Susan erkekten nefret ediyorum ::((

yaa Heep susan bir insan oLurmu öyleeee :oklava:
birde açikça söylüyo..bn sana karsi böyle susuyorum biraz..
yoksa konusurum normalde ..:dilcikar:
BU ne dir ??? :mymeka:

bu nedir biliyomusun tatlım ? boşanma sebebii. nefret ediyorum susan erkeklerden. cuma günü boşanıyoruz eşimle 10 yıldır konuşturamadım onu, artık pes ediyorum :((

bu nedir biliyomusun tatlım ? boşanma sebebii. nefret ediyorum susan erkeklerden. cuma günü boşanıyoruz eşimle 10 yıldır konuşturamadım onu, artık pes ediyorum :((
Sanırım olayın tek yönüdür bu,yoksa sadece sustuğu ve konuşmadığı için eş boşanır mı.Hem bu adam sonradan susmadı ya,evlenirken de öyledir sanırım.Huy bu,değişmez ki..
Ben de inanılmaz çok konuşurum,hatta bazen otomotiğe bağlarım,eşim güler halime ve ona sevimli gelir.Bilmem anlatabildim mi..Sevgi her şeyi hoş gösterir,kusurları bile.Sanırım sevginiz bitmiş..:gitme:
Konu sahibi arkadaşım sana gelince evli değilsin nasılsa,ayrılır,konuşanı ve kendini savunanı bulursun olur bitervereliniortak

akannehirakannehirakannehirakannehir
onu kızıdırın bakın nasıl bulbul oluyo ..
ama konusmuyo dıyede es boşamak bence baska sebebınız vardır..

akannehirakannehirakannehirakannehir
onu kızıdırın bakın nasıl bulbul oluyo ..
ama konusmuyo dıyede es boşamak bence baska sebebınız vardır..

ewt biz bir türlü konuşmadığımız için sorunlarımızıda çözemedik haliyle. we her şey birikti doğal olarak buda sewgiyi bitirdi. o kadar az konuşur ki çay içermisin sorusunu bile bi kaç kez sormak zorunda kalırım çoğu zaman. işte bu durum kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyo. en son konuşmamızda ''sıkıntılısın we biliyorum konuşmayı sewmiyosun istersen ben seni dinlerim bana anlat'' dedim. demez olaydım. dedi ki bana cewap olarak yooo ben arkadaşlarımla sohbet ediyorum iş yerinde '' hatta espri bile yapıyomuş yaa :(( bende dedimki ''benim ne suçum wardı benle neden konuşmadın '' cewap yine susmakk. alıştım artık ayrılık daha iyi olacak bizim için buna inanıyorum ben. haa bu arada beni ölecek kadar sewdiğini söler sorduğumda nasıl sewmekse buuu:((

ewt biz bir türlü konuşmadığımız için sorunlarımızıda çözemedik haliyle. we her şey birikti doğal olarak buda sewgiyi bitirdi. o kadar az konuşur ki çay içermisin sorusunu bile bi kaç kez sormak zorunda kalırım çoğu zaman. işte bu durum kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyo. en son konuşmamızda ''sıkıntılısın we biliyorum konuşmayı sewmiyosun istersen ben seni dinlerim bana anlat'' dedim. demez olaydım. dedi ki bana cewap olarak yooo ben arkadaşlarımla sohbet ediyorum iş yerinde '' hatta espri bile yapıyomuş yaa :(( bende dedimki ''benim ne suçum wardı benle neden konuşmadın '' cewap yine susmakk. alıştım artık ayrılık daha iyi olacak bizim için buna inanıyorum ben. haa bu arada beni ölecek kadar sewdiğini söler sorduğumda nasıl sewmekse buuu:((
bazı ınsanlar sevgısını bellı edemez ama:(..
dısarıda yeterınce konuusyokı eve gelınce konusmaya halı kalmıyo..
severekmı evlendınız yanı ık donemlerdede boylemıydı?..yapmayın ıyı dusunun ıletısım sorununz var ama bunuda cozebılırsınız....

çekingen ve doğal olarak konuşmayan erkekler hep itici gelmiştir.. erkek dediğin hanım hanımcık kız gibi oturmaz bi köşede :mymeka:

ya dün o kadar kızdım suçlama yaptım banamısın demedi sustu yaa sustuu off :D

bu durumu ben uzun bir süre yaşamıştım canım.. sonunda ağzındaki baklayı çıkardı,tabi bir aydan fazla sürdü bu... ve ayrıldık.. olmuyormuş,yapamıyormuşş.. niye konuşmadığı belli olduu...:sinifsinif:

ben sizleri çok iyi anladım canım.susmak,kötü giden bir ilişkiyi kabul etmek demektir.yani

senkonuşursun bir çıkış yolu ararsın, o ise herşeyi kafasıda bitirdiği için susar...yani ilişkiyi

kurtarmak adına en ufak bir çaba göstermez.

ben artık kocama konuşsun diye baskı yapmıyorum,o kendi dünyasında çok mutlu...

anlaşmazlık olduğu zaman,artık bende susuyorum sanırım susmak en iyi ceza...

evet katiliyorum gercekten cok sinir birsey yani insan sevdigiyle herseyi konusmak istiyor yeri geldiginde arkadas gibi dertlesebilmek istiyor yani normalide budur sanirim hic konusmuyorsa anormal acaba sakladigi birseylermi var agzindan kacirmamak icin temkinlimi davraniyorki ya ben cok kuruntucuyumdur sen bakma banakaydirigubbakcemile3

Back
X