Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de oluyor burda çoğu kişi normal diyor bende anlamadımHerkese merhaba buralarda yeniyim size bişey danışmak istiyorum yaklaşık 6 gündür süt beyazı akıntı geliyor her laboya gittiğime görüyorum regl olmama 6 gün var daha önce böyle bişey başıma gelmedi neden olabilir acaba
Muhtemelen mantar oldunHerkese merhaba buralarda yeniyim size bişey danışmak istiyorum yaklaşık 6 gündür süt beyazı akıntı geliyor her laboya gittiğime görüyorum regl olmama 6 gün var daha önce böyle bişey başıma gelmedi neden olabilir acaba
Koku kaşıntı falan yol bende öyle düşündümdeMuhtemelen mantar oldun
Yumurtlamadan dolayı o normal her kadın yumurtlama zamanı var ve yumurtlamadan dolayı akıntı gibi belirtiler gösterir yani normal tüp bebek yaptırıyorum iki kez asılama yaptım o akıntının gelmemesi sıkıntı kokusu yoksa sıkıntı yoktur yumurtlamadan dolayıdı
Bazı yerlerde hamilelik belirtisi olarak okudum benBenim de oluyor burda çoğu kişi normal diyor bende anlamadım![]()
Evet hemilelik belirtiside olur ama yumurta tutunduktan sonra zarını atabiliyor ama bir test yaptırabilirsin her akıntı hamilelikle ilgili degildir akıntı olması cok güzel bir sey vücudun sana birseyler anlatma seklidir bu olmaması daha kötü inan banaBazı yerlerde hamilelik belirtisi olarak okudum ben
Tamam çok teşekkür ederimEvet hemilelik belirtiside olur ama yumurta tutunduktan sonra zarını atabiliyor ama bir test yaptırabilirsin her akıntı hamilelikle ilgili degildir akıntı olması cok güzel bir sey vücudun sana birseyler anlatma seklidir bu olmaması daha kötü inan bana
Merhaba , bu konuda bende stresliyim, yumurtlama gunlerimden adet gunume kadar benimde kremsi beyaz akintim oldu genelde ic kisma baktigimda goruyordum pedime gelen cok fazla bisi yoktu birde lavaboda tabiki. Doktora gozuktum icinde 3 tane olan bir fitil verdi enfeksiyon kapmis olabilirsin buyuk ihtimal dedi. Mantar olabilir diye dusunmustum bende ama cogu kisi mantarda kasinti olur demis bende hic kasinti yoktu, tam fitili bitirdim adetim geldi suan akintim ne durumda bilmiyorumHerkese merhaba buralarda yeniyim size bişey danışmak istiyorum yaklaşık 6 gündür süt beyazı akıntı geliyor her laboya gittiğime görüyorum regl olmama 6 gün var daha önce böyle bişey başıma gelmedi neden olabilir acaba
Ben de bugun regl oldum ve tup bebege karar verdik bir yildir istiyoruz cunku. siz basladiniz mi tedaviye ben yarin kontrola gidecegmYumurtlamadan dolayı o normal her kadın yumurtlama zamanı var ve yumurtlamadan dolayı akıntı gibi belirtiler gösterir yani normal tüp bebek yaptırıyorum iki kez asılama yaptım o akıntının gelmemesi sıkıntı kokusu yoksa sıkıntı yoktur yumurtlamadan dolayıdır o