• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

susmak

Dalga geçmek için mi konu açıyorsunuz anlamadım açıklama yok bir şey yok ve hala daha da yok açıklama yapmak yerine sizin konunuza göre cevap yazanlara da alaycı cevap veriyorsunuz. Dert nedir hani nerede? biz mi tahmin edelim hayal gücümüze mi bırakıyorsunuz? keşke konular önce yönetimce bakılsa da öyle açılsa. Şahsen canım konuşmak istemezse susuyorum tavsiye..

aha tam da benim düşümcemi yazmışsın benimin içi susmuyooooooo

Benim böyle zamanlarda yaptığım ; genelde komedi sevdiğim film dizileri açıp izlemek ve hiç tarzım olmamasına rağmen eğlenceli pop şarkıları dinlemek. Bunlar bir nebze susturur, hatta yaşam enerjisi doldurur insana..

Dalga geçmek için mi konu açıyorsunuz anlamadım açıklama yok bir şey yok ve hala daha da yok açıklama yapmak yerine sizin konunuza göre cevap yazanlara da alaycı cevap veriyorsunuz. Dert nedir hani nerede? biz mi tahmin edelim hayal gücümüze mi bırakıyorsunuz? keşke konular önce yönetimce bakılsa da öyle açılsa. Şahsen canım konuşmak istemezse susuyorum tavsiye..
keşke hepsini anlatabilsem ama o zaman sayfalar yetmez :KK42:

Benim böyle zamanlarda yaptığım ; genelde komedi sevdiğim film dizileri açıp izlemek ve hiç tarzım olmamasına rağmen eğlenceli pop şarkıları dinlemek. Bunlar bir nebze susturur, hatta yaşam enerjisi doldurur insana..
onuda denedim
dinlendirici müzik
komedi filmi
hayrettin ...

burda yeniyim şu an gelen öneriler bile biraz olsun kafamı meşgul ettiğinden biraz rahatladım
sürekli kafandaki düşünceler seni yoruyorsa.aslinda düşünmek yapmak istemediğin şeyler beyninin içinde dönüp duruyorsa mutlaka yardım al mutlaka.
cevredekilere karsi ağzını yumarsin biter ama kafamdaki seslerin seni yönlendirdiğini dusunuyorsan mutlaka uzmana git..
olmayadabilir sadece yazmak istedim.aklında bulunsun
insanin kendiyle konuşması en zararsız olanı gibi gozuksede belli bir sınırdan sonra en tehlikelisidir.

sürekli kafandaki düşünceler seni yoruyorsa.aslinda düşünmek yapmak istemediğin şeyler beyninin içinde dönüp duruyorsa mutlaka yardım al mutlaka.
cevredekilere karsi ağzını yumarsin biter ama kafamdaki seslerin seni yönlendirdiğini düşünüyorsak mutlaka uzmana git..
olmayadabilir sadece yazmak istedim.aklında bulunsun
insanin kendiyle konuşması en zararsız olanı gibi gozuksede belli bir sınırdan sonra en tehlikelisidir.
katılıyorum çünkü aynen dediğiniz gibi oluyo uzmanı nerden bulucam kime gidicem

Arkadaşım diğer konundan devam etsene niye aynı mevzuyu tekrar açıyorsun burda insanlarda birşey anlamıyor anlamsız diyaloglar çıkıyor ortaya. Senin problemlerin var belli psikolog ilaç verip gönderiyor diyorsun psikolog nasıl ilaç veriyor anlamadım da başka bir Dr a git. Burda bu şekilde senin sorunun cozulmez yani dertlesecek arkadaş edin kendine. Eşine sarma o zaman yavaş yavaş yoluna girer herşey.

Arkadaşım diğer konundan devam etsene niye aynı mevzuyu tekrar açıyorsun burda insanlarda birşey anlamıyor anlamsız diyaloglar çıkıyor ortaya. Senin problemlerin var belli psikolog ilaç verip gönderiyor diyorsun psikolog nasıl ilaç veriyor anlamadım da başka bir Dr a git. Burda bu şekilde senin sorunun cozulmez yani dertlesecek arkadaş edin kendine. Eşine sarma o zaman yavaş yavaş yoluna girer herşey.
çok yardımcı oldun be saol dövseydin bari:KK43:

çok yardımcı oldun be saol dövseydin bari:KK43:
Ne alakası var ya. Burda kaç kişi konuyu anlamadığı sormuş. Sen zaten diğer konunda anlatmışsin biseyleri. Oradaki sorununda bu. Ordan devam etsene hem en azından biraz daha açıklama var. Burda ne bu böyle dalga geçer gibi nasıl susarim. O zaman bu konuya göre cvp vereyim sana onu istiyorsan.

Uyku ilacı al sürekli uyu anca öyle susarsin.
Allah Allah ya yardımcı olmaya çalışıyorum diyorum arkadaş dedin dertleşmek için başka Dr a git eğer seninki derdine çare olamıyorsa diyorum dovseydin diyorsun.
Böyle konuya böyle cevap o zaman.

bu konularda psikoloğa mi gidiliyor direk bilmiyorum.bilen arkadaşlar daha yardımcı olabilir yanlis yönlendirmek istemem.
piskologla görüşürseniz oda yönlendirir.
Arkadaşın diğer konusunda bahsettigine göre zaten ilaç kullanıyormuş gidiyormus ama faydası yok ilaç verip gönderiyor diyor.

psikologlar öyle tv de gördüğünüz gibi değil yol göstermiyo dinliyo dinliyo ilaç verip gönderiyo

psikologlar öyle tv de gördüğünüz gibi değil yol göstermiyo dinliyo dinliyo ilaç verip gönderiyo
Psikolog benim bildiğim ilaç vermiyor. Psikiyatra gitmiş olabilir misiniz acaba? Belkide terapi almanız gerekiyordur. Bunun için araştırma yapabilirsiniz.

susmak her zaman umursamamak değildir.
bazen çok incinirsin ve söyleyecek bir şey bulamazsın...
bazen o kadar yorulursun ki kendini anlatacak mecalin kalmaz susarsın.
bazen öyle seversin ki karşında ki dünyalarını da karartsa sen ağzını açıp bir şey demeye kıyamazsın yine susarsın.
ve bazende sadece susarsın..

Melankolik sarkilar dinleyin hayata kusunce ister istemez insan susuyor en azindan ben böyleyim mesalla azer bülbül felek sarkisini dinlayarek baslayin

Back
X