evet kizlar
ben Artik Takmicam onu, isim yok öyle insanla.. beni çileden çikartiyosun dedigimde , çikma diyo oof off bunlar ya Türünün Son örnegi yada Hiç Laf dan anlamayan insanlar..
kendileri hep akilli biz bilgilerimiz'i paylasamazmiyiz mesela ? Allah bize de vermis kafa beyin dusunebilelim diye ama.. ( artik altan alan olmak istemiyorum kimseyi, ustune tirtreyince,uzulmesin deger veriyorum dersin hemen bu kiz bana Deli zannederler)
furdevs haklisin herkes ayni degildir, huyu karakteri degisik konusmasi kendini ifade etmesi de degisik,ama onlar Farkli Larsa tmm biz belki fark ettik bunu, bizim de kendimize gore farkimiz var..birak gosterelim ( bana hep sen olgun dusunuyosun guzel dusunuyosun derler hep..) sorumluluklar olur veya cok zor seyler yapilacak mesela Kadinlar bunu basariyolar..
bugünden itibaren karar verdim Kesinlikle kizlar kizlar'in fikrini anliyo, bi erkek bi kiz'in nasil düsündügünü anlayamiyo ki ..
Bi Yorum Yapasiin.. bende onu anlamiyorum 1 aydir dusunuyorum dogru kisi midiye emin de degilim duygularimdan sevmedigimi dusunmeye basliyorum içimden gelen ses buydu ama bazen farketmeden sahipleniyorum sevdigim biseyi..ama artik oyle yapmak istemiyorum 3 aydir Ben Kendimi düzeltmek çabasindayim..( konusmami,tavirlarimi, halimi,..) cok duygusallik kotu bisey.. az ve öz bende konusmuyom o zmn giiit sin yaa
etkilenmemeye karar verdim oyle insanlardan, uzaaak dursun boyle ksiiler..
çok konusani kimse dinlemez tmm,az ve öz konusmak gerekir bende bunu yapmayi dusunuyorum sabretcem.. biz susunca kendileri deliriyosa daha da yuz verme Bitsin..
ben beni bi kitap gibi okusun insanlar istemiyorummm.. erkekler kizlari dis görümünü görünce hemen aaa bu söyle bu böyle diye etiket yapistirmasinlar !!
Nasil dusuncelerim ?