Susmalimiyim?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Arkadaslar hemen sorumu sorayim
Benim tanidigim biri var ve ikimizinde ortak tanidigi biriyle bunlar cok yakinlastilar.
Nasil anlatsam kadinin ilgisi asikar adam da son günlerde bos degil ve bunlarin ikisi de evli üstelik.Kadini uzaktan taniyorum ama adamin daha kücücük cocugu var ve karisinin biseyden haberi yok.Cünkü öbür bayan cok cirkef kimse bulasmak istemiyor.Hatta utanmadan kadinin arkasindan atip tutuyor aciktan hemde.Sanane diyeceksiniz belki ama benim kardesimin yuvasida bu yüzden yikildi.Onunda kücük cocugu vardi mahvoldu.Ne yapsam görmesem duymasam desem olmuyor iste.Siz olsaniz ne yapardiniz??

Valla ne desem bilemedim. Ama bence karışırsanız olan size olur. Bence Allahlarından bulsunlar.

Bir şekilde sıyrılırlar arada olan size olur.Öyle bir şey varsa Allah eşlerine göstersin tez zamanda durumu.

Karisma adamin ciddi biseyler yapacagini sanmiyorum niyeti bellidir ama baktin is ciddiye biniyor kendini belli etmeden adamin esine durumu bildir

Bence gerçek kimliğiniz ile değil, fake bir numara veya sosyal medya adresi ile durumu kadına anlatın. Ne kadar iğrenç Bir şey insanların gururu ile oynamak ve göz göre göre aptal yerine koymak.

Zaten adami bastan cikaranda bu.Diyeceksiniz meyilli olmasa olmaz ama
Tamam adamda kasiniyor bu kadin durumunda niyeti kullan at kadinda sikayetci olmaz bu durumdan yalniz esi icin problem bence kendinizi belli etmeden esini uyarin

Başka farkeden yok mu bu durumu? İllaki vardır bence siz tek başınıza bu işe karışmayın yoksa tek kalırsınız hedef olursunuz.
Olmaz olurmu zaten ben akrabasi oldugum icin farkedenler tarafindan duydum inanmadim iftira dedikodudur dedim .
Ama maalesef. Birde dedigim gibi kadina kimse bulasmak istemiyor rezillikten korkmayan biri.

İş gerçekten pisliğe dönerse ben olsam direkt adamla konuşurum.
Baktım adam olmuyor.
İş yerinde veya nereden fanıyorsam işte ortak herkese anlatırım.
Pisliklerinde boğulsunlar
Zerre acımam.

Gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi kötü bir huyu var demişler iyi demişler, kim ne yaparsa yapsın sizene
Evet haklisiniz banane biliyorum ama ne bileyim karisini tanidigim icin ara sira görüyorumda kucaginda cocuguyla hicbirseyden habersiz niyeyse vicdan yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…