• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

İlk kez benimle aynı hedefe sahip biri çıktı . Çok heycan yaptım :KK15:
Lys ne alemde ? Hedefine yakın hissediyor musun ? Ygs ne alemde . @Tursu sever

Son düzenleme:
İlk kez benimle aynı hedefe sahip biri çıktı . Çok heycan yaptım :KK15:
Lys ne alemde ? Hedefine yakın hissediyor musun ? Ygs ne alemde .

LYS mat 0 edebiyat ve coğrafya iyi. Temel yok , dershane yok elimden geleni yapıyorum.

Allah'ın izniyle kazanıcakmışım gibi hissediyorum ama... (geçen senede kazanıyordum sözde)

LYS mat 0 edebiyat ve coğrafya iyi. Temel yok , dershane yok elimden geleni yapıyorum.

Allah'ın izniyle kazanıcakmışım gibi hissediyorum ama... (geçen senede kazanıyordum sözde)
:O Geçen sene Tm 3 kaçtı ben 331 yaptım
benim TS ler çok iyiydi

Hangi kaynakları kullanıyorsun ? sanırım full çektin edebiyatı yada geometrin iyi

Hayır kız :D ne yaptın o kadar çok yapmadım. Puanım fazla değil ki yarın atarım netlerimi.

Fem, limit bir de ince özet kitabı. 5 soru bankası bitirdim sanırsam.

Sen kaç mat yaptın ? Şu an kaç yapıyorsun?

Hayır kız :KK70: ne yaptın o kadar çok yapmadım. Puanım fazla değil ki yarın atarım netlerimi.

Fem, limit bir de ince özet kitabı. 5 soru bankası bitirdim sanırsam.
:oha::oha::oha::oha::oha: 5 soru bankası ne demek ! Bende limit sipariş ettim gelecek inş .

Bu arada bu seneki netlerin geeçen seneden kötü :))

Ayy keşke ben yapabilseydim o netleri:KK43:

Önerin var mı? Mat için 15 net yapsam havalara uçarım:KK70:

Mat 1 kolay bende lys de tökezlicem gibi . Önerim bolca ders dinle mesela aç konuyu önce hocanın çöüzümü dinle sonra sen yaz çöz . Bolca soru çöz

:oha::oha::oha::oha::oha: 5 soru bankası ne demek ! Bende limit sipariş ettim gelecek inş .

Bu arada bu seneki netlerin geeçen seneden kötü :))

Sen de sadece edebiyat Coğrafya çözsen sende 5 kitap bitirirdin. Birey yayınlarını tavsiye ederim.

Mat 1 kolay bende lys de tökezlicem gibi . Önerim bolca ders dinle mesela aç konuyu önce hocanın çöüzümü dinle sonra sen yaz çöz . Bolca soru çöz

Çözebildigim kadar çözmeye çalışıyorum. Bakalım artıcak netler inşallah:)

Back
X