sussam olmuyor konuşsam olmuyor

İçimi dökecek kimsem yok şuan etrafımda bunun için buraya yazıp rahatlamak istedim.ben 3 çocuk annesiyim. Eşimle beraber evimizle aynı sokakta mini bir market çalıştırıyoruz. Eşimin eski mesleği marangoz. Evli bir erkek kardeşim var. İşleri yolunda değildi. Babamda kendine bir fatura ödeme noktası açayım işlerini yoluna koysun dedi ve işe koyuldular bu ara da benim kardeşim babası ile arası hep açık olan birisi. Gelir bizim yanımızda eser gürler babasını karalar gezer. Neyse.. eşim marangoz olduğu için sende mobilyaları yap yardımın dokunsun dediler tamam dedi eşim. İşe başlamaya 2 hafta kadar süre var.. yine benim kardeş hanımıyla geliyor babasını karalayıp duruyor benim eşimde sen böyle babayı bulmuşun daha ne istiyon diye hep babamı savunur.kardeşimin hanımıda zaten patavatsız orda eşime sen savun kayın babanı oda seni adam yerine koysa yüreğime dert değil arkandan söyle diyo böyle diyor. Doldurdu eşimi. Eşimde ben yapmam artık senin babanın işini dedi bana yalvar yakar yaptırttım yine de kırmadı beni yapmaya başladı ama 3 günlük işi 20 günde yaptı. Bu 20 gün içinde yine hanımını patavatsız lığından eşimle kardeşiminde arası açıldı bu iş yirmi gün sürdü diye babamında bişeyden haberi yok oda eşime küstü gelip gitmiyor. İşi yaptı bitirdi yaptığı yerden alıp gittiler eline sağlık demedi kimse. Herkes düşman oldu kafayı yiyecem. Onların işi olacak diye dükkanda tek başıma rezil olduğumamı yanayım eşimden senin ailen böyle şöyle laflaramı yanayım yoksa babamın yüzüne bakmayan arayıp sormayan kardeşim iyi oldu geçti kenara ben kötü oldum bunamı yanayım
Babanı arayıp kardeşin ve hanımının yediği haltları eşini nasıl doldurduklarını anlatacaksın bukadar basit. Sessiz sedasız köşede durursan nakor kardeş ve yenge sayesinde senin aile iliskilerin yıpranacak boşuna

yengeniz konuşurken,niye müsaade ettiniz ki?anında susturmalıydınız.
yani yengeye obizim atamız kızsada biz ona kızmayız hem sen böyle ara bozmak mı istiyorsun deseydiniz. . konuşun tek çözüm gelinin laf taşımacılığı yaptığı ve olayların maalesef böylede geliştiğini anlatın babanıza

Kardeşiniz ve karısı hala geliyor mu , eğer geliyorlarsa onlar gelince seslerini kaydedin babanıza dinletin , kimin ne olduğunu bilsin.

Size inanmayacaģını düşünüyorsanız tabi bunu yapın.

Yok inanır diyorsanız, siz gidip eşiniz yokken babanızla konuşun, eşiniz haklı kusmekte.

Az çok her anne baba damadinin, gelininin arkasından konuşuyordur bence. Eşiniz fazla alıngan davranmıs. Babanizinda sizi hiç dinlememesi tuhaf.
Eşinizi ikna edip beraber babanıza gidin bence ve gelinin laf taşıdığını anlatın

Yorumlardan yola çıkarak hiç kimse sütden çıkmış ak kaşık değil kocan anlamadan babanı yargiliyor keza babanız aynı şeyi yapıyor sen ortalık karışmasın diye yenge yi koruyormussun gibi düşüyorumda bu konunun asıl başrol oyuncusu abin. herşeyin başlangıçi o ve huysuz yenge lakin oda çekilmiş olaylara tepkisiz işin zor değil sadece gerçek neyse onu anlat babanda bilsin

İçimi dökecek kimsem yok şuan etrafımda bunun için buraya yazıp rahatlamak istedim.ben 3 çocuk annesiyim. Eşimle beraber evimizle aynı sokakta mini bir market çalıştırıyoruz. Eşimin eski mesleği marangoz. Evli bir erkek kardeşim var. İşleri yolunda değildi. Babamda kendine bir fatura ödeme noktası açayım işlerini yoluna koysun dedi ve işe koyuldular bu ara da benim kardeşim babası ile arası hep açık olan birisi. Gelir bizim yanımızda eser gürler babasını karalar gezer. Neyse.. eşim marangoz olduğu için sende mobilyaları yap yardımın dokunsun dediler tamam dedi eşim. İşe başlamaya 2 hafta kadar süre var.. yine benim kardeş hanımıyla geliyor babasını karalayıp duruyor benim eşimde sen böyle babayı bulmuşun daha ne istiyon diye hep babamı savunur.kardeşimin hanımıda zaten patavatsız orda eşime sen savun kayın babanı oda seni adam yerine koysa yüreğime dert değil arkandan söyle diyo böyle diyor. Doldurdu eşimi. Eşimde ben yapmam artık senin babanın işini dedi bana yalvar yakar yaptırttım yine de kırmadı beni yapmaya başladı ama 3 günlük işi 20 günde yaptı. Bu 20 gün içinde yine hanımını patavatsız lığından eşimle kardeşiminde arası açıldı bu iş yirmi gün sürdü diye babamında bişeyden haberi yok oda eşime küstü gelip gitmiyor. İşi yaptı bitirdi yaptığı yerden alıp gittiler eline sağlık demedi kimse. Herkes düşman oldu kafayı yiyecem. Onların işi olacak diye dükkanda tek başıma rezil olduğumamı yanayım eşimden senin ailen böyle şöyle laflaramı yanayım yoksa babamın yüzüne bakmayan arayıp sormayan kardeşim iyi oldu geçti kenara ben kötü oldum bunamı yanayım
birincisi ben o kardeşle asla ama asla görüşmem eşimede onun hiçbir işini yaptırmam.
ikincisi o kardeşin olacağın eşinin yerin dibine sokar babamada o kardeş ve eşi olacağın yaptığı patavatsızlığı anlatır.bir daha baba lütfen bunlar için bizden bir şey bekleme derim.
üçüncüsü buradaki tek mağdur sizin eşiniz hiç yapmasada hakkı var adamın siz şükredin yine yapmış.

Ben bu olayda senı pasıf buldum sen grımcesın grumceler fettan olur genelde ama sızın gelın sızı bastrmıs knusturma agzına lafı ver sustur gerekrsa gelınle kus sen ktu olacagına o ktu olsun babana deseydn vazgecrseydın dukkan acmaaktan bı burnu surtulsundu anlasaydı ara karstrmak ne demekmıs bence bu aşamada senın yapacagın tek sey babanı arayıp gelının yaptgını anlatmak esınıde susturursun belkı baban dememıstr gelın yalan dyrdur bellı mı olur

Valla çok karışık durum.ben olsam kardeşimle özellikle eşiyle birdaha asla konuşmam.babamın yanına giderim olanları en başından doğru şekilde anlatırım.babanda inanırsa inanır..

Arkadaşlar babamla konuşamıyor um gittim babamlara anlatacağım babam kardeşimize yemeğe davet etmiş kendi evime çağırıyorum gelmiyor. Ve zaten onların karekterini benden daha iyi biliyor. Anneme anlattım eminim ki oda babama anlattı. Ama hâlâ durum aynı. Olay bundan ibaret değil bencee daha bana söylenmeyen çok şey var ..eminim..bu zamana kadar birbirinin yüzüne bakmayan insanlar canım cicim oldular. Hep yapıcı olmaya çalışan ben dışlandım bi anda.şuan araları iyi geçmişte söylediklerini anlatmamdan korktular ve bilerek arayı açtılar sanıyorum. Bende sessizliğimin kurbanı oldum.çok kırıldım.. unutayım ne halleri varsa görsünler diyor um aklımdan çıkmıyor

Back
X