Süslü mutfak

nfy_9185

MiniK Muc!z3m B3N!mL3 :)
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
6.225
129
173
34
merhaba arkadaşlar..
ben mutfakta ugrasmayı basit güzel seyler sunmayı cok seviyorum..(kilomdanda bellidir:1:)

bu yüzden bu topiği kendim için açmak istediğim içerisine kendi yaptıklarımı görsel olarak koymak istiyorum..
öncelikle basit meyva tabaklarından başlamak istiyorum...

eşimle kendime meyva hazırladıgımda tabaga bütün getirip yemeyi sevmiyorum onun için ufacık dokunuşlarla güzel seyler hazırlamayı cok seviyorum..:16::16:
belki sizlerde yapmak istersiiz diye görsel olarak paylaşmak istedim..

$2013-04-22 23.51.23.webp

$2013-06-07 21.56.36.webp

$Fotoðraf0000.webp

$Fotoðraf0007.webp

$Fotoðraf0081.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
çerez tabağımızz:34::34:

$Fotoðraf0145.webp

ellosanın topiğinde tarifini görüp yaptıgım kivili pastam:16::16:
$Fotoðraf0265.webp

kek kalıbında patates salatam:16::16:

$Fotoðraf0262.webp

şimdilik bu kadar daha sonra yine paylaşımlarda bulunacagım arkadaşlar...
umarım beğnirsiniz...
dediğim gibi ahım sahım bişeyler değil sadece ufak dokunuşlarla sunduklarım:16::16:

canım hepsi çok güzel görünüyor ellerine sağlık:56:

teşekkür ederim canım...
ben yemek tarifi filan yazamam diye böyle bişey yapayım dedim..
eşim meyvayı evlenmeden önce hiç yemezmiş böyle görsellikte olunca yiyo belki sizlerde yapmak istersiniz dedim:16:

teşekkür ederim canım...
ben yemek tarifi filan yazamam diye böyle bişey yapayım dedim..
eşim meyvayı evlenmeden önce hiç yemezmiş böyle görsellikte olunca yiyo belki sizlerde yapmak istersiniz dedim:16:
canım öncelikle topiğin hayırlı olsun çok güzeller eline sağlık...bunları gördükten sonra kocama acıdım ben meyveyi bi bıçakla veriom önüne:9::9::9:

canım öncelikle topiğin hayırlı olsun çok güzeller eline sağlık...bunları gördükten sonra kocama acıdım ben meyveyi bi bıçakla veriom önüne:9::9::9:
ilk zamanlar bende öyleydim pek yemiyodu sonra şekil değiştirip yapınca yemeye basladı benimki:9::9:
sende yaparsın canım basit seyler ama eşim için yapıyorum mutlu oluyorum oda mutlu oluyo dene istersen:34:

Topiğin hayırlı olsun canım,hayırlı Ramazanlar:16:

Son düzenleme:
teşekkür ederim çok saolun ama pek sizinki gibi değil benimkiler:1:
siz aşmıssınız kendşnizi bende kendim böyle bi uğraş bulayım dedim :1:

Estağfrullah canım,daha başındayım ve kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum hala:34:
Seninkilerde harikalar ellerine sağlık,kendi tarifimide gördüm mutlu oldum.
Bende görsellik ön planda olanlardanım,o yüzden mutfağının adınıda içindekileride sevdim.:16:

mmm kendimi bir 5 yıldızlı hotelin meyve bölümünde hissetim:) eline saglıkk cok güzeller

teşekkür ederim beğenmenize sevindim...:16:
basit şeyler ama belki dedim sizlerde yapmak istersiniz fikir olsun..
zamanla başka şeylerde gelecek inşallah

Estağfrullah canım,daha başındayım ve kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum hala:34:
Seninkilerde harikalar ellerine sağlık,kendi tarifimide gördüm mutlu oldum.
Bende görsellik ön planda olanlardanım,o yüzden mutfağının adınıda içindekileride sevdim.:16:
yemekte bende gayet iyiyimdir canım ama o topiği idare edecek kadar iyi değilim burda o yüzden görsellik olsun istedim ileriye doğru pasta poğaca filanda koyarım ama tarif filan vermeyi düşünmüyorum isteyen olursa belki veririm...

evet canım senin topiktede paylaşmıstım cok güzel teşekkürler:34:

bu resimler öncelere ait telimdeydi bugün canım sıkılınca konu acmak istedim devamı gelecek inşalah..

bu arada konu içeriği bana ait ama isimi neveresteye ait:1::1:
sabahtan beri isim konusunda bi fikir bulamamıştık o saolsun öyle yazmış:16::16:

yemekte bende gayet iyiyimdir canım ama o topiği idare edecek kadar iyi değilim burda o yüzden görsellik olsun istedim ileriye doğru pasta poğaca filanda koyarım ama tarif filan vermeyi düşünmüyorum isteyen olursa belki veririm...

evet canım senin topiktede paylaşmıstım cok güzel teşekkürler:34:

bu resimler öncelere ait telimdeydi bugün canım sıkılınca konu acmak istedim devamı gelecek inşalah..

bu arada konu içeriği bana ait ama isimi neveresteye ait:1::1:
sabahtan beri isim konusunda bi fikir bulamamıştık o saolsun öyle yazmış:16::16:

Canım süper olmuş içeriği yansıtıyor,Nevoşuda öpüyorum buradan:16:
bende epey resim topladım ama yayınlayıp yüklemeye nedense üşeniyorum bi miskinlik varki sorma gitsin:37:

Canım süper olmuş içeriği yansıtıyor,Nevoşuda öpüyorum buradan:16:
bende epey resim topladım ama yayınlayıp yüklemeye nedense üşeniyorum bi miskinlik varki sorma gitsin:37:

bende öpüyorum çok ilgilendi saolsun:16:
yemeklerle ilgiliyse bence tam ramazan önü topiğinde payaş ellosacım çünkü herkes bu dönem misafir ağırlarken farklı lezzetler arıyor..
herkesten dua almıs olursun:34:

Back
X