Sussam olmuyor, susmasam olmaz :(

Kalplizebra

Senden vıttırıvızzık olmasın ama,
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
545
918
103
Merhaba arkadaşlar
Benim bir ilişkim var görünüşte çok güzel fakat altyapıda biraz problemliydi. Nedir onlar derseniz, şöyle ki, ben deli dolu bir insanım. Gülmeyi çok severim. Hatta ıncık cıncık şeylerken gülüp eğlenebileceğim bir anlam çıkarırım. O da çok çılgındır heveslidir ama bazı konularda daha realistik sanki. Kendisi çok kıskanç çok sahiplenici o konuda da anlaşamadığımız problemlerimiz var ama çözülmeyecek gibi değil, o yüzden hiç açmayacağım onu.
Biz tanışalı 1 yıl olmadı fakat çok fazla paylaşımda bulunduk bu süre zarfında. Hatalarımız oldu düzelttik, kabullendik, onla yaşamayı öğrendik. Benim ailem gelenekçi, çok kısıtlayıcı, aşırı korumacı. Ailemin de haberi var ilişkimizden. Ama onla ne yaparsak yapalım hep bir sıkıştırma, kısıtlama ve akabinde panikle eve dönmelerim beni çok sıkmaya başladı. Gerçekten burnumdan geliyor ya. Bu da dert mi demeyin. Hayatımızda belkide kısıtlı yaşayacağımız o güzel zamanlar, hep çok kötü bitiyor ve anılarımızda kötü bir yer ediniyor, çok üzülüyorum.

Ne yapayım bilemedim
.

Son düzenleme:
Konuna gelince...
Bence saklama ailenden.
Resmi bişey sonuçta, sonra öğrenirlerse güvenleri sarsılır.
Tanışma konusunda da annen çocukça davranmış.
Tanışma istemesi çok doğal.

Konuna gelince...
Bence saklama ailenden.
Resmi bişey sonuçta, sonra öğrenirlerse güvenleri sarsılır.
Tanışma konusunda da annen çocukça davranmış.
Tanışma istemesi çok doğal.

Saklamak niyetinde değildim de son zamanlarda durumlara verdiği tepkiler beni yıldırıyo
Bir de bildiklerinde ellerine ne geçecek diyorum
Kabul edip evlenen benim yahu

Bence saklama sonradan ogrenirlerse daha büyük tartisirsiniz. Kafama su takildi gelin isteyin diyince neden o kadar dusundu. Kararsiz mi acaba emin degil mi

daha önce evlenmiş olmasını ailene söylemek zorunda mısın? yani ne bileyim sen eminsen bence gerek yok.
bende öyle bi durum olsa muhtemelen ben istemezdim karşı tarafın bilmesini. agıp bişey değil ama önemli bilgi de değil.

Bence saklama sonradan ogrenirlerse daha büyük tartisirsiniz. Kafama su takildi gelin isteyin diyince neden o kadar dusundu. Kararsiz mi acaba emin degil mi

Zaten tartışacağımız için söylemek istemiyorum ya, neden yani neden bu bir sorun. Ben de yaşayabilirdim o durumu. Ama bizimkiler bunu anlamaz işte.
Kararsızlığı sanırım benim ayrılalım tepkilerimden kaynaklanıyor. Bunu kendi gururumu kırmadan üzerine gitmiş algısı yaratmadan nasıl sorabilirim bilmem.

Ben de aynı fikirdeyim, bildiklerinde ne olacak ki

Reactions: KV_
Bunu ogrenecekler bu saklanabilecek.bisi degil lakin ogrendiklerinde is osten gecmis olursa sorun yok.bastan sorun edeceklee sana zehir edeceklerse birak dugune ceyrek kala ogrensinler amaan

Ailenin başkasından duyması kötü olur

Senden duymaları daha iyi.

Ailesini tembihlerim dedim de bunun halası teyzesi eniştesi ıncık cıncığı var orası doğru
Bunu ogrenecekler bu saklanabilecek.bisi degil lakin ogrendiklerinde is osten gecmis olursa sorun yok.bastan sorun edeceklee sana zehir edeceklerse birak dugune ceyrek kala ogrensinler amaan

Evet Allah kısmet eder de evlenirsek, düğüne kısa bi zaman kala ya da nişandan sonra söylerim olmadı, mantıklı

Ee komşu var, bilmem ne var.
İlla gider kulaklarına
Evlendikten önce veya sonra
Fark etmez, senden duysunlar, aptal yerine konulmuş hissetmesinler

Ee komşu var, bilmem ne var.
İlla gider kulaklarına
Evlendikten önce veya sonra
Fark etmez, senden duysunlar, aptal yerine konulmuş hissetmesinler

Doğru söylüyorsunuz, peki sizce bu evlilik konusunu açayım mı tekrar, gurursuz mu olurum? Evlenme delisi değilim, tabiki bir yuva kurmayı istiyorum ama bu süreç bizi olumsuz etkileyecek diye endişeleniyorum

Doğru söylüyorsunuz, peki sizce bu evlilik konusunu açayım mı tekrar, gurursuz mu olurum? Evlenme delisi değilim, tabiki bir yuva kurmayı istiyorum ama bu süreç bizi olumsuz etkileyecek diye endişeleniyorum
Şöyle diyeyim

Aç konuyu niyetini bilsin
Ya zamanımızı çalmayalım niyetin yoksa
Ya da
Küçük adımlar atalım sen de istiyorsan evliliği

Diye konuş. Aklından ne geçiyor açıkça sor, net cevap al, duruma göre hareket et

Bir kaç gün geçsin, itici olmadan açacağım o zaman konuyu tekrar. Hakkımda hayırlısı. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Bir kaç gün geçsin, itici olmadan açacağım o zaman konuyu tekrar. Hakkımda hayırlısı. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Niye itici olsun.

Evlilik teklifi eden erkekler, acaba evlilik delisi gibi durup itici olur muyum demiyor galiba :))

Açıkça konuşulacak alt tarafı, niyeti söylemek itici yapmaz zannımca

Direk gel beni iste demen hoş olmamış bence . Evliliği sen usteleyen taraf olursan tez vakitte kovalayan taraf olabilirsin...

Onu nasıl söyledim inanın bilmiyorum karakterime de çok ters halbuki
Peki ne yapayım korkuları var, zaten duygusal biri bazen fazla karamsar olabiliyor. Kafam çok karışık vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…