Evet aslinda dedigim gibi kadin cok arsiz bir tip.Ama iste vijdanim hic rahat degilValla ne desem bilemedim. Ama bence karışırsanız olan size olur. Bence Allahlarından bulsunlar.
Nereden tanıyorsunuz bunları işyerinden miEvet aslinda dedigim gibi kadin cok arsiz bir tip.Ama iste vijdanim hic rahat degil
Insallah inanin bu kadinin kocasinada aciyorum sessiz mülayim biri.Alay ediyorlar gibi bazen ücü bir arada yemek falan yiyorlarBir şekilde sıyrılırlar arada olan size olur.Öyle bir şey varsa Allah eşlerine göstersin tez zamanda durumu.
Zaten adami bastan cikaranda bu.Diyeceksiniz meyilli olmasa olmaz amaKarisma adamin ciddi biseyler yapacagini sanmiyorum niyeti bellidir ama baktin is ciddiye biniyor kendini belli etmeden adamin esine durumu bildir
Yok aslinda isyeri degilde ayni sektördeyiz diyeyim.Birde adam uzaktan akrabamizNereden tanıyorsunuz bunları işyerinden mi
Tamam adamda kasiniyor bu kadin durumunda niyeti kullan at kadinda sikayetci olmaz bu durumdan yalniz esi icin problem bence kendinizi belli etmeden esini uyarinZaten adami bastan cikaranda bu.Diyeceksiniz meyilli olmasa olmaz ama
Aynen ya ne kadar asagilikcaBence gerçek kimliğiniz ile değil, fake bir numara veya sosyal medya adresi ile durumu kadına anlatın. Ne kadar iğrenç Bir şey insanların gururu ile oynamak ve göz göre göre aptal yerine koymak.
Başka farkeden yok mu bu durumu? İllaki vardır bence siz tek başınıza bu işe karışmayın yoksa tek kalırsınız hedef olursunuz.Yok aslinda isyeri degilde ayni sektördeyiz diyeyim.Birde adam uzaktan akrabamiz
Inaninki o cocuga üzülüyorum yazik yaTamam adamda kasiniyor bu kadin durumunda niyeti kullan at kadinda sikayetci olmaz bu durumdan yalniz esi icin problem bence kendinizi belli etmeden esini uyarin
Olmaz olurmu zaten ben akrabasi oldugum icin farkedenler tarafindan duydum inanmadim iftira dedikodudur dedim .Başka farkeden yok mu bu durumu? İllaki vardır bence siz tek başınıza bu işe karışmayın yoksa tek kalırsınız hedef olursunuz.
Evet haklisiniz banane biliyorum ama ne bileyim karisini tanidigim icin ara sira görüyorumda kucaginda cocuguyla hicbirseyden habersiz niyeyse vicdan yaptimGerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi kötü bir huyu var demişler iyi demişler, kim ne yaparsa yapsın sizene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?