Aile akraba arkadaşla sorunlar yaşadığını ve sizin ona destek olmamanız üzerine size karşı da uzaklaştığını belirtmişsiniz. Böyle zamanlarda insan en çok eşinin ve sevdiklerinin desteğini bekler, göremezse hayal kırıklığına uğrar. Acaba çok mu görmezden geldiniz onun duygularını, düşüncelerini ? İnsanlarla sorunlar yaşayabiliriz bu çok normal hele ki akraba, aile, komşu... Bence birlikte terapi almalısınız. Size karşı ilgisizliği varsa, birlikte bir şeyler yapmak gezmek, konuşmak vs istemiyorsa evet bu büyük sorun. Fakat evlenildi diye illa ne kadar akraba bilmem ne varsa içine girme gereği olduğunu çokta düşünmüyorum. Yani bekarken girmediğim ortama evlendikten sonra niye mecbur bırakılıyorum mesela onu anlayamadım daha bende. Ama eşin dostun hani sevdiğin insanlar olur o ayrı, birlikte çiftler toplanıp gezersiniz mesela değişik bir şeyler yaparsınız falan güzel şeyler. Eşinizle bu konuları iyice konuştunuz mu ? Onun istekleri, düşünceleri neler ? Sizinkiler neler ? oturup konuşmalısınız.