Çocuk Hastalıkları Süt alerjisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
Merhabalar bebeğim altı aylık yoğurt denemesin de aşırı kustu acile gittik
Doktor süt urunlerine alerjisi olabilir dedi.elmadada vücudu nokta nokta kızardı ama kestim hemen geçti.
Ben sut urunu.tuketiyorum.beni emince bişey olmuo . kakasindada bişey yok .sadece gunfr iki üç kere yapar .
Şimdi ek.gidalari denicem ama korkuyorum ya gene acillik olursak irmik denemek istiyorum armut ama yagene bişey olursa :(
Bide doktor mama verdi süt alerjisi olanlara veriomus. tadı cok. Kötü ıcmio. Mama başka seylere. Karıştırılır miki

Doktor süt urunlerine alerjisi olabilir dedi.elmadada vücudu nokta nokta kızardı ama kestim hemen geçti.
Ben sut urunu.tuketiyorum.beni emince bişey olmuo . kakasindada bişey yok .sadece gunfr iki üç kere yapar .
Şimdi ek.gidalari denicem ama korkuyorum ya gene acillik olursak irmik denemek istiyorum armut ama yagene bişey olursa :(
Bide doktor mama verdi süt alerjisi olanlara veriomus. tadı cok. Kötü ıcmio. Mama başka seylere. Karıştırılır miki
Laktaz alerjisi kesin bendede var..yani süt şekerine alerjisi var canım yedirme bence

Yazamadım bu türlü ne yedir cem ozaman hep anne sütü olmazki

Şimdi ek.gidalari denicem ama korkuyorum ya gene acillik olursak irmik denemek istiyorum armut ama yagene bişey olursa :KK43:

Süt alerjisi Bnm kızımdada çıktı . tecrübelerinizden yola çıkarak yardım istiyorum

Bebe
Süt alerjisi Bnm kızımdada çıktı . tecrübelerinizden yola çıkarak yardım istiyorum
merhabalar bebegim 17 aylık oldu hala devam ediyoruz diyete . Ben Hic bir şekilde kapalı Paletli ürün yemiyorum. Süt ve süt ürünü yani tereyağ katı yağ peynir yoğurt tüketmiyorum. Işın kötüsü bununlada bitmiyor başka şeyler de dokunabiliyor oyüzden herseyi yavaş yavaş deniyerek üç gün kuraliyla veriyorum. Yüzüne sürüyorum önce yarım saat bekliyorum bi kızarıklık olmazsa bir çay kaşığı şeklinde başlıyorum ama yumurta gibi alerjik gıda vericeksem yarım çay kaşığı yla başlıyorum. Hala deneyemedigim şeyler var. Siz siz olun bir gununuzu boş gecirmeyin hep denemeler yapın ertelemeyin. Herkezin tepkisi farklı kimi vücutta kizariklik kimi kaka da mukus kusma kanlı kaka gaz gibi tepkiler verio.bizimki sutte asiri kusma ama diger gidalarda kızarıklık ve mukustu genelde. Bir meyve kizariklik yapiorsa kaynatıp deneme yapiyordum. Ve herzaman önce sarı yeşil ve en son kırmızılar. Kırmızı yiyecekler en alerjik ler

Back
X