Susan Kadın Terbiyeli Kadın mıdır?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Arkadaşlar uzun zamandır bana denk gelen bir konuyu size danışmak istiyorum.
Susan kadın terbiyeli kadın mıdır?
Nasıl yani, örnek ver derseniz; mesela biri (erkek) size haksız yere bağırdı laf saydı ohaoldumsmile
Sadece terbiyesiz deyip susar mısınız?bilmiyorumkismile
Yoksa karşılık mı verirsiniz, hakaret etmesine ya da size bağırmasına ya da her ne yaptıysa o davranışına karşılık? :1ninca:
Susmak mı terbiye göstergesi mi, yoksa konuşarak kendini savunmak mı? sengözlerimebaksanab

valla terbiyelileri bilemem de ben terbiyesiz oldugumu bildigimden genelde susmam hakettikleri cevabi yapiştiririm :hulya:

susan kadın hep ezik kalmaya mahkumdur ayrıca bildiği halde susuyorsa suçlu ve karektersizdir kişiliği yok olarak kabul ediyorum hiç bir baba'da evladını bu şekilde yetiştirmez

Susan kadın bana göre ezilen kadındır.kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile5 Katılıyorum...
Ben de susamıyorum...
Çenemi açınca asla kapatamıyorum...

valla terbiyelileri bilemem de ben terbiyesiz oldugumu bildigimden genelde susmam hakettikleri cevabi yapiştiririm :hulya:

olumunekankayizsmile Daha sonrasında sen kadınsın susman lazım demiyorlar mı?
Azcık terbiyeli ol da sus diyenler oldu hem de hemcinslerim bunu söyledi...
Çıldırmam yakındır... :sinifsinif:

duruma ve kisiye gore degisir bu durum karsıdaki sinirliyse huyunu biliyorsam ve benim icin ozel biriyse susarım sonra konusurum ama cok kızarsam susmam

canım ben kaynanamdan örnek vereyim sayar sayar hakaretleri cevap vermem yinede bana terbiyesiz ve edepsiz der en iyisi konuşup da terbiyesiz olmak kimse anlamıyor değer

susan kadın hep ezik kalmaya mahkumdur ayrıca bildiği halde susuyorsa suçlu ve karektersizdir kişiliği yok olarak kabul ediyorum hiç bir baba'da evladını bu şekilde yetiştirmez

O kadar çok var ki susan, sineye çeken...
Aman onun seviyesine inmeyeceğim deyip susan... akannehir
Bence korkaklık...
:sm_confused:
Ağzıma geleni de sayarım bana terbiyesizlik yapana...
Ama sonra adım sen nasıl bayansın a çıkıyor durduk yere, onu sindiremiyorum...
:1shok:

Günümüzde ekomomik gücü elinde olmayan,hiçbir güvencesi olmayan köydeki kadın bile susmuyor.Bırakın okumuş,geliri olan kadını.Kadınlar susmamalı .:roflol:

duruma ve kisiye gore degisir bu durum karsıdaki sinirliyse huyunu biliyorsam ve benim icin ozel biriyse susarım sonra konusurum ama cok kızarsam susmam

Huyunu bilmediğin yabancı bir insan olduğunu düşün... En basitinden örnek sana sırf bayan olduğun için hakaret eder gibi aşağılayıcı tavırla konuşsa ağzına geleni saysa ne yapardın?

canım ben kaynanamdan örnek vereyim sayar sayar hakaretleri cevap vermem yinede bana terbiyesiz ve edepsiz der en iyisi konuşup da terbiyesiz olmak kimse anlamıyor değer

Senin kaynanan da betermiş cidden :1:
Kendi edebine baksa ya önce...
Aynen sayacaksın lafı da arada eşin var... O durumu nasıl çözeceksin? :2:

Huyunu bilmediğin yabancı bir insan olduğunu düşün... En basitinden örnek sana sırf bayan olduğun için hakaret eder gibi aşağılayıcı tavırla konuşsa ağzına geleni saysa ne yapardın?

iste orda fark var..tabiki boyle birseyde susulmaz heleki kadın erkek konularında cok vahsilesebiliyorum:1:

hiç sorma canım ben cevapta veremem kimseye (büyüklere eşime) bana bağırılınca ağlarım eşimde annesi bağırınca hiç ses çıkarmaz valla benim kaynana fenadırr :çok üzgünüm:

Günümüzde ekomomik gücü elinde olmayan,hiçbir güvencesi olmayan köydeki kadın bile susmuyor.Bırakın okumuş,geliri olan kadını.Kadınlar susmamalı .:roflol:

Sana bir örnek Lirikim...
Otobüste geçtiğimiz sene beni tam oturacakken iten (az kalsın düşecektim) bir yaşlı adam olmuştu.
Sonra neden itiyorsun dediğimde, ayakta duramıyorum ben oturacağım sen oturmasan da olur dedi bana...
Eee otur da itmen gerekmiyor dedim söyleseydin yol verirdim dedim.
Adam bana küfretmeye başladı...
Hakaretler, beddualar daha neler neler...
Şok olmuştum.
Düzgün konuş dedikçe devam etti...
Artık son raddeme gelmiştim yeter artık diye bağırdım adama...
Otobüsteki birkaç kadın (evet maalesef bunu söylerken utanıyorum hemcinslerim) sen nasıl kızsın sussana cevap verme, biraz terbiyeli ol da kapa çeneni dediler... akannehir
Aklıma geldikçe hala sinirleniyorum bu bakış açısına...
kötükedihüso

hayattaa susamam yapıştırırım lafı vallaaa sempatiksalakcinni
bu aralar biber gazı kullanıyorum daha etkili aklinialirimsmile

Sana bir örnek Lirikim...
Otobüste geçtiğimiz sene beni tam oturacakken iten (az kalsın düşecektim) bir yaşlı adam olmuştu.
Sonra neden itiyorsun dediğimde, ayakta duramıyorum ben oturacağım sen oturmasan da olur dedi bana...
Eee otur da itmen gerekmiyor dedim söyleseydin yol verirdim dedim.
Adam bana küfretmeye başladı...
Hakaretler, beddualar daha neler neler...
Şok olmuştum.
Düzgün konuş dedikçe devam etti...
Artık son raddeme gelmiştim yeter artık diye bağırdım adama...
Otobüsteki birkaç kadın (evet maalesef bunu söylerken utanıyorum hemcinslerim) sen nasıl kızsın sussana cevap verme, biraz terbiyeli ol da kapa çeneni dediler... akannehir
Aklıma geldikçe hala sinirleniyorum bu bakış açısına...
kötükedihüso

amcayıda kadınlarıda atarım otobuste hele o iten amcayı varya bide kufur ediyo yaslı maslı dinlemem valla adam olsunlar dogru duzgun davransınlar cidden sinir bozucu

hayattaa susamam yapıştırırım lafı vallaaa sempatiksalakcinni
bu aralar biber gazı kullanıyorum daha etkili aklinialirimsmile

:lepi:

amcayıda kadınlarıda atarım otobuste hele o iten amcayı varya bide kufur ediyo yaslı maslı dinlemem valla adam olsunlar dogru duzgun davransınlar cidden sinir bozucu

Gerçekten hala hatırladıkça sinirim bozuluyor... alsanaalsanasmile

erkeklerin uydurduğu bir söz

ya benim başıma gelen otobüsde ilerlerken yaşlı dedenin koluna çarpmışım bilmeden abdesim bozuldu dedi üstüme yürüdü bende elimdeki çantayı kafasına geçirdim aklı sıra beni dövecek milletin içinde

Back
X