susmak mı?......

Ally

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
2.467
391
688
İzmir
Arkadaşlar biri size laf sokmaya çalışsa, siz onu umursamadığınız halde sizi üzmek amacıyla iğneleyici laflar söylese ne yaparsınız? Susmak en iyi cevaptır mı dersiniz yoksa o lafın altında kalmaz mısınız? Bu durumu yaşıyorum ve kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum a.s.

Bence duruma ve insana bagli!!

Bazi yerde ve insanda konusanda hicbirseye faydasi olmaz, cünkü anlayacak kapasitede degildir...Af edersin yüzüne tükürsen yagmur yagiyor sanan tipler vardir, agzina geleni söylesen neye yarar....burda susmak en iyi cevaptir kanimca...:kahve:

Fakat bazi yerdede susmak cok yanlis, mesela haksizliga ugradigin zaman, kendini savunmak icin bu tür seylerde susmamak ve sonuna kadar hakkini aramak ve konusmak gerek diye düsünüyorum..:delphin:

öyle haddini bilmez densiz tiplere haddini bildireceksin...şahsen ben susamıyorum,susamam!
ama kişiyi ti ye alır,makara ya sarar,dolar allah dolarım,hem gülerim hem kırıtırım(bayansa) hemde bir yandan sözlerimle ısırırım :)

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu kişi bir zamanlar benim çok yakın arkadaşımdı malesef ben artık ona güvenmiyordum birçok nedenden dolayı bunu ona söyledim görüşmek istemediğimi söyledim ama o anlamadı bana öyle msj lar çekiyo ki arkadaşlarımda bende gülüyoruz artık sanki sevgilisine yollar gibi bu arada arkadaşım bayan... :delphin: En sonda msnine bişey yazmış bana gönderme yapmış belli bende hiçbişey demeden sildim. Uğraşacak halim yok ama böyle tuhaf insanlar çok sinirimi bozuyor kötükedihüso

Bence duruma ve insana bagli!!

Bazi yerde ve insanda konusanda hicbirseye faydasi olmaz, cünkü anlayacak kapasitede degildir...Af edersin yüzüne tükürsen yagmur yagiyor sanan tipler vardir, agzina geleni söylesen neye yarar....burda susmak en iyi cevaptir kanimca...:kahve:

Fakat bazi yerdede susmak cok yanlis, mesela haksizliga ugradigin zaman, kendini savunmak icin bu tür seylerde susmamak ve sonuna kadar hakkini aramak ve konusmak gerek diye düsünüyorum..:delphin:

Gerçekten söylemediğim kelime kalmadı, olmadı umursamazlığımla anlatmaya çalıştım oda anlamasına yetmedi.. O yüzden bende susmayı seçtim.

ben.....susarım...susarım...sonra umursamam..sonra duymazdan gelırım....sonra ya sabır derım...
ama ınsanında bır dayanma gucu var...sus sus nereye kadar...ya patlarım..
olabıldıgınce uzaklasırım..ılıskımı keserım...
ama bır cıftte kendılerıne...bır lafım olur...
anlarsa eger...ne demısler..anlayana sıvrısınek saz anlamayana davul zurna az........

susmak en iyi cevaptir bana gore............zaten benim sozlerimden anlayacak kadar akilli olsaydi adam gibi suratima soylerdi ne soyliycekse,,,,onun icin bu tur dengesizler icin kelimelerimi ziyan edemen............onu kendi seviyesizligi ile basbasa birakirim......:dilcikar:

Arkadaşlar biri size laf sokmaya çalışsa, siz onu umursamadığınız halde sizi üzmek amacıyla iğneleyici laflar söylese ne yaparsınız? Susmak en iyi cevaptır mı dersiniz yoksa o lafın altında kalmaz mısınız? Bu durumu yaşıyorum ve kafam çok karışık yardımlarınızı bekliyorum a.s.

tabiki insan kendi hakkını aramalı....
sustukça ezilenlerden olma....
kolay kolay cevap vermem...
ama içimde birikririncede patlarım o zamanda kimse beni susturamaz....

sinir olurum öyle kişilere ve asla dilimi tutamam..cevabını veririm ama öyle sinir olmuş gibi değil takmıyormuş gibi,alaylı bir şekilde şakkıdı

bende böyle insanlar karşısında suskun kalamam ve haddinide bildiririm.bu insan niye böyle davranıyoki sana.seni kıskanıyo olabilir mi acaba.............

yok susamam ben önce bir güzel içimi dökerim. rahatlatırım kendimi :utangac:
sonra ya adam gibi davranır yada dehlerim silerim kaydirigubbakcemile5

Gerçekten söylemediğim kelime kalmadı, olmadı umursamazlığımla anlatmaya çalıştım oda anlamasına yetmedi.. O yüzden bende susmayı seçtim.

En mantiklisini yapmissin canim!!:teselli:

Bazi insanlar malesef öyle, anlatmak istersin, izah etmek istersin ama anlamak istemezler...yada islerine öyle gelir...böylelerine verecegin en güzel cevap..susmak!!:1closedeyes:

Sen konustukca ona prim vermis oluyorsun oda bunu istiyor zaten bosvereceksin sallayacaksin inanki buna daha cok fitiriyorlar....:1rolleyes:

Bir laf vardir cok severim, ne kadar anlatirsan anlat, anlattiklarin sadece karsindakinin anlayabildigi kadardir...:kahve:

genelde cevap veririm, az ve öz konuşmaya çalışırım.
laftan anlamayan birine , bir derim, iki derim, üçüncüde susarım.

bazı insanlar o kadar çirkinleşmiştirki onlarla ugraşamazsın benimde var böyle bir arkadaşım görüşmek istemiyorum ama başımdan atarken daha cok bulaşıo böyle imalı konuşuo falan en güseli cvp bile vermemek ben onunla tartışmıyorum bilee ve bunu yüzüne söyleidm tartışmaya bile gerek duymuyorum böyle insanlarla görüşmüyorum deyip arkaanı bile dönemiyosunn allah yardım etsin bende aynısıyla ugraşıyorum

heryerde var böyle insanlar. illa bir laf sokacaklar. hatta bir kaç tanesi, aynı anda ,laf sokma çabası içine girerler.ama ,sadece kendi kendileriyle, kalırlar,çünkü böyle insanlara verilecek en güzel ceza susmaktır....onların bu tepkisizlik karşısında nasıl iyice zıvanadan çıktığını görüp,izlemekte ayrı bir zevk benim için:jeyyar:
siz de bence, hiç cevap vermeyin.bırakın söylesin,yazsın.... bir söyler ,iki söyler,bakar ki karşıda ki hiç tepki vermiyor,yaptıkları boşa gidiyor,oda sonunda vazgeçer.. çünkü onun amacı ,sizden de cevap almaktır. siz verin ki, o da devam etsin ,böylece olay iyice kızışsın.böylelerini ,iplemeyin sakın........umursamazlık ,en güzel cezadır..son zamanlar da , bunu çok yapmaya başladım. iyi oluyor,iyi:kahve::kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:
önce derdinin ne olduğunu anlamaya çalışırım ben..CADIARZU
bunu neden yaptığını...
bilinçaltında bir kompleksi,sahip olduğum değerleri kıskandığı için yapıyor olabilir...süprizzzzz
ben susmam..yasakkelime
ama bulunduğum yerin çok önemi var..kuralların..
neticede biz hayvan değiliz;yaşadığımız toplumun şartları var..sositososito
ortamım müsaitse cevap veririm...kaydirigubbakcemile2
haaaa değilse de o keskin sirkenin küpüne zarar vermesini izlerim..:1ninca:
neticede kafamı dağıtacak bir çok konuya ve bir çok kişiye sahibim..:1hug:

susmak en iyi cevap olsada
susmam daha doğrusu susamam
haddini bildiririm :mymeka:

kızlar, bi akşam arkadaşımın doğumgünü sebebiyle çok kavgalı ayrıldığım eski sevgilimle bir araya geldik, bir yıl sonra ilk defa bir araya geliyorduk. dakka bir gol bir bi başladı, benim makyajımdan tutup da (bize sade lazım,süslü istemeyiz diyerek!) kızarkadaşına ,evleneceğine kadar geniş bir yelpazede,hatta düğün tarihi bile vererek siz düşünün artık, o gece hayatımın rolünü oynadım ve ağzımdan tek kelime bile çıkmadı bunlar karşısında,hiçbir tepki vermedim tek laf etmedim tabi kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildim o ayrı mesele, sonradan bunların hepsinin de yalan olduğu ortaya çıktı.hatta benden sonra pek bi hayıflanmış tuh laf sokamadım içimde kaldı diye :sm_cool: bazen gerçekten de en iyi tavır sadece susmak olur olmaz laflar karşısında...çünkü karşındaki lafları sölüyor ama laflar havada kalıyo, çünkü lafın muhattabı yok, daha çok kuduruyo karşındaki, belki konuşup laf söleseydim bu kadar kudurtamazdım bazen gerçekten söz gümüşse sükut altın, susup hanımefendiliğimizi korumamız gerekiyor.:delphin: bazen ne kadar konuşursan durum o kadar karmaşıklaşıyor, içinden çıkılamaz hale geliyor, mesela ben o gece ona cevap yetiştirseydim her lafına nolcaktı, amacına ulaşcaktı,beni sinir etmiş olacaktı egosu da tatmin olacaktı, ben de sinirden kendi kendimi yiyip durcaktım.susmak biraz da olgunluğun göstergesi:kahve:

Son düzenleme:
Back
X