Bebek Beslenmesi süt artırma savaşlarımızda neler yaptık?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
arkadaşlar sütünün az olması bir çok annenin sorunu burada herkes kendi yaptıklarını anlatırsa bilmediklerimizi de öğrenmiş oluruz ben şunları yapıyorum fakat bebeğim henüz 5 günlük tam anlamıyla sütüm çoğlması mama vermek zorunda kalıyorum herşeyin kompostosunu yapım günde belki 10 bardak içiyorum bol su içiyorum tahin helvası yiyorum sizler neler yapıyorsunuız veya yaptınız

Benim bebişim 4 aylık oldu. Ben de tahin helvası yedim, kompostolar içtim çeşit çeşit süt arttırıcı çaylar içtim soğan, bulgur ne varsa denedim hiç biri etkili olmadı. HEr zaman alışveriş yaptığım bir eczanede eczacı bana bir bitkisel hap önermişti arcocaps fennel adı. Arcopharma firmasının bir ürünü. TAmamen bitkisel normal hap gibi su ile yutuyorsun. İçinde sadece rezene çiçeğinin tozu varmış. Bir tek o etki etti bana bir göğsüm yaklaşık 5 saatte tam dolarken 2-3 saatte dolmasını sağlıyordu. 40 TL bir kutu. bir kutu kullandım memnun kalmıştım. FAkat her şeye rağmen sütüm yetmiyor hala da öyle bu biraz da bünye meselesi kiminin sütü çok olur kiminin ki yetmez. BAzen ne yaparsan yap yetmez işte.

BOZA (ilk tercih olmalı)
soda
rezene çayı
su su su...

aslında doktorum dediki;

insanlara tatlı şeyleri yediriyolar süt olsun diye...

metebolizma tatlı birşey aldığında su ihtiyacı oluşur...

ve SU İÇERSİN...

aslında sütü yapan tatlı değil içtiğin SU'dur dedi...

günde 3 litre iç başka bişeyle uğraşmana gerek bile yok dedi...

Back
X