• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spinal ile doğum yapanlar bakabilir mi?

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
872
430
23
Spinal anestezi ile doğum yapıp sonrasında tansiyon yüksekliği yaşayan var mı? Gebelikte tansiyonum hep normal düzeyde idi. Dün aniden tansiyonum 13-8 14-9 15-8 leri gördü. Doğum yapalı 30 gün oldu. Şuan hala öyle gece acile gittik yine düşmedi 13-8 14-9 aralıklarında seyrediyor. Spinal anestezi hipertansiyona sebep olabiliyormuş aşırı korkuyorum. Başına gelen var ise nasıl yol izlediniz ?

Gideceğim randevu aldım. Dün gece uyudum sabah kalkıp ölçtüm yine aynı idi.
Ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum ama benim hamileliğimin son ayında yükselmeye başlamıştı tansiyonum. Sonrasında doğumdan sonra geçer sandım geçmedi. Normalde hep normaldir çünkü tansiyonum. Hatta bende sizin gibi endişe edip kardiyolojiye gittim bişe çıkmadı sonrasında tamamen psikolojik olabilir dedim zor zamanlar çünkü ilk günler. Ne kadar sürdü bilmiyorum ama geçti yani benim. Belkide spinal kaynaklıydı ben psikolojik sandım. Bebişin yoğun bakım sürecide olmuştu çünkü. Şimdi baktım da ben doğumdan 10 gün sonra gitmişim kardiyolojiye.

Ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum ama benim hamileliğimin son ayında yükselmeye başlamıştı tansiyonum. Sonrasında doğumdan sonra geçer sandım geçmedi. Normalde hep normaldir çünkü tansiyonum. Hatta bende sizin gibi endişe edip kardiyolojiye gittim bişe çıkmadı sonrasında tamamen psikolojik olabilir dedim zor zamanlar çünkü ilk günler. Ne kadar sürdü bilmiyorum ama geçti yani benim. Belkide spinal kaynaklıydı ben psikolojik sandım. Bebişin yoğun bakım sürecide olmuştu çünkü. Şimdi baktım da ben doğumdan 10 gün sonra gitmişim kardiyolojiye.
Öncelikle size de geçmiş olsun. Kalıcı olmayışına sizin adınıza sevindim. Ben de acaba uykusuzluk yorgunluktan falan mı yükseliyor diye düşündüm başta sonra biraz internette bakınca özellikle kadınlar kulubünde spinal kaynaklı birçok kişi bu sorunu yaşayınca ona bağladım. Umarım tez zamanda düzelirim.

Öncelikle size de geçmiş olsun. Kalıcı olmayışına sizin adınıza sevindim. Ben de acaba uykusuzluk yorgunluktan falan mı yükseliyor diye düşündüm başta sonra biraz internette bakınca özellikle kadınlar kulubünde spinal kaynaklı birçok kişi bu sorunu yaşayınca ona bağladım. Umarım tez zamanda düzelirim.
Çok teşekkür ederim, sizinde en kısa zamanda geçer inşallah. Siz kontrollerinizi yaptırın tabi ama Allahın izniyle bişeyiniz yok geçici bir durum. Çok geçmiş olsun.

Back
X