Sizin ve
M
minikkus0051
okuyunca derinden üzüldüm. Benim bebekte gazlıydi pişiği geçmiyordu. Birgün aşırı tahin yedim ertesi gün kanlı kaka yaptı. Çocuk doktorlarina mukuslu kaka pişik diyince onemsemediler kanlı diyince alerji bölümüne yönlendirdiler. Alerji doktorumuzla gorusebildik. Sezeryan mi diye sordu evet diyince sezeryan doğumlarda barsak florası gelişmez mukus olabilir dedi. Pisigine baktı çok pişiği yok egzamasi da ciddi boyutta değil dedi. Deri testinde bir şey çıkmadı . Buna istinaden diyetini açalım dedi. Ben inek eti ve yumurta yediğimi söyledim iyi yapmışsın jesmeyerek de dedi. İki hafta daha diyet yapıp diyeti acicaz..ilk firinlanmis süt ürünleri ile basliycaz yavaş yavaş pismemise doğru gidecek. Hemen doktorlarınizin şunu kes bunu kes demesine anlam veremedim doğrusu . Çünkü en iyi besin anne sütü. Belki burnunun akıntısı gribal enfeksiyondur. Sizin doktorunuz alerji doktoru mu yoksa çocuk doktoru mu ? . Mesela benim alerji doktorum bebeğin sadece anne sütü almasını çünkü barsagi iyileştirdiği mi söyledi. Sezeryandan olmasının nedenini de anneye verilen antibiyotiklerin bebeğe geçmesi olarak açıkladı. Yani anne sütü çok değerli eğer sadece gaz ve huzursuzluk varsa süt ürünlerini eklemekten vazgeçme dedi bana. Kan görürsen 3-7 gün denememi önerdi. Bence başka bir doktor bulun. Ben o kadar stres olmuştum ki bebeğim de huzursuzdu. Alerji uzmanimizla görüştükten sonra rahatlama geldi güvendim çünkü