SüSünün Çeyizcikleri :)

çok kararsızım kızlar misafir yemek takımı için yarın kütahya porselene gidicez inşallah beğenipde alırım bir takım öneriniz varmı acaba

www.ergunpasabahce bu sitede kütahya porselen kare bone yemek takımlarının fiyatı çok uygun. siteden bikaç kişi daha aldı sanırım, ben de aldım sorunsuz ulaştırdılar. bi bak istersen, beğendiğin bi model olursa yarın mağazada da bakıp siparişini burdan verirsin.

mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin Allah canım hepsi çok güzeller böyle bi kaç bişeyle başlarsın sonra bi bakarsın öyle bi çoğalmışkı koymaya yer bulamıycaksın çeyiz işi çok zevkli bi iş:)

bakıyorum hemen canımm sağol

çok sağol canımm evet cok zevki dışarı cıkınca artık direl nerde ev eşyası gözüm orda

Aldıkların çok güzel canım
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah...​

Susuuuuu, nerden nereye tatlım yaaa daha dün dertleşirdik asker yolu beklerken, ben evlendim 3 ay oluyo sen evleniyorsun nası geçiyo zaman hızlıca:) sağlıklı mutlu huzurlu günlerde güle oynaya kullanman dileğiyle tüm çeyizini..:)

ayyy canım çok teşekkürler gerçekten öyle nerden nereye

Begümmm hakkaten nerden nereye yaa hayırlı olsun, evlenmişsin. ben de evlendim tatlım, 2,5 ay oldu :123:
Daha dün asker yolu bekliyorduk sanki

Susucum, güle güle kullan çeyizlerini, hepsi çok güzeller
Daha vaktin var çeyizi tamamlamak için. Hem zaten ne kadar uğraşırsan uğraş o çeyiz hiç tamamlanmıyor, hep alacak bişey buluyor insan

Susucum, güle güle kullan çeyizlerini, hepsi çok güzeller
Daha vaktin var çeyizi tamamlamak için. Hem zaten ne kadar uğraşırsan uğraş o çeyiz hiç tamamlanmıyor, hep alacak bişey buluyor insan

teşekkür ederim canım benim daha çok eksiğim var
ama alınır illaki napayimm

teşekkür ederim canım benim daha çok eksiğim var
ama alınır illaki napayimm
bence önemli bi başlangıç yapmışsın, şimdi aldıkça alasın gelir ve hoopp bi bakarsın düğün zamanı gelmiş, çeyizler yerleşmiş
zaten eve yerleştirmeden ufak tefek eksikleri farkedemeyebiliosun.
Ama hepsi olur, alınır merak etme canım

Begümmm hakkaten nerden nereye yaa hayırlı olsun, evlenmişsin. ben de evlendim tatlım, 2,5 ay oldu :123:
Daha dün asker yolu bekliyorduk sanki

çok teşekkürler canım senin de hayırlı olsun, mutluluklar:)
hemen hemen aynı dönem evlendik o zaman bizim de 22sinde 3 ay bitecek kısmetse:)

çok teşekkürler canım senin de hayırlı olsun, mutluluklar:)
hemen hemen aynı dönem evlendik o zaman bizim de 22sinde 3 ay bitecek kısmetse:)
sağol canım
evet aynı dönemde evlenmişiz, bizim dün 3 ay bitti :123:

Yeni çeyizciklerim geldi zaman yaklaşıyor hala pek fazla bişeyim yok

Son düzenleme:
hepsi birbirinden güzel özellikle sormak istediğim birşey var özdilekten aldığın nevresm takımını bende çok beğenyrum fakat yakından görmedim grinin tonu aynı resimdeki gibi mi resimde farklı çıkabiliyor

evet canım aynı çok güzel tonu aynı modelin battaniyeside var özdilekte oda çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…