- 8 Haziran 2013
- 59.045
- 156.845
- 898
Ben daha fırsat bulamadım. Bu hafta yapcam inşallahTesekkur ederim:)) sanada bol sans:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha fırsat bulamadım. Bu hafta yapcam inşallahTesekkur ederim:)) sanada bol sans:)
Begenmemek degilde ozellikle sunumla ilgili yazdigi icin ole dedim canim:)Beğenmesek neden tarifini beğenip yorum yazalım ki,bakar geçeriz![]()
Yaparsin daha:) biz erken yaptik bak bekliyoz ayin 19 u gelsin:))Ben daha fırsat bulamadım. Bu hafta yapcam inşallah![]()
Olsun yapınca daha rahat oluyor insan.Yaparsin daha:) biz erken yaptik bak bekliyoz ayin 19 u gelsin:))
Sunumun gerçekten güzel,parlak canlı da duruyor.Begenmemek degilde ozellikle sunumla ilgili yazdigi icin ole dedim canim:)
Ay bekleyen kek nasil olur acaba bilmemki daha iyi mi kabarir acaba:))Olsun yapınca daha rahat oluyor insan.ben şimdi ha yaptım ha yapacam, kaldım öyle. Dün yapacaktim, iyiki de yapmamisim elektirik gitti
![]()
Tesekkur ederim hayatim ya insan kendi yapinca duygusal yaklasiyo biraz fotolara.. bide 10 defa baktigin foto olunca guzelmi kotu mu karar veremiyosun her zaman.. gormedim o etiketi, gecenbi baktim 70 tane bildirim var..kacirmis olabilirim canim : (ama bak bilmeden yaptim bile sabahtan tekrardan:))Sunumun gerçekten güzel,parlak canlı da duruyor.
Yeniden kek yapmanla ilgili etiket yaptım diğer konuda görmdin galiba,çocuklar için mi yaptın sen de seviyor musun kek yemeyi![]()
Pek iç açıcı olmaz bence. Söner giderAy bekleyen kek nasil olur acaba bilmemki daha iyi mi kabarir acaba:))
O da olabilir:)) buPek iç açıcı olmaz bence. Söner gider![]()
Et yemekleri yapılacak,önümüz Kurban Bayramı,et bol malumO da olabilir:)) buNevreste yakti beni.. bi daha ne yapilir acaba dusunmeye baslamisim: (
Haa dogru.. pek et sevmem ama katilirim belki genede:)) yarisma sonucuna bagli diyomusum:))Et yemekleri yapılacak,önümüz Kurban Bayramı,et bol malum![]()
Şimdiden bağımlı oldun değil miO da olabilir:)) buNevreste yakti beni.. bi daha ne yapilir acaba dusunmeye baslamisim: (
Maalesef: ( gibi : (Şimdiden bağımlı oldun değil mi![]()
Sagol hayatim :)Ellerine sağlık , cok guzel görünüyor![]()
Sagol boncugum:) sen yok musun yarismada?Ellerine sağlık canım şahane![]()
Datlum sen hic ugramiyonki buraya.. kac gun oldu tarif paylasali daha yeni goruyonda yeni geliyon : (Aaaaaaa hani beni çağırıyordunuz hepiniz yediniz ben kaldım mı hainler hani benim kekim![]()