Survivor "Yeni" Show Tv

tabii ki de hırslı olcak, hırslı olmayanın orda işi ne, hepsi hırslı, asenanın hatası mazlumu oynamamak oldu, türk halkı sevmez öyle dik duran kadınları, ben bilmem beyim bilir tarzı ezik büzük kadınları sever, kadını erkeği hemde
bende asenacı değilim ama nihatçı yada tefocu olmadığım kesin
inşallah kızlardan biri kazanırda, nihoyla tefo mor olur, bizde onlara güleriz
:13::13:

tatlım dik dıurmak hırslı olmak asenanın yaptığı gibi olmaz ...karşındaki insanı küçümsersen böyle adamı gönderirler..fazla entrikalarının kurbanı oldu ..

Asenanın hırsına dobralıgını ılk basta bende cok begendım tak lafını soylıyordu

ama sonra Tanerı yazıp karsısına Ceydayı alması

Sonra kendıne olan asırı gucenı benı yazınn demesı bu yarısma sen kendını nasıl garantı gorursun

Karsısına Nıhatı almayıp Tevıfı alması

Tavık dedı ya en az popiler benım benı tabıykı alacak dedı

Ama sonuclar acıklanınca sustu pustuuuuuuu

tabii ki de hırslı olcak, hırslı olmayanın orda işi ne, hepsi hırslı, asenanın hatası mazlumu oynamamak oldu, türk halkı sevmez öyle dik duran kadınları, ben bilmem beyim bilir tarzı ezik büzük kadınları sever, kadını erkeği hemde... kadınlarda dik duran kadınları sevmiyo
bende asenacı değilim ama nihatçı yada tefocu olmadığım kesin
inşallah kızlardan biri kazanırda, nihoyla tefo mor olur, bizde onlara güleriz
:13::13:

ben de bir kadınım ve hep güçlü kadınları sevmişimdir. sevmediğim kadın tipi kendini beğenmiş, hep ben diyen, hep kendi reklamını yapan kadındır. bence güçlü kadın yapacağını yapar takdirini başkalarına bırakır. kendi kendini övmez. ha bire erkeklerin yaptığı herşeyi yaptım falan diyor, nedir bu cinsiyetinden dolayı duyduğu eziklik de ha bire erkeklerle yarışıyor? tabii ki yarışmaya giren herkes hırslı olacak ama keskin sirke küpüne zarar derler ve gördük canlı canlı.

en çok rahatsız olduğum konuda nihat'ın insanların dini duygularını sömürmesi :19: sürekli zayıf noktalarında vuruyor insanları ... :20: dini sözler vecizeler falan. tamam bunları söylemek kötü değil ama aaahh bir de söylediği sözlerin hakkını verse :10: hepsi oy için :51:

taner kazanırsa parayı bir yıl geçmeden bitirir kızlara zaafı var adamın:27:
içimden bir ses ase gibi nihatta gidecek diyo buraya yazıyorum bak......................:52::52::52::27:

ay hic beklemiyodum, nasil asena elenir.
o erkek müsvettesi kaldi ya

asena resmen kendini feda etti

Asenaya kım senı feda et dedı kı..

Kızlar bırını yazacakları karsına asenayı alacaklardı

O onu yapmadan hemen atladı benı yazın dedı kahraman olacaktı ama elendı

nihat sadece tanerle sms'e kalırsa elenir. ki taner daha önce demişti, kafamı bozmasınlar nihatı bile yazarım diye :60::60::60:

en çok rahatsız olduğum konuda nihat'ın insanların dini duygularını sömürmesi :19: sürekli zayıf noktalarında vuruyor insanları ... :20: dini sözler vecizeler falan. tamam bunları söylemek kötü değil ama aaahh bir de söylediği sözlerin hakkını verse :10: hepsi oy için :51:

ya tatlım ben öyle düşünmüyorum ama çünkü nihat hep bildiğimiz nihatt :1::1::1:hiçbir değişiklik yok..adamın oya ihtiyacı yok ki zaten çok büyük bir oy potansiyeli var

nihat sadece tanerle sms'e kalırsa elenir. ki taner daha önce demişti, kafamı bozmasınlar nihatı bile yazarım diye :60::60::60:

ah keske. nerde o günler :44:
ay bide nihatla teyfikin kazaninca birbirilerine kiz gibi sarilmalari yok mu deli ediyo beni
sözde delikanli adamlar
oksamalar, sarilmalar, öpmeler.
ters bunlar bize ya

ya tatlım ben öyle düşünmüyorum ama çünkü nihat hep bildiğimiz nihatt :1::1::1:hiçbir değişiklik yok..adamın oya ihtiyacı yok ki zaten çok büyük bir oy potansiyeli var

evet nihat hep bildiğimiz nihat .. millete alay konusu ...

Son düzenleme:
canım nihat ve ase seviye olarak aynı karakterleride benziyo popilerlik oranlaıda aynı bana göre ikiside türk halkının sevgilisi de değil yani gidebilir oda bizi şaşırtabilirler:27::27:

taner kazanırsa parayı bir yıl geçmeden bitirir kızlara zaafı var adamın:27:
içimden bir ses ase gibi nihatta gidecek diyo buraya yazıyorum bak......................:52::52::52::27:

nihatttttt zor gider adamın oy poyansiyeli var .bak görürrsünn:1::1::1:

nihatcığım dedi, sonra ben ona teyfikciğim dedim, sonra bir daha söyle dedi:1::1::1:

Back
X