süt anne arıyorum

Merhaba anneler. Elimde dondurulmuş 50 paket 350 ve 160 cc anne sütü var Sigara ve alkol kullanmıyorum ilgilenenlere numara 0531 455 83 20

Hala arıyor musunuz

Merhaba 2 aylık anneyim, sütüm fazla olduğu için buzlukta poşetinde biriktirdiğim sütleri ihtiyacı olan bir anneyle paylaşmak istiyorum.
İstanbul anadolu yakasında oturan özellikle erkek bebeği olan, soğuk zinciri kırılmadan iletebileceğim biri olursa seve seve ücretsiz vermek isterim..

Not: Benim bebeğim erkek olduğu ve dini açıdan ileride bir sakıncası olurmu emin olamadığımdan konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımdan cinsiyet belirttim. Yoksa kız yada erkek hiç fark etmez..

Merhaba 2 aylık anneyim, sütüm fazla olduğu için buzlukta poşetinde biriktirdiğim sütleri ihtiyacı olan bir anneyle paylaşmak istiyorum.
İstanbul anadolu yakasında oturan özellikle erkek bebeği olan, soğuk zinciri kırılmadan iletebileceğim biri olursa seve seve ücretsiz vermek isterim..

Not: Benim bebeğim erkek olduğu ve dini açıdan ileride bir sakıncası olurmu emin olamadığımdan konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımdan cinsiyet belirttim. Yoksa kız yada erkek hiç fark etmez..

Merhaba benim bebegimin anne sütüne ihtiyacı var avrüya yakasında oturuyorum ama gelip alırız hebehım erkek dogdüğünde 2 ay yoğun bakımda yattı gelisim geriligi var onun için süte çok ihtiyacımız var

Merhaba benim 8.5 aylik bebegim var 2 ay yoğun bakımda yattı gelisim geriligi var onun için anne sütü ne çok ihtiyacım var

Merhaba, İstanbul Avrupa yakasındayım. Kız bebeği olup süte ihtiyacı olanlar için elimde Aralık Ocak ayında sağılmış sütler var. Hepsi derin dondurucuda muhafaza edildi. İlgilenenler ulaşabilir.

Bende ,24 martta dogum yaptim asiri fazla sutum geldi 30 paketten fazla ,200 cc uzerinde sut var son derece hijyenik sagilip dondurulmus haldeler maddi imkansizluktan dolayi satmak istiyorum 15 nisan tarihinden bu yana biriktirdim ilgilenenler ulasabilir

Bende ,24 martta dogum yaptim asiri fazla sutum geldi 30 paketten fazla ,200 cc uzerinde sut var son derece hijyenik sagilip dondurulmus haldeler maddi imkansizluktan dolayi satmak istiyorum 15 nisan tarihinden bu yana biriktirdim ilgilenenler ulasabilir
Merhaba nerde yaşıyorsunuz acaba benim anne sütüne ihtiyacım var

Gelisim sorunu olanlara bisey diyemem. Anne olmak zor, bir umit herseye saldirir yavrusu icin sut iyi gelir gelmez bilinmez ama yavrusuna elinden geleni yaptigini dusunmesi bile rahatlatir anneyi.
Ama sutu yetmeyenler satin almasin lutfen ne bu boyle sektor olusturmaya calisiliyormus gibi yok soyle beslenirim sunlari yemem vs. Bebege sut satanlarin sutu icirilmez. Ayni zihniyet cocuga falan gecer belki ne biliyim. Birde kendilerini elestirenlere laf yetistirmisler agzi olan konusuyor falan diye. Yuh be, sutu olanin satmasindan iyidir hanimlar kendinize gelin, insafa gelin, insan olun!

Adana ceyhandayim ben buzlukta baya bı sütüm var bebegim iki aylik gelip alabilecek birine ucretsiz verebilirim saglikliyim cok şükür tasiyici hicbir hastaligim yok bebegimde gayet iyi masallah

Öncelikle merhabalar eger isterseniz benim sütum var buzlukta biriktiriyorum halada sağmaya devam ediyorum isteyen olursa satmak isterim iyi günler.

Back
X