süt alerjisi olan bebekler

Ciceklerdesolar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
122
11
68
33
Bebegim 6 aylik kanli mukuslu kaka sikayeti ile hastaneye basvurduk.alerji tes ti negatif ciktigi halde sut alerjisi teshisi konuldu 20 gundur neocate mama
kullandigi halde kakasi ara ara kanlu mukuslu ve pis kokuyor.bu konuda fikriniz varmi sizce kesin alerjimidir.

nasıl bi saçmalıktır bu :44: hem alerjisi çıkmıyo hemde o teşhisi mi koyuyolar :26: bence sen bebeğini başka bi hastaneye götür

Ewet malesef adanada yasıyrz gasteoentrlojiye yönlendirdiler bölm sadece 2 yerde var caresiz kaldm 5gün hastanede yattık sonuc yok anal fisürde war dedilir kanama onada baglı olabilirmis

Ewet malesef adanada yasıyrz gasteoentrlojiye yönlendirdiler bölm sadece 2 yerde var caresiz kaldm 5gün hastanede yattık sonuc yok anal fisürde war dedilir kanama onada baglı olabilirmis

bence ihtimallere kalma. önce bi çocuk doktoruna götür iyice bi muayane etsinler ve artık şimdi alerji testini bi çok hastane yapıyo. bi de diğer hastaneye götür bence

Baska hastanedede tahlil yapmstk p.tesi onuda alacaz hastaneye gitmekten yoruldm artk son 1ayımz hastanelerde gecti kan gördkce icim parcalanyr

Baska hastanedede tahlil yapmstk p.tesi onuda alacaz hastaneye gitmekten yoruldm artk son 1ayımz hastanelerde gecti kan gördkce icim parcalanyr

Arkadaşım geçmiş olsun bu konuyu iyi bilirim bebeğinde alerji var testlerde negatif çıkması bir şey ifade etmez çoğu negatif çıkar zaten alerji yapacak gıdalardan uzak tut bizim de vardı geçti elimde neocate mamanın eş değeri aptamil pregomin as var sana yollayabilirim ücretsiz sadce kargo parası verirsin ama rapor çıkarman da şart baya kullanacaksın çünkü bu mamayı rapor çıkartmak zor ama çıkartabilirsen devlet karşılıyor mamayı bana özelden ulaş sorun olursa

Raporu aynı gün cıkardık alerji dedi ve rapor cıkaryrm dedi ne olsugunu anlamadk zaten aptamilide rapormu karsılıyr ve alerjiniz ne zaman bitti suan süt ürünlerinden tamamen uzagz fakat hala sikayetlerimiz dewm edoyr

Neocate haricinde ne tür mamalar veriyorsunuz benim de oğlum da süt alerjisi var.

benim de bebeğimde alerji varmış. Kakasında sürekli kan görüyorduk ve yeşildi. Geçmedi bi türlü çocuk doktoru gastroenterolojiye yönlendirdi üniversite hastanesine. Profesörden randevu aldık. Doktor ekstra tahlil istemedi. Gelişimi genel anlamda iyi dedi alerji bu başka bir şey değil dedi. Et süt ve süt ürünlerini yasakladı bana. Bir ay sonra kontrole gelin dedi. 4 buçuk aylık bebeğim bu arada. Gittiğimizde oğlumun diyetini vercek. İnşallah çabuk geçer

A

Arkadaşlar benim 4 aylık oğlumda da süt alerjisi çıktı ve mama olarak bebelac lf ve aptamil as onerdi ama as hakkında pek guzel yazılar okumadım sizler hangi mama ları kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…