süt anne arıyorum

Benim sütüm yetmeseydi başka anneninkini vermezdim.. Annem suya un katıp vermiş zamanında bana, şimdi özel mamalarla dolu heryer.. Süt verecek kişi nasıl besleniyor, bir hastalığı varmı, sigara kullanıyormu? Daha bir sürü şey.. Nereden bileceksiniz bunları? Süt yetmiyorsa mama verin onu alacak imkan yoksa süte cicibebe katın, yani ben öyle yapardım

merhaba bende geceleri bile kalkıp sağdığım iştahım olmamasına rağmen süt yapıcı şeyleri deli gibi araştırıp yemek yemeğe gayret edip sütleri biriktirdim. Gelin görünki bebişim biberona alışmadığı için bu sütler elimde kaldı ve hiç bir şekilde de veremiyorum. Eğer size hala lazımsa verebilirim.Tekirdağ Hayraboluda oturuyorum. Burda derin dondurucudaki sütleri nasıl verebilirim bilmiyorum.
MERHABA SİZE NASIL ULAŞABİLİRİM ?

OĞLUM AĞUSTOS DOĞUMLU. SÜTÜM YETERLİ DEĞİL :( HERHANGİ BİR ANNE SÜTÜNÜN MAMADAN ÇOK DAHA SAĞLIKLI OLDUĞUNA İNANIYORUM .ALANYA DA YADA KONYADA SÜT ANNE ARIYORUM.

Arkadaşlar samimi bir ikaz, konuyu açan arkadaş vazgeçmiş zaten ama aranızda hem bebeğine başkasının sütünden vermek hem de bu işin dini boyutunu öğrenmek isteyen varsa durumu Diyanet Fetva vb. yerleri arayarak öğrensin. Ve süt annenin kim olduğunu bilin, bir yerlerde yazılı olarak bulundurun vs. Dinen süt kardeşliği doğar böyle durumlarda. Çok detaylı bilgi veremem ama siz bu işin erbabını bulup öğrenin.

Ben İstanbul da yaşıyorum . Dolabımı doldurdum , artık lavabolara dökmeye başladım. Hem benim hem de bebeğim için sorun oluşturduğundan sürekli sağmak ve adaçayı içmek durumundayım. İsteyen olursa iletişime geçebiliriz.

bende ankarada oturuyorum. ankarada oturup ve yeni bebeği olup bir şekilde sütü olmayanlara sütümü gönüllü olarak özel poşetlerde verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba konuyu yeni gördüm ve dahil oldum. Sütü yetmeyen anne adaylarına önerim olacak. Ben Bulgaristan gocmeniyim bizim bir bozamız var. Sütü şakır şakır cogaltiyor. Benim sütüm 40 im cikmadan kesildugi halde bozayi içmeye başladığım zaman sütun aşırı halde gelmeye başladı kaldıki elbisenden fiskiriyordu. Bu bozayi göçmenlerin olduğu semtlerin bakkallarinda marketlerin de bulabilirsiniz. Benim için bir mucizeydi. Umarim sizin de mucizeniz olur :)

Ben sakaryada yasiyorum. 60paket 18lt dondurucuda sutum var. son 1.5 ayda sagilmis. satmayi düşünüyorum ilgilenen varsa detaylarla ilgili görüsebiliriz

Allahtan lütuf olan sütü satmakta ne demek ???
Eskişehir de yaşiyorum 2 aylik kizim var. Sütüm biraz fazla...Eskişehirde yaşayan süte ihtiyaci olan bir anneye ulaşmak isterim. Elimden geldiğince sütümden faydalandirabilirim. Bir miktar stok sutum var.
Hastanede istenilen tahlilleri de yaptirabiliriz. (Sigara ve alkol kullanmiyorum.)

Merhaba SEWQİİ. Anne sütü arıyorum ve senin yazını gördüm. Nasıl iletişime geçebiliriz? Foruma yeni üye oldum ve tam olarak kullanmayı bilmiyorum. Özelden nasıl görüşebiliriz?

Benm kızım 11ekim 2014dogumlu.ozamandan berı derın dondurucum ve buzlugum Full doldu.artık dökmeye başladım lavaboya mecburiyetten içim acıya acıya.sıgara alkol asla kullanmam kızım için sağlıklı beslenırım.vir hastalglm yok cok şükür.her sagmadan sonra yıkanır ve dezenfekte edrim kendimi.istanbul umranıyede oturuyorum .isteyen olursa ucretsız seve seve verırım ben.ulaşın bana

5 aylik oğlum var emmedi bende sut ariyorum denizli de oturuyorum deniz hanim sizden almak istiyorum.

Benm kızım 11ekim 2014dogumlu.ozamandan berı derın dondurucum ve buzlugum Full doldu.artık dökmeye başladım lavaboya mecburiyetten içim acıya acıya.sıgara alkol asla kullanmam kızım için sağlıklı beslenırım.vir hastalglm yok cok şükür.her sagmadan sonra yıkanır ve dezenfekte edrim kendimi.istanbul umranıyede oturuyorum .isteyen olursa ucretsız seve seve verırım ben.ulaşın bana

Size nasil ulaşabilirim süte ihtiyacim var bana yardimci olursanız çok sevinirim

Merhaba,
Kızlarım 24.11.2014 tarihinde 26 haftalık olarak dünyaya geldiler.Halen küvezdeler ve benim sütüm çok azaldı. Doktorumuz acilen anne sütüne ihtiyacımız olduğunu söyledi. Yardımcı olabilecek kimse var mı? İstanbulda yaşıyorum.

5 aylik oğlum var emmedi bende sut ariyorum denizli de oturuyorum deniz hanim sizden almak istiyorum.
kusura bakmayın yenı gördüm.hıcbyazan yok dıye bakmadım.deniz liden nasl alacaksınız kı ben ıstanbulda yasıyorum ve şuan elıfyaser rumuzlu bayanın bebegıyle paylaştım sutlerımı

Merhaba,
Kızlarım 24.11.2014 tarihinde 26 haftalık olarak dünyaya geldiler.Halen küvezdeler ve benim sütüm çok azaldı. Doktorumuz acilen anne sütüne ihtiyacımız olduğunu söyledi. Yardımcı olabilecek kimse var mı? İstanbulda yaşıyorum.
hala kuvezdelermıçıstanbulun neresınde oturuyorsunuz

Back
X