bende böyle insanlar karşısında suskun kalamam ve haddinide bildiririm.bu insan niye böyle davranıyoki sana.seni kıskanıyo olabilir mi acaba.............
En mantiklisini yapmissin canim!!:teselli:
Bazi insanlar malesef öyle, anlatmak istersin, izah etmek istersin ama anlamak istemezler...yada islerine öyle gelir...böylelerine verecegin en güzel cevap..susmak!!:1closedeyes:
Sen konustukca ona prim vermis oluyorsun oda bunu istiyor zaten bosvereceksin sallayacaksin inanki buna daha cok fitiriyorlar....:1rolleyes:
Bir laf vardir cok severim, ne kadar anlatirsan anlat, anlattiklarin sadece karsindakinin anlayabildigi kadardir...
bazı insanlar o kadar çirkinleşmiştirki onlarla ugraşamazsın benimde var böyle bir arkadaşım görüşmek istemiyorum ama başımdan atarken daha cok bulaşıo böyle imalı konuşuo falan en güseli cvp bile vermemek ben onunla tartışmıyorum bilee ve bunu yüzüne söyleidm tartışmaya bile gerek duymuyorum böyle insanlarla görüşmüyorum deyip arkaanı bile dönemiyosunn allah yardım etsin bende aynısıyla ugraşıyorum
kızlar, bi akşam arkadaşımın doğumgünü sebebiyle çok kavgalı ayrıldığım eski sevgilimle bir araya geldik, bir yıl sonra ilk defa bir araya geliyorduk. dakka bir gol bir bi başladı, benim makyajımdan tutup da (bize sade lazım,süslü istemeyiz diyerek!) kızarkadaşına ,evleneceğine kadar geniş bir yelpazede,hatta düğün tarihi bile vererek siz düşünün artık, o gece hayatımın rolünü oynadım ve ağzımdan tek kelime bile çıkmadı bunlar karşısında,hiçbir tepki vermedim tek laf etmedim tabi kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildim o ayrı mesele, sonradan bunların hepsinin de yalan olduğu ortaya çıktı.hatta benden sonra pek bi hayıflanmış tuh laf sokamadım içimde kaldı diye :sm_cool: bazen gerçekten de en iyi tavır sadece susmak olur olmaz laflar karşısında...çünkü karşındaki lafları sölüyor ama laflar havada kalıyo, çünkü lafın muhattabı yok, daha çok kuduruyo karşındaki, belki konuşup laf söleseydim bu kadar kudurtamazdım bazen gerçekten söz gümüşse sükut altın, susup hanımefendiliğimizi korumamız gerekiyor.bazen ne kadar konuşursan durum o kadar karmaşıklaşıyor, içinden çıkılamaz hale geliyor, mesela ben o gece ona cevap yetiştirseydim her lafına nolcaktı, amacına ulaşcaktı,beni sinir etmiş olacaktı egosu da tatmin olacaktı, ben de sinirden kendi kendimi yiyip durcaktım.susmak biraz da olgunluğun göstergesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?