Suskunlar Show Tv

:52::52::52::52:
ya irfanın sesinimi özlemişim ne :49::49:
bide bu tipten çıksın ya sakal falan kessin azcık berduşlar gibi diğer hali daha pskopattı :27::27::27:

kizlar simdi twitter da okuyorum armagan caglayan tweet atmis suskunlarda bitti malesef diye:53::53:

Armağan Çağlayan, "Tv seyircilerinin dizilerden fenalık geçirme sürecinin sonucunda bir dizi daha ekranlara veda ediyor. Suskunlar da bitti maalesef" diyerek başrollerinde Murat Yıldırım ve Aslı Enver'in oynadığı dizinin sona ereceğini açıkladı.

Suskunlar dizisi düşük izlenme oranlarını arttırmak için perşembe gününden pazar gününe alınmış fakat izlenme oranları yine de düşük gelmişti.

[video=youtube;7yclYt3XiIQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7yclYt3XiIQ[/video]

çok beğenerek izliyrum filmi..

ancak dizi reytig kurban olmuş ve sonlanacak çok üzüldüm..

o kadar kötü dizi varken suskunlar gibi bir dizinin izlenmemesi ve sonlanması..:19:

Ben hala inanamiyorum dizinin bitecegine.. Hala Arka Sokaklar oynasin dursun bu sahane dizi bitsin :19:

Ben hala inanamiyorum dizinin bitecegine.. Hala Arka Sokaklar oynasin dursun bu sahane dizi bitsin :19:

Suskunlar (official) ‏@suskunlartims
Yarın yayın sırasında değil ama öncesinde bir hashtag yarışmamız olacak. En güzel diziye, en güzel vedayı yapacağız. Hepinizi bekliyoruz! :)

iste tweetttttttt:(((

saçmalığın daniskası ya ecevitle gurur birmide sen ahudan intikam alıyosunn

Eee ne izleyeceğiz biz şimdi!!! Amaaan...

Ayrıca bu bölüm çok kasılmış zaten vardı bi anormallik.

ya inanmıyorum ya nasıl biter bu dizi ya :25:
saçma sapan dizileri dizi tekrarlarının koysunlar türkiyede nerdeyse hiç yapılmayan bi dizi tarzını kaldırsınlar.tnt sürekli tekrar koyup duruyo oraya al diziyi madem izleme oranı düşük diyosun tnt kanalını (kanal olarka) izleyen yok orda yayınlansız tnt de nasiplensin bizden çok moralim bozuldu ya :43:

ohaaa yerimden sıçradım resmen :18:
bide arabada müdür denen damacana yuhhhh:18:
psikopat oldum resmen:18:

kesinlikle olmadı
bu sonun bazı bölümleri hariç olmamış
bence Ahmet kaya şarksı bile kurtarmaz
nefesimi ksesrdi bu dizi benim ya niye böle oldu anlamadım ben

olmamıss, şanına yakısır bi final olmamıs....
zaman zaman gözlerim doldu eski tadı alır gibi oldum...
hele Ecevit öldügünde cocuklukları o tabloya baktı ya orası cok dokundu bana be... :43::43: zaten İbo-Sarı ve Ecevit birbirlerine sarıldıklarında içim bi garip olurdu.

kesinlikle iyi bir yapımdı. Oyuncular hakkını fazlasıyla verdi...

aaa dizi bittimii izleyemedım ama beeennnn
nolduyaa bırı kısa ozet gecsınn

aaa dizi bittimii izleyemedım ama beeennnn
nolduyaa bırı kısa ozet gecsınn

Ecevit ve Ahu İtalya'ya gidecekken İrfan Eceviti bıcakladı, o sırada Ecevitte İrfan öldürdü... Ecevit yaralıydı Ahu'nun kollarında öldü........ Saitte ödlü...
Sibel hamile olduğunu Bilale söyledi, Bilal bahceli bir ev tuttu..
İbo yine aynı hayatına devam..

Keske Ecevitin öldüğünü Bilaller duysaydı o anı görebilseydik. He bide 1 yıl sonrasını gösterseydiler keskee..
Ben zaman atlaması yapmayınca o finalden zevk almıyorum arkadass! :52:

Son düzenleme:
tek izlediğim dizi off offffffffff nasıl da bitti izleyecek hiç bişey yok :(

tekrarları gece 24.00 da çıkıyo onları bile izlemesi güzel

Back
X