Survivor yarışmacıları Kıbrıs’ta

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Survivor All Star yarışmacıları büyük final için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti

g1.milliyet.com.tr-.-Detail-.-2015-.-06-.-30-.-survivor-yarismacilari-kibris-ta-survivor-survivor-all-star-1505404.jpg.jpg

Survivor'dan daha önce elenen yarışmacılar Türkiye'den, adada son kalan yarışmacılar ise Dominik'ten Kıbrıs'a uçtu

g1.milliyet.com.tr-.-Detail-.-2015-.-06-.-30-.-survivor-yarismacilari-kibris-ta-survivor-survivor-all-star-1505403.jpg.jpg

Survivor yarışmacıları Kıbrıs'tan birbirinden renkli fotoğrafları sosyal medyada paylaştı

g1.milliyet.com.tr-.-Detail-.-2015-.-06-.-30-.-survivor-yarismacilari-kibris-ta-survivor-survivor-all-star-1505402.jpg.jpg

Milliyet

merve birinci olur inşallah bir yarışmacı olarak turabi de hakediyor ama o ödülü aldı nasılsa....
merve 1 olsun büyük ödülün hepsine chescake alsın...allah rızası için bir daha chescake diye ağlamasın....:KK47:

Hasancıydım ben oda bişi beceremedii bari merve olsunn baa... turabi olmasınnn evet yarışmalarda kazanıyor ve oyununa görede hak ediyor ama gıcıkk yaaaaa..

sevgili hilmicem; kafanı duvarlara sürtmek suretiyle minik tatlı kıvılcımlar elde etmek istiyorum.

Esenkal..
Sare.

X