- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
gelmesin yeter artık ama daha yeni çıktım mapus damlarından yeterrrrSuuuusssmaaaaa suuuussstuuukçaaa sıraaaaaaa sanaaaaa geleceeeeeek![]()
![]()

sen o ağzını bir hayra aç bakıyım şom ağızlı seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelmesin yeter artık ama daha yeni çıktım mapus damlarından yeterrrrSuuuusssmaaaaa suuuussstuuukçaaa sıraaaaaaa sanaaaaa geleceeeeeek![]()
![]()
Anammm nasıl düşünemedik bunuAma konusmuyorumki sizlerle.... Yaziyorum
Taaam be sustumgelmesin yeter artık ama daha yeni çıktım mapus damlarından yeterrrr
sen o ağzını bir hayra aç bakıyım şom ağızlı seni![]()
O zaman yanlış yerdesin. Biz Konuşmayı pek severiz![]()
Bir derdim olsa amenna .... Hangisini anlatayım nerden baslayayim bilemedimAnammm nasıl düşünemedik bunue yaz o zaman derdini. Ferahlarsın.
:)Bazen bende dusunmuyor degilim.
Ama okulda konusmayip hocadan sifir almak var..
Bazen nereden başlayacağını bilemezsin. Bilsen bile cümleleri toparlayıp yazamazsın. Sanırım o durumdasın. Allah yardımcın olsun.Bir derdim olsa amenna .... Hangisini anlatayım nerden baslayayim bilemedim![]()
Aynen suanki durumumu ozetledin. AminnnnnnnnnnnnBazen nereden başlayacağını bilemezsin. Bilsen bile cümleleri toparlayıp yazamazsın. Sanırım o durumdasın. Allah yardımcın olsun.
Ama o profilinde tuttuğun el var ya işte o her şeye değerAynen suanki durumumu ozetledin. Aminnnnnnnnnnnn
Zaten onlar olmasa hayat tamamen çekilmez olurduAma o profilinde tuttuğun el var ya işte o her şeye değer![]()
Ne güzel ... İmrendim valla keşke ve gerçekten bende boyle olmak istiyorumEn güzeli, ben hep öyle yapıyorum bir tartışma olsa birşey olsa yada olmadan susuyorum. Biri bana hata mı yaptı gene susuyorum. Böyle huzur buluyorum :)) uğraşmaya konuşmaya gelmiyor gerçekten
Bu güzeldi valla guldum gece gece . ama bendeki genel olsun istiyorum . çok uzun süreli de olmasın bir hafta on gün olsun bi farkına varsın bakalım neler oluyor ben susunca istiyorum :)ya başlığı susmak görünce acaba kocasına olan sevgisinden kaynanasına karşı susan bi kadın daha mı diyodum
ben bikere tutmuştum zor oluyo biraz çevrendekiler ya konuş diye baskı yapıyo ama isterseniz tutun yine
Ne yapıyorsun peki yani nasil davraniyorsun ?Oruca gerek yok konuşmak istemiyorsan konuşma.
Muhatap olma bile. Bırak ne diyorlarsa desinler duymamış gibi yap ciddiye alma.
Ben yapıyorum mesela. Kaç senedir niye yapmadım diye hayıflanıyorum.
ya ilk defa yapıyosan 1 hafta çok değilmi bence eğer insanların tepkisini merak ediyosan en fazla 3 gün yeter en fazla yazışarak anlaşırsın çevrendekilerleBu güzeldi valla guldum gece gece . ama bendeki genel olsun istiyorum . çok uzun süreli de olmasın bir hafta on gün olsun bi farkına varsın bakalım neler oluyor ben susunca istiyorum :)
Ya benimki aslında üşengeçlik, üşeniyorum sıkılıyorum konuşma uzayınca. Susayım da bitsin diyorum. :) hani bilerek yaptığım birşey değil ama kafam kaldırmıyorNe güzel ... İmrendim valla keşke ve gerçekten bende boyle olmak istiyorum