susmak mı?......

hiç kimsenin lafının altında kalmayı gururuma yediremem:1closedeyes:ama öle durumlarda oluyoki susmak zorunda kalıyorsun malesefkafamçokkarıştıyani yerine göre konuşur yerine göre susarım

Söyleyen kişiye bağlı büyüğümse kırıcı olmam... ama zaten önemsiz ve çokta değeri yoksa benim için... Lafımla oturturum olduğu yere.. bu konuda uzmanın itinayla bozarım yerin dibinede sokarım kimsenin beni üzmeye ve incitmeye hakkı yok....:mymeka:

bende böyle insanlar karşısında suskun kalamam ve haddinide bildiririm.bu insan niye böyle davranıyoki sana.seni kıskanıyo olabilir mi acaba.............

Bende anlayamadım neden böyle davrandığını :sm_confused: Kıskanıyo mu bilmiyorum ama kompleksli ve dengesiz olduğundan artık eminim..

Haklısın. Bende salladım gitti. Msn dende sildim haberi yok. Hattımı da değiştirmeyi düşünüyorum rahatsız etmeye devam ederse.

İnsanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyolar anlamıyorum Bana biri dese senle görüşmek istemiyorum,hatta söylemesine de gerek yok ima etse bile bi daha çıkmam karşısına. Bu kadarına da pes Allah yardımcımız olsun ne diyeyim inşallah kurtuluruz tez zamanda

Bu durumu da yaşadım :roflol: Nerde manyak var mıknatıs gibi çekiyorum valla kaydirigubbakcemile3 Benimde eski sevgilim ayrıldığımız halde saçma sapan hareketler yapıyodu hatta doğumgünümde bile kıskandırmaya çalıştı yememiş içmemiş ne yapsamda canını sıksam diye düşünmüş heralde. Bende senin gibi sessiz kaldım sonuçta bişeyleri hazmedemeyenin kendisi olduğu ortada kaydirigubbakcemile5

kesinlikle canımı gerçekten sıkan bişeyse cvbını veririm onada sölicek bişe kalmaz saten,
ama kaile almadığım bir kişiyse bu heeeççç muhattap olmamlülülülülülü
konuşabldiği kadar konuşsun bana boş nasıl olsalülülülülülü

Ben böyle birşeye asla müsaade etmem. 1 susarım 2 susarım 3. de o konuştuğuna hakikaten pişman olur. Sırf muhatap olmamak adına her tür densizliğide kabul etmem mümkün değil.

SESSİZLİK HAKSIZLIĞA ALKIŞ DEMEKTİR ..buyuzden
haklı oldugunuz yerde bastırın gerçi ben haksızsamda bastırıorum ama ehehehuenaniknanik

Oda senin taktiğini kullanıyo zaten. Haksız olduğu halde bastırıyo....

Şayet anlayacak kapasiteye sahipse rahatsızlığımı en makul sekilde dile

getirmeye,neden böyle davrandığını çözmeye çalışırdım.

Güzellikle konuşmanın,uzlaşabilmenin imkansız olduğu bir kişiyse susmayı ve

mümkün olduğunca mesafali-uzak kalmayı tercih ederdim

sahsen ben susmam o lafına karsılık iyi bir laf sokarım amaaaaaaa kiisi çok karaktersizse ki öyle belli hiç ugrasmam ben laf söyledikce daha çok gelir üstüme ne luzumu var susarım oda hırsından kudurup durur en sonunda pes eder...:))) arkadasım valla hiçç takma bosver ilgi alanını onu düsünerek nie daraltıyorsunki

Büyüklerim ne derse desin hep susarım ağzımı açmam.
Ancak yaşıtlarım veya benden küçükler için bir şey diyemem, çünkü çok kötü bir huyum vardır benim. Müthiş sabırlıyımdır ama sabrım taştımı ağzımdan çıkan laflar asla kulağıma uğramazlar. Ben bile söylediklerimi hatırlamam. Bu yüzden gerek işyerimde gerekse evimde herkes bu konuda temkinlidir. Bu kötü bir yön belki ama bazen işe yarıyor. Yani beni zıvanadan çıkartmışsa karşımdaki öyle bir patlarım ki (hemde toplum içinde yaparım bunu) bir daha asla benim yanıma bile yaklaşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…