Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Süt beyazı mineral pudra tavsiyesi olan var mı?

minikbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
596
232
73
Ten rengim çok çok açık ve burnumda çilli, yıllardır kullandığım fondoten artık türkiyede satılmıyor, yurtdışından siparişledim geçen günü tekrar geri döndü gümrükten. Everyday minerals ivory matte kullanıyordum ama ulaşamadım malesef. Sadece mineral makyaj yapan biriyim, ve toz olması önemli benim için, hangi marka ve hangi rengi önerirsiniz. gerçekten kötü hissediyorum cildime uygun renkte toz fondoten bulamadığım için. kapatıcılığının yüksek olması gerek. ve sarı-naturel alttonluyum, pembe değil.

Son düzenleme:
Ten rengim çok çok açık ve burnumda çilli, yıllardır kullandığım fondoten artık türkiyede satılmıyor, yurtdışından siparişledim geçen günü tekrar geri döndü gümrükten. Everyday minerals ivory 1N matte kullanıyordum ama ulaşamadım malesef. Sadece mineral makyaj yapan biriyim, ve toz olması önemli benim için, hangi marka ve hangi rengi önerirsiniz. gerçekten kötü hissediyorum cildime uygun renkte toz fondoten bulamadığım için. kapatıcılığının yüksek olması gerek. ve sarı-naturel alttonluyum, pembe değil.
Macte mineral pudralar var renk skalası da baya fazla bakmanı tavsiye ederim..

Kesinlikle youngblood diyorum. Benim de tenim cok beyaz ve kizarikligim var mukemmel kapatiyo gercekten. Mineral toz oldugu icin varligini yoklugunu hissetmiyosun bile, yuzde yuz oneriyorum canim.

Macte mineral pudralar var renk skalası da baya fazla bakmanı tavsiye ederim..
araştırıyorum hemen teşekkür ederim :-)
Kesinlikle youngblood diyorum. Benim de tenim cok beyaz ve kizarikligim var mukemmel kapatiyo gercekten. Mineral toz oldugu icin varligini yoklugunu hissetmiyosun bile, yuzde yuz oneriyorum canim.
tavsiyen için çok teşekkürler, sanırım sen de bunu kullanıyorsun? hangi numarayı/rengi kullandığını sakıncası yoksa söyler misin bir fikir olur belki :-)

minikbulut minikbulut canim benimki youngblood toz mineral fondoten ivory. en acik rengi zaten ivory sanirim. internette biraz arastirirsan cogu makyaj bloggerinin da tavsiye ettigini goruceksin. umarim begenirsin :)

Bugün siparişim elime ulaştı, youngblood pearl rengini sipariş ettim, renk skalasında gözüme bu daha açık geldi, renginden memnun kaldım, eski fondotenimle aynı renk, ikisini kıyasladığımda everyday'in kapatıcılığı daha iyiydi ama youngblood da iyi. youngbloodu ben de önerebilirim artık, sağlıklı bir mineral fondoten arıyorsanız kesinlikle bunu alabilirsiniz.

Ya şimdi evde bayağı bayağı deniyorum da kapatıcılığı harbiden iyi bu youngblood'un, hatta deminki yorumumu düzeltiyorum, everyday ve youngbloodun kapatıcılığı tamamen aynı.

jane iredale mineral pudra transculent rengi çok memnunum 2 kutu birden aldım benimde tenim çok beyaz bayıldım cidden bu arada fondötenini de aldım ikisini beraber kullanıyorum tavsiye ederim

Back
X