- Konu Sahibi portakalfidani
Zavallı enisteniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim de “erkek” ama kadınlara bir zaafı yok. Sadece bana zaafı var sağolsun. Bırakın tv yi bir plajda bile asla rahatsız olmam. Ben nasıl başka erkeklere bakmıyorsam o da kadınlara bakmaz içim çok rahatBende ablanız gibiyim. Dün misafirlikteydik orda da o program açıktı kadınları gösterirken gözlerimle eşime bakma mesajı verdim. Tv de açık bir kadın gösterse verdiğim tepki bu yani. Ha sokaktaki ha televizyondaki ne fark eder ikisi de kadın. Yeğenini göstermemesi falan abartı ama eşinin görmesini istememesi normal. Doğru olan bu zaten.
Erkeklerin kadınlara zaafını bilip de kadınların, eşlerinin açık kadınları görmesinden rahatsız olmaması garip bana göre
Yine bir dertle geldim. Dün akşam ablam ve eniştem bize geldiler oturmaya. O arada da survivor başladı. Bende merak ettim kim var kim yok bir bakayım diye, kumanda benim elimdeydi. Beş on dakika biraz izledim. O arada da ablamla muhabbet ediyorduk, birden suratı asıldı. İyi misin abla bir yerin mi ağrıyor diye sordum, o da “kendine gel ya survivor açtın enişten buradayken, sen bilmiyor musun sinir olduğumu” diye kızdı, kendi kendine bağırdı. Televizyondan dahi kıskandığını biliyorum eşini ama survivorda ne olabilir ki diye düşündüm, hiç aklıma gelmedi. Oradaki kadınlar şortluymuş diye kıskanıyormuş meğersem..özellikle güzellerse. Yeğenimi kucağıma aldım tartışmamak için onu sevdim öptüm ilgilendim, çocuğu kucağımdan çeke çeke aldı. Gel oğlum sen bırak şunu diye. Şok oldum.
Bazen de kız kıza film izleyelim diye oturuyoruz, eniştem geldiği an filmi durduruyor ya da kapatıyor. Gidince izleriz diyor, açık seçik kadınlar ve sahneler olursa görmesin diye..
Bir insan neden televizyondan bile eşini kıskanır? Ki ablam inanın çok güzel bir kadındır, güzellik göreceli elbette ama çirkin olmadığı kesin. Bilemiyorum, öyle üzüldüm ki.. Apar topar gittiler. Kalakaldım sap gibi. Karşılık da vermedim. Küsmüş bana, yeğenimi de göstermeyecekmiş.. anneme öyle söylemiş. Ki yeğenime çok düşkünüm. Sizce ne yapmalıyım? Hata bende mi, acaba düşünüp daha mı dikkatli olmalıydım? Rahatsız olduğu için bir süre televizyona bakmazsam bir şey olmaz diye mi düşünmeliydim? Fikirlerinizi merak ediyorum.. çok üzüldüm..
Yanlış mi hatirliyorum eski konularinizi? Siz de sokakta gordugunuz kadinlari kiskanmiyor musunuz? Buraya actiginiz 10 konudan 9 u kıskançlıkla ilgiliNe demek bu? Benim ne gibi sorunum varmış?
Eski konularinda , kendisinde sokaktaki kadinlari kiskaniyor , buraya actigi 10 konudan 9 u kıskançlıkla ilgiliPardon ne sorunu okudunuz konu sahibi ile alakalı bu kanıya vardiniz
Yine bir dertle geldim. Dün akşam ablam ve eniştem bize geldiler oturmaya. O arada da survivor başladı. Bende merak ettim kim var kim yok bir bakayım diye, kumanda benim elimdeydi. Beş on dakika biraz izledim. O arada da ablamla muhabbet ediyorduk, birden suratı asıldı. İyi misin abla bir yerin mi ağrıyor diye sordum, o da “kendine gel ya survivor açtın enişten buradayken, sen bilmiyor musun sinir olduğumu” diye kızdı, kendi kendine bağırdı. Televizyondan dahi kıskandığını biliyorum eşini ama survivorda ne olabilir ki diye düşündüm, hiç aklıma gelmedi. Oradaki kadınlar şortluymuş diye kıskanıyormuş meğersem..özellikle güzellerse. Yeğenimi kucağıma aldım tartışmamak için onu sevdim öptüm ilgilendim, çocuğu kucağımdan çeke çeke aldı. Gel oğlum sen bırak şunu diye. Şok oldum.
Bazen de kız kıza film izleyelim diye oturuyoruz, eniştem geldiği an filmi durduruyor ya da kapatıyor. Gidince izleriz diyor, açık seçik kadınlar ve sahneler olursa görmesin diye..
Bir insan neden televizyondan bile eşini kıskanır? Ki ablam inanın çok güzel bir kadındır, güzellik göreceli elbette ama çirkin olmadığı kesin. Bilemiyorum, öyle üzüldüm ki.. Apar topar gittiler. Kalakaldım sap gibi. Karşılık da vermedim. Küsmüş bana, yeğenimi de göstermeyecekmiş.. anneme öyle söylemiş. Ki yeğenime çok düşkünüm. Sizce ne yapmalıyım? Hata bende mi, acaba düşünüp daha mı dikkatli olmalıydım? Rahatsız olduğu için bir süre televizyona bakmazsam bir şey olmaz diye mi düşünmeliydim? Fikirlerinizi merak ediyorum.. çok üzüldüm..
Valla mı? Durum böyleyse konu sahibinin ablası hakkında bu konuyu açması epey komik olurdu ama ya.Yanlış mi hatirliyorum eski konularinizi? Siz de sokakta gordugunuz kadinlari kiskanmiyor musunuz? Buraya actiginiz 10 konudan 9 u kıskançlıkla ilgili