bakıyorum hemen canımm sağolwww.ergunpasabahce bu sitede kütahya porselen kare bone yemek takımlarının fiyatı çok uygun. siteden bikaç kişi daha aldı sanırım, ben de aldım sorunsuz ulaştırdılar. bi bak istersen, beğendiğin bi model olursa yarın mağazada da bakıp siparişini burdan verirsin.
mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin Allah canım hepsi çok güzeller böyle bi kaç bişeyle başlarsın sonra bi bakarsın öyle bi çoğalmışkı koymaya yer bulamıycaksın çeyiz işi çok zevkli bi iş:)
Susuuuuu, nerden nereye tatlım yaaa daha dün dertleşirdik asker yolu beklerken, ben evlendim 3 ay oluyo sen evleniyorsun nası geçiyo zaman hızlıca:) sağlıklı mutlu huzurlu günlerde güle oynaya kullanman dileğiyle tüm çeyizini..:)
BegümmmSusuuuuu, nerden nereye tatlım yaaa daha dün dertleşirdik asker yolu beklerken, ben evlendim 3 ay oluyo sen evleniyorsun nası geçiyo zaman hızlıca:) sağlıklı mutlu huzurlu günlerde güle oynaya kullanman dileğiyle tüm çeyizini..:)
Susucum, güle güle kullan çeyizlerini, hepsi çok güzeller
Daha vaktin var çeyizi tamamlamak için. Hem zaten ne kadar uğraşırsan uğraş o çeyiz hiç tamamlanmıyor, hep alacak bişey buluyor insan
bence önemli bi başlangıç yapmışsın, şimdi aldıkça alasın gelir ve hoopp bi bakarsın düğün zamanı gelmiş, çeyizler yerleşmişteşekkür ederim canım benim daha çok eksiğim var
ama alınır illaki napayimm
Begümmmhakkaten nerden nereye yaa hayırlı olsun, evlenmişsin. ben de evlendim tatlım, 2,5 ay oldu :123:
Daha dün asker yolu bekliyorduk sanki
sağol canımçok teşekkürler canım senin de hayırlı olsun, mutluluklar:)
hemen hemen aynı dönem evlendik o zaman bizim de 22sinde 3 ay bitecek kısmetse:)
hepsi birbirinden güzel özellikle sormak istediğim birşey var özdilekten aldığın nevresm takımını bende çok beğenyrum fakat yakından görmedim grinin tonu aynı resimdeki gibi mi resimde farklı çıkabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?