Susmuş

sade2011

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
115
31
298
Samsun
Takvime bakılırsa 10 yildir evliyim.ama ici boş bir evlilik.
Görücü usulü evlendik ikimizde iş güç sahibi insanlardık.cok anlatmazdı eşim kendini.sessiz efendi kibar biri dedim kafamdaki soru isaretlerine ragmen iyi olacagi ümidiyle evlendim.evlendim ilk günden sorun yaşamaya başladık.kimseyle gorusmek istemedi.aile akraba arkadas komsu hep sorun yasadi ve kendisine destek olmadigim icin zamanla benden de uzaklasti.evde iki yabanci gibiyiz. Yanıma gelmez.cocukla 5 10 dk sonra ilgilenmez birlikte bir yere gitmeyi istemez. Sevmemenin bile bir adabi vardir esimde o da yok.kavga ettiginde seviyesizlesiyor karsilik versem kendini kaybediyor.zaten çevrede sorun yasar insanlarla. Evde takilir kimseyle gorusmez iyi gun ķotu gun bilmez.ben hizmetciyim sadece.benlede anlasamaz hayatıni mahveden benmisim gibi davranir.uffff püfff offff poffff surekli duydugum kelimeler yani saçma bir durum.gel gelelim bosanmaya da yanasmaz .kaç kere denedim olmadı. Cocuk uzuerinden kandim ama artık çocuk icin bile bu sekilde devam etmek istemiyorum.
Sadece son dort bes senedir cok tepkisizim hic tartısmiyorum ama acaba yapmam gereken bir sey var mi bunu inanain yavrum adina soruyorum. Yoksa ben es olarak umudumu coktan kaybettim.

Doktora gitmeye yanasmiyor
Yalniz kalmayi cok ssviyor.Bazi insanlar insan aramazmis.sanirim esimde boyle.
Bana da cevreye de guveni yok.anca evde oturalim ondan beklentim.olmasin istegi bu.
Bense artik onsuz olmanin planlarini yapmaya başladim.ama yapacagim son bir sey var mi cocugum icin ???
Çunku cocugum cok duygusal ve babayi cok seviyor.

Bu adam hasta ama. Yani doktora gitmez diyorsunuz da psikolog görmesi gerekiyor kendisini. Yoksa sizin düzeltebileceğiniz birşey değil.
Keşke elimde sihirli bir değnek olsada bu odunları kafasına vurup düzeltebilsem dedirtiyor bazı konular bana.

Çekecek olanda sizsiniz. Çekmeyecek olanda. Allah sabır versin diyebiliriz sadece.

Psikiyatrist de son gittigimde anlattiklariniza göre ne kadar gidecegine siz karar vereceksiniz dedi.bazi insanlarin kimseye ihtiyaci olmaz.dedi.ve o.zaman da artik kendi yolumu çizmeyi düsunmeye başladım.

Psikiyatrist de son gittigimde anlattiklariniza göre ne kadar gidecegine siz karar vereceksiniz dedi.bazi insanlarin kimseye ihtiyaci olmaz.dedi.ve o.zaman da artik kendi yolumu çizmeyi düsunmeye başladım.

O kadar da değildir canım. Bende psikiyatristiniz dediği kimseye ihtiyacı olmayan insanlardanım. Çevrem azdır bir elin parmağı kadar arkadaşım vardır. Çoğuyla yılda bir belki görüşürüm belki görüşmem ama. Eşime yaslanırım. O yokken aileme idi. 1 kişiye bile ihtiyacı olmayacak halde insan hiç tanımadım görmedim. Bende kendimi kötü sanıyordum. Eşinizin durumu daha vahimmiş

Ben de genelde pek kimseye ihtiyac duymam da bikac yakin arkadasim, esim, ailem benim icin yeterlidir ve hep isterim onlarla konusmak, paylasmak. Esinizin durumu biraz farkli, psikolojik yardim almasi gerekiyor, kendini de gectim cocugu ve evliligi icin. Yanasmiyorsa da siz bu sekilde yasayarak kendinizin ruh sagligini da bozarsiniz.

Görücü usulü evlendik ikimizde iş güç sahibi insanlardık.cok anlatmazdı eşim kendini.sessiz efendi kibar biri dedim kafamdaki soru isaretlerine ragmen iyi olacagi ümidiyle evlendim.evlendim ilk günden sorun yaşamaya başladık.kimseyle gorusmek istemedi.aile akraba arkadas komsu hep sorun yasadi ve kendisine destek olmadigim icin zamanla benden de uzaklasti.evde iki yabanci gibiyiz. Yanıma gelmez.cocukla 5 10 dk sonra ilgilenmez birlikte bir yere gitmeyi istemez. Sevmemenin bile bir adabi vardir esimde o da yok.kavga ettiginde seviyesizlesiyor karsilik versem kendini kaybediyor.zaten çevrede sorun yasar insanlarla. Evde takilir kimseyle gorusmez iyi gun ķotu gun bilmez.ben hizmetciyim sadece.benlede anlasamaz hayatıni mahveden benmisim gibi davranir.uffff püfff offff poffff surekli duydugum kelimeler yani saçma bir durum.gel gelelim bosanmaya da yanasmaz .kaç kere denedim olmadı. Cocuk uzuerinden kandim ama artık çocuk icin bile bu sekilde devam etmek istemiyorum.
Sadece son dort bes senedir cok tepkisizim hic tartısmiyorum ama acaba yapmam gereken bir sey var mi bunu inanain yavrum adina soruyorum. Yoksa ben es olarak umudumu coktan kaybettim.

Bana da cevreye de guveni yok.anca evde oturalim ondan beklentim.olmasin istegi bu.
Bense artik onsuz olmanin planlarini yapmaya başladim.ama yapacagim son bir sey var mi cocugum icin ???
Yapacagınız şey gayet açık ve net .Boyle olmaz.Çocukta babadan gordugunu yapar ılerıde .

Eğer eşiniz tedavi görmeye ve/veya boşanmaya yanaşmazsa, bu çocuğunuz için çok daha kötü bir sonuç doğuracak.
Ayrıca merak ettiğim, madem size güveni yok, aynı evde nasıl yaşayabiliyorsunuz? Güven eksikliği en asgari insan ilişkilerini bile bozar da.

Anladim ki güven mutluluk yasam enerjisi sevgi insanin icinde olurmus.isterse bunlari paylasirmis biriyle.ama benim esim de bunlar olmadıgindan sorun yaşiyor.

Bosanmak kolay ve benim icin tek yol ama evliyken bile şüpheci biri sonradan başa bela olur mu onun derdindeyim. Hani derler ya kaybedecek bir seyi olmayan insan tehlikeli diye esım de oyle maalesef. Bu zamana kadar düsmanini yskin tutarak bir yol izledim.Ama artık ben de yoruldum. Ve cocugumun da ona benzemesi en büyuk korkum

Evlenmeden önce nasıldı?hiç mi anlamadınız?

Anladim ki güven mutluluk yasam enerjisi sevgi insanin icinde olurmus.isterse bunlari paylasirmis biriyle.ama benim esim de bunlar olmadıgindan sorun yaşiyor.

Bosanmak kolay ve benim icin tek yol ama evliyken bile şüpheci biri sonradan başa bela olur mu onun derdindeyim. Hani derler ya kaybedecek bir seyi olmayan insan tehlikeli diye esım de oyle maalesef. Bu zamana kadar düsmanini yskin tutarak bir yol izledim.Ama artık ben de yoruldum. Ve cocugumun da ona benzemesi en büyuk korkum
Daha ne kadar boyle yasayacaksiniz ki esinizin psikolojik sorunlari var ve tedavi olmasi gerekiyor.yoksa hayat boyle gecmez zindan olur..
Ya da bosanacaksiniz tum her seyi goze alip

burcu ne? evet saydıklarınız hepsi birer sorun ama yine de burda okuduğum eşlere göre gayet masum gözüküyor

O zaman sessizdi icinekapanik sandim.ailesi de destekliyordu zamanla alisır dedim.ama evlendikten sonra siz anlaşin biz gelmesek de olur dediler.onların bu tavrı anlayıs oldu esim kendini degistirmeye hiç yanasmadı.ben başta kabullenemedım cok kavga ettik. ama bosanmaya sıcak bakmadı ailem.hemen pes etme dedi.ben de sabrettim zamanla olgunlasir diye şimdi sonuc bu. Bence ıc sesini dinlemeliymis insan

bende hayatimda cok insan barindirmayi sevmem hatta imkanim olsa bir koza örer icine kizimi annemi abimi yigenimi ve kendimi koyar orada yaşarım.
ama bunu etrafimdaki insanlara bu şekilde yansitmam
eşinizin değer verdigi hic bir sey ve kimse yok sanirim
ailesiyle falan arasi nasil

Şüpheci biri derken neden şüpheleniyor aldattığınızdan mı

Ben olağan değilim bu kadın benimle yaşadığına göre benden gizli bir hayatı vardır mı diyor

Yani adam işinde gücünde ise arkadaşı olmasın bana ne ama beni de kısıtlamasın

Hiç öyle ailecek görüşme talebim yok herkes eşleri ile de anlaşmak zorunda değil kimsenin

O zaman sessizdi icinekapanik sandim.ailesi de destekliyordu zamanla alisır dedim.ama evlendikten sonra siz anlaşin biz gelmesek de olur dediler.onların bu tavrı anlayıs oldu esim kendini degistirmeye hiç yanasmadı.ben başta kabullenemedım cok kavga ettik. ama bosanmaya sıcak bakmadı ailem.hemen pes etme dedi.ben de sabrettim zamanla olgunlasir diye şimdi sonuc bu. Bence ıc sesini dinlemeliymis insan
benim esimde boyle sessiz sakin gorunurdu cevremdeki insanlar o kadar konusurdu ki sessizligi hosuma gitmisti ne kadar sakin efendi derdim sizin gibi meger efendilikten değilmiş
göz temasi kuramayan bir insan mesela bunu çok geç farkettim.
tartisma aninda bile konusamaz hic bir konuda çogu zaman hakkini hep ben aramak zorunda kaldim
bir kez arabamiza carptilar arkadan kirmizi isikta dururken
adam indi nerdeyse bizi dovecek hem suclu hem guclu eşimden çıt çıkmıyo orda bile ben savunmak zorunda kaldım

Şüpheci biri derken neden şüpheleniyor aldattığınızdan mı

Ben olağan değilim bu kadın benimle yaşadığına göre benden gizli bir hayatı vardır mı diyor

Yani adam işinde gücünde ise arkadaşı olmasın bana ne ama beni de kısıtlamasın

Hiç öyle ailecek görüşme talebim yok herkes eşleri ile de anlaşmak zorunda değil kimsenin
Evet gezmeden ne anliyorsun.der .cok mutluysam rahatsiz olur altinda sebep arar.kontrol altinda tutmak icin evde durmam daha iyi.bir de kendi evden cikmak istemedigi icin gelenden de hazetmez.beni bana biraksa mutlu olmanin bir yolunu bulurum ama rahat birakmıyor ki...
Disarisi güvensiz bi yer onun icin.niye gidiyorum ne gerek

Yalnız kalmayı bende severim, insan aramam, çevreye pek güvenmem. Ama gel gelelim eşiniz gibi davranmam kiii. Eşim- çocuğum olduğu için ekstra insan aramam mesela.
Destek almaya zorlayın eşinizi, olmuyorsa da kendi hayatınızı zorlamayın daha fazla.

Ailesi söyle bir yol bulmus herkes istedigi gibi yasasın.oğlunun bakimini bana atti kendi esiyle gezer.esi zaten uyumlu biri.evlenmeden once de cok uzerinde durmamıslar.esiyle gezmis ogluna ses cikarmamıs.simdi esim o bekar hayatını istiyor.kendinden bisey beklememizi.

Zaten rest çekmeyi düsunuyorum hatta önümden cekilmesini istiyorum. Ama cocuk olunca bencillik mi yapiyorum denemedigim bir yol var miydi diye dusünüyorum.kendimle anneligim arasinda kaldim :(

Zaten rest çekmeyi düsunuyorum hatta önümden cekilmesini istiyorum. Ama cocuk olunca bencillik mi yapiyorum denemedigim bir yol var miydi diye dusünüyorum.kendimle anneligim arasinda kaldim :KK43:
Evlenmeden önce nasılmış? ailesine karşı filsn?

Back
X