Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğimizin beslenmesi için anne sütünün çok önemli olduğunu hep söyleriz. ama doğumumdan beri benim sütüm o kadar azdı ki, sütüm bitti bitecek korkusuyla yaşadım, yedekte mama bulundurdum hatta. bir süre sonra ağlamaktan usanınca kendimle alay etmeye başladım; çünkü bir inek olsaydım sütüm olmadığından ve malesef tombulluğumdan hemen kesiverirlerdi beni. buna rağmen ne söyleseler yedim, içtim. en çok humana still-tea ve bulgurun faydasını gördüm. denemediğim bir şey kalmıştı: DEREOTU... 3 gündür dereotu yiyorum. kızlar, sütüm -maşallah- çok arttı. hem de çoooookkkk... sütümü arttıran mucize sebzem benim :) bu fark beni nasıl mutlu etti anlatamam. siz de deneyin derim, umarım işinize yarar.[/QU
merhaba,dereotunu ne kadar yiyosun günde?Biz ek gıdaya başladık o yüzden sütüm azalır diye korkuyorum.Still tee içiyorum.dereotu da yemeye başladım ama az mı yiyorum bilemedim.Ayrıca benim oğlum süte reaksiyon verdiği için süt ve süt ürünleri yememem gerekiyordu ve diyetisyen bana süt yerine dereotu yiyerek kalsiyum alabileceğimi söylemişti.Bu da çok güzel,ben duyduğumda çok şaşırmıştım
Bende süt hiç sevmem. Yoğurtta öyle o yüzden kalsiyum takviyesini hap olarak aldım bir dönem o da bitince yinelemedim. Dere otu süper oldu. Kalsiyum için süt ve süt ürünlerine mecbur kalmıyorum ama mesala yoğurdun içine dere otu ve çörek otu karıştıp yiyorum tadı güzel oluyor çünki :))
:lepi:
evet ben de beğendim tadını gerçi her şeyi yiye yiye güzel çirkin ayırdetmez olduydum ya neyseeee :roflol: midem bitki çöplüğüne döndüüüüüü :roflol:
ben bir pijama takımı almıştım doğumdan önce aceleyle. geçen gün giydim, beni görenler gülmeye başladı; çünkü -hiç farketmemişim- pijama takımım inek desenliymiş. elimde süt sağma makinesiyle tamamen bu moda girdim ben. önüme de dereotu baştaolmak üzere yeşil salatayı koyunca tam oluyorum. kaydirigubbakcemile3
Kizlar yeeni dogum yaptim,2 gunluk bebegim... Daha sutum gelmedi benim masallah oglu,m guzel emiyor,amaa sut yok henuz ne zaman gelir yaaa??((( cok uzuluyorum ebe hic ek gida verme gelene kadar bekleyez diyor. 3 gunden sonra gelir dioyr ama sabir isi gercekten ..
Kizlar yeeni dogum yaptim,2 gunluk bebegim... Daha sutum gelmedi benim masallah oglu,m guzel emiyor,amaa sut yok henuz ne zaman gelir yaaa??((( cok uzuluyorum ebe hic ek gida verme gelene kadar bekleyez diyor. 3 gunden sonra gelir dioyr ama sabir isi gercekten ..