Susmalimiyim?

Adamın karısına güveniyorsan yemin ettir sadece bu kadun çirkef kocamı uzak tut de kadından de zaten ortada bir şey yok şuan uyarılabilir bence aldatmasını mı beklememek gerej

İş gerçekten pisliğe dönerse ben olsam direkt adamla konuşurum.
Baktım adam olmuyor.
İş yerinde veya nereden fanıyorsam işte ortak herkese anlatırım.
Pisliklerinde boğulsunlar
Zerre acımam.
Zaten gören görüyor düsünün benim akrabam oldugu icun bana anlattilar.Zaten er yada gec duyulur belkide bilmiyorum

Adamın karısına güveniyorsan yemin ettir sadece bu kadun çirkef kocamı uzak tut de kadından de zaten ortada bir şey yok şuan uyarılabilir bence aldatmasını mı beklememek gerej
Ben aslinda önce kadinla konusayim diyorum.Biliyorumki bin tane kilif uydurucak ama olsun yinede yüzüne vurucam beöki utanir biraz

Zaten gören görüyor düsünün benim akrabam oldugu icun bana anlattilar.Zaten er yada gec duyulur belkide bilmiyorum
Hmm.
Valla bilmiyorum ben bu tip durumlarda kontrolüm kaybediyorum.
Herhalde analarından emdşklerşnş burunlarından getirirdim.
Valla o kadının kocasını bulur söylerdim ilk etapta.

Ben aslinda önce kadinla konusayim diyorum.Biliyorumki bin tane kilif uydurucak ama olsun yinede yüzüne vurucam beöki utanir biraz
Yani siz bilirsiniz ama dediğin gibi bende vicdanen rahat etmezdim söylerdim herhalde

Zaten adami bastan cikaranda bu.Diyeceksiniz meyilli olmasa olmaz ama

Önce bu kafadan çıkın..
Adamın bastan çıkarılası varmış.
Suçun çoğunu kadında görüyor gibi konuşuyorsunuz,
Ahlaksızlık ikisinin de ahlaksızlığı.
Adam adam olaydı da böyle bir kadını yakınında tutmayaydı madem.
Evde kucağında çocuğu, karisi beklerken, ona buna takılmayaydı.

Sorunuza gelince, karışmayın..
Sizi ilgilendirmez. Insanların özel hayatı.
Bugün ortalık ayağa kalkar, yarın kadın kocasını affeder.
Adam gider onun bende gözü var, yüz vermeyince iftira atıyor, kadınla alakam yok der.
Yalanın bini bir para.

Arkadaslar hemen sorumu sorayim
Benim tanidigim biri var ve ikimizinde ortak tanidigi biriyle bunlar cok yakinlastilar.
Nasil anlatsam kadinin ilgisi asikar adam da son günlerde bos degil ve bunlarin ikisi de evli üstelik.Kadini uzaktan taniyorum ama adamin daha kücücük cocugu var ve karisinin biseyden haberi yok.Cünkü öbür bayan cok cirkef kimse bulasmak istemiyor.Hatta utanmadan kadinin arkasindan atip tutuyor aciktan hemde.Sanane diyeceksiniz belki ama benim kardesimin yuvasida bu yüzden yikildi.Onunda kücük cocugu vardi mahvoldu.Ne yapsam görmesem duymasam desem olmuyor iste.Siz olsaniz ne yapardiniz??
ben olsam söylerdim belki hatalarını anlarlar ve daha cok ilerlemeden dönerler ailelerine

bir laf var; Eden kurtulmus söyleyen kurtulmamis. kimligini asikar etmeden bi haber ucurma imkanin varsa düsünülebilir.

Karışma. Seni ilgilendirmez. Onlar bu durumdan bir siyrilirlar. Üstüne adamda gözü olan, iftira atan sen olursun. Sakın karışma

Benim tanidigim biri var ve ikimizinde ortak tanidigi biriyle bunlar cok yakinlastilar.
Nasil anlatsam kadinin ilgisi asikar adam da son günlerde bos degil ve bunlarin ikisi de evli üstelik.Kadini uzaktan taniyorum ama adamin daha kücücük cocugu var ve karisinin biseyden haberi yok.Cünkü öbür bayan cok cirkef kimse bulasmak istemiyor.Hatta utanmadan kadinin arkasindan atip tutuyor aciktan hemde.Sanane diyeceksiniz belki ama benim kardesimin yuvasida bu yüzden yikildi.Onunda kücük cocugu vardi mahvoldu.Ne yapsam görmesem duymasam desem olmuyor iste.Siz olsaniz ne yapardiniz??
Gizli numarayla arayıp herşeyi anlatın kimsenin yaptıgı yanına kalmasın
Allahın adaleti şaşmaz elbette ama sessiz kalmakta nebiliyim 😐

Adamın karısına niye yetiştiriyorsunuz? yuvaları yıkılır. Adamı çekin uyarın bir adamakıllı, ya da eşiniz uyarsın.

Adamı uyarıda bulunabilirsiniz ..küçük çocuğun var şeytana uyma diyebilirsin...helalin varken neden içi geçmiş bu kadına bakıyorsun diyebilirsin

Adamın kendiyle konuşmak lazım bence ilk süreçte çeki düzen versin. Bir kadın boşanmayacaksa onu bir ömür o acıyla yaşamanın alemi yok. Çünkü adam inkar edecek karısına ama affetmiş olacak görünürde geçmeyecek acıları

Akrabaymışsınız aile büyüklerinden biri kulağıma bişeyler geldi gibi konuşabilir mi? O ziaman çok duyulmus diye belki utanır.
Bizimde başımızdan geçti böyle bişey abim çok uyanıkca uyarmıştı. Komşumuz kocasını aldatıyodu. Aynı sizin gibi olduk desek mi söylemesem mi napsak derken birgün abim kadını yine başkasının arabasından inerken görmüş. Sonra kocasıyla karşılaşınca hayırlı olsun arabayı değiştirmişsin yengeyi gördüm hayırdır bi sorunmu var pek acelesi vardı demiş. Adam mesajı almıştı. Böyle bişey de denk getirebilseniz bilmeden demiş gibi süper olurdu.

karismayin adamin karisi bile iyi yaptin sagol iyiligimi istedin demez. cok icinize sinmezse kadina ipuclari verin. sizin gonderdiginizi bilmesin ama bir sekilde haberdar edin. kendi suphelensin.

Kesinlikle söyle 😞

Adamın karısına niye yetiştiriyorsunuz? yuvaları yıkılır. Adamı çekin uyarın bir adamakıllı, ya da eşiniz uyarsın.
Benim konusahibinin yazdıklarından anladığım kadarıyla adam kadınla daha yatmamış, kadın ayartmaya çalışıyor, adam da boş değilmiş. Benim bu yorumuma beğenmedim diyenler yuva yıkmayı sevap mı sanıyorlar. Yemeyip içmeyip adamın karışına mı yetiştirmek lazım. Adamı çekip uyarmak gerek diyorum.

tanıdıklığımın derecesine bağlı olarak adamın karısına ispiyonlarım. Bu tarz şeyleri toplum, hem bu kadar eleştirip,dedikodusunu yapıp, hem de "bana dokunmayan bin yaşasıncılık" yaparsa bana göre o işte bir terslik var demektir.

Back
X