- 24 Mart 2017
- 2
- 0
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala arıyor musunuz
Merhaba 2 aylık anneyim, sütüm fazla olduğu için buzlukta poşetinde biriktirdiğim sütleri ihtiyacı olan bir anneyle paylaşmak istiyorum.
İstanbul anadolu yakasında oturan özellikle erkek bebeği olan, soğuk zinciri kırılmadan iletebileceğim biri olursa seve seve ücretsiz vermek isterim..
Not: Benim bebeğim erkek olduğu ve dini açıdan ileride bir sakıncası olurmu emin olamadığımdan konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımdan cinsiyet belirttim. Yoksa kız yada erkek hiç fark etmez..
Merhaba 2 aylık anneyim, sütüm fazla olduğu için buzlukta poşetinde biriktirdiğim sütleri ihtiyacı olan bir anneyle paylaşmak istiyorum.
İstanbul anadolu yakasında oturan özellikle erkek bebeği olan, soğuk zinciri kırılmadan iletebileceğim biri olursa seve seve ücretsiz vermek isterim..
Not: Benim bebeğim erkek olduğu ve dini açıdan ileride bir sakıncası olurmu emin olamadığımdan konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımdan cinsiyet belirttim. Yoksa kız yada erkek hiç fark etmez..
Merhaba benim 8.5 aylik bebegim var 2 ay yoğun bakımda yattı gelisim geriligi var onun için anne sütü ne çok ihtiyacım varMerhaba 2 aylık anneyim, sütüm fazla olduğu için buzlukta poşetinde biriktirdiğim sütleri ihtiyacı olan bir anneyle paylaşmak istiyorum.
Merhaba nerde yaşıyorsunuz acaba benim anne sütüne ihtiyacım varBende ,24 martta dogum yaptim asiri fazla sutum geldi 30 paketten fazla ,200 cc uzerinde sut var son derece hijyenik sagilip dondurulmus haldeler maddi imkansizluktan dolayi satmak istiyorum 15 nisan tarihinden bu yana biriktirdim ilgilenenler ulasabilir