::46:

Kötü demedim yahu, Survıvor'a giden herkes bu taktiği uygular zaten..Aşağı yukarı tahmin ediyorum.Hay Mustafa amcanın elinden öpeyim.:ssz:

Kötü demedim yahu, Survıvor'a giden herkes bu taktiği uygular zaten..Aşağı yukarı tahmin ediyorum.Hay Mustafa amcanın elinden öpeyim.:ssz:

tamamda adam o taktigi kuracak biri degilki :27: bende öperim ellerinden:38:

Ay o Doğuş'un saksı olayı neydi ya öyle iğrenç:120:
Ama espiri güzel:60: :60:

Son düzenleme:
Doğru söyle , senin akraban falan mı bu adam? :37:
Dur bakalım, izleyip göreceğiz..Eğer bu taktiklerden birini uygularsa bana bi smile ısmarlarsın artık en dumanlısından:ssz:

amcam dedim ya :D ama gönülden amcam akrabaligim yok keske olsaymis insanin omrunu uzatir :27::27:
istedigin smiley olsun :ssz::ssz:

amcam dedim ya :D ama gönülden amcam akrabaligim yok keske olsaymis insanin omrunu uzatir :27::27:
istedigin smiley olsun :ssz::ssz:

Allah seni davul, beni de tokmak etsin e mi? Profil resmine bak..Hemen de bulmuş koymuş azme bak:47:Mustafa amcan görse seninle gurur duyardı yeğen:43:

Başka bir habere bakarken, gördüm fotoshop falan sandım önce..Yok dedim bu kadar ileri gitmemiştir ama gerçekmiş fotoğraf.:53:

Yok gerçek ya kendisi açıkladı zaten
Bir arkadaşıyla iddiaya girmişler o yüzden
Pis herif midem bulanıyor artık ondan:25:

Hadi yahu,iddia ha.Saksıyla çekinmek nerden geldi akıllarına acaba? Tövbe Ya Rabbi..Bu sayede Acun farketti de Survıvor'a aldı baksana..Reklamın iyisi, kötüsü, saksılısı, çiçeklisi fark etmiyor onlari çin:ssz:

Allah seni davul, beni de tokmak etsin e mi? Profil resmine bak..Hemen de bulmuş koymuş azme bak:47:Mustafa amcan görse seninle gurur duyardı yeğen:43:
bulurum tabi ne sandin ben tokmak olayim sen davul ol:52::52::52:
kesin gurur duyardi :27:

kiz sanane milletin özelinden ha mayolu koymus ha saksili :52::52::52::52::52::52:

Hadi yahu,iddia ha.Saksıyla çekinmek nerden geldi akıllarına acaba? Tövbe Ya Rabbi..Bu sayede Acun farketti de Survıvor'a aldı baksana..Reklamın iyisi, kötüsü, saksılısı, çiçeklisi fark etmiyor onlari çin:ssz:

Hahahha:60:
Bencede iddia bahane reklam şahane yani
Acun da aldı şimdi iyice meşhur olur
Nedense acunun yarışmalarında yarışanlar bir meşhur oluyor
İşleri açılıyor.

bulurum tabi ne sandin ben tokmak olayim sen davul ol:52::52::52:
kesin gurur duyardi :27:

kiz sanane milletin özelinden ha mayolu koymus ha saksili :52::52::52::52::52::52:

Kızım ne özel hayatı özeli mi kalmış
Adam mallar meydanda demiş sergilemiş
Özeli kendinde kalsaydı o zaman Allah Allah:27:

sen dogusla hilal cebecinin son klibini izlemedin herhalde :52::52::52::52:

iyi ben davul sen dokmak :35:

adam acmissa sen niye bakiyon bakmasaydin:35::35::35:
Yavrim o klibi bekarken izlemiştim evet pislikler
Neymiş te efendim çocuğumuz olursa ona izletmek isteriz
Ona bizde sanatçı mirasıı:27:Mirasa bak be pehh
Ulee banane milletin saksısından
Benim kocam var bakmam ben namahrem onlar:21::20:

Yuh, eski sevgiliyle klip mi çekmiş bir de? E bu adam boşanmıştır bir de..Hiç magazin ruhu yok bende:emir_bebek:
coktaan bosandi ruhusz seni:27::27:
Yavrim o klibi bekarken izlemiştim evet pislikler
Neymiş te efendim çocuğumuz olursa ona izletmek isteriz
Ona bizde sanatçı mirasıı:27:Mirasa bak be pehh
Ulee banane milletin saksısından
Benim kocam var bakmam ben namahrem onlar:21::20:

kiz onu demiyorum bu klip yeni dogusun gamsiz sarkisina cekilmis :27::27:

Back
X