Süt buharı die bi mucize mi desem ne desem.

kızlar merhaba, ben ilk ağustosda hsg çekilmiştim.. sonuç:
Kontrastlı tetkik, HSG, histerosalpingografi

HSG İNCELEMESİ (HİSTERO-SALPİNGOGRAFİ):
İnceleme intravajinal 2x350/50 cc kontrast madde verilerek elde edilmiştir.
Tetkik suboptimaldir.
Endometrial kavite normal konfigürasyon ve şekli ile izlendi.
Solda fallopian tüp normal kalibrasyondadır, sağda izlenen kesimlerde kalibrasyonu doğaldır.
Her iki taraftan kontrast maddenin peritoneal kaviteye geçişi mevcut spot görüntüler ile değerlendirilemedi.

yani kapalıydı sağ açık demişti ama raporda resmen iki de kapalı yazıyor.

neyseee...

. ben çok üzüldüm haliyle. eylülde ekimde hamiş kalamadım. kasımda aşılama oldum tutmadı. nette araştırırken tüpler için süt buharı die bişi okudum. denemekten ne zarar çıkar ki dedim ve 9 aralık adet olduktan sonra 14 aralıkta adetim bitti yıkandım. pazar pazartesı ve salı olmak üzere sadece 3 gün süt buharı yaptım. kendi isteğimle de 17 aralıkta hsg istedim doktorumdan ve sonuç :

Kontrastlı tetkik, HSG, histerosalpingografi
Hizmet Tarihi ve Tanımı
HSG İNCELEMESİ (HİSTERO-SALPİNGOGRAFİ):
İnceleme intravajinal 350/3x50 cc kontrast madde verilerek elde edilmiştir.
Endometrial kavite normal konfigürasyon ve şekli ile izlendi.
Fallopian tüpler normal kalibrasyonda ve patent olup kontrast madde peritoneal kaviteye iki taraftanda geçiş göstermektedir

yani ikisi de açık. işinize yarar die de paylaşıyorum kızlar.. ama tabi hsg den sonra adet bekliyorum. adet olunca ikinci aşılama yaptırcam.

sevgiler
tebrik ederim benimde biri tıkalı iki senedir korunmuyoruz olmuyor yinede süt buharını deniycem mutlaka

İnşallah,Allah büyük, inanarak takip taşıyorum bende,ama meryem suresinde hergun bir defa okuyorum41.ci güne kadarda okuycam,kulübe dün akşam üye oldum,gelişmelerden bilgilendirir seniz çok sevinirim,Rabbim her kadına Anne olma duygusunu tatdirsin bizede inşallah

hangi duayı taşıyoruz üzerimizde bilgilendirimisin?

Canım,meryem otuna,3tane meryem suresini okuyup,bir dalı koparıp,muska şeklinde,sağ gögsumuzde,taşıyoruz ve 41 gün boyunca her gün meryem suresini okuyorum,en azından ben öyle yapıyorum,nasıl arzu ediyorsan tabi,Rabbim denk getirsin insallah,Rabbim dualarmizi emeklerimizin boşa cikarmasin.

Canım,meryem otuna,3tane meryem suresini okuyup,bir dalı koparıp,muska şeklinde,sağ gögsumuzde,taşıyoruz ve 41 gün boyunca her gün meryem suresini okuyorum,en azından ben öyle yapıyorum,nasıl arzu ediyorsan tabi,Rabbim denk getirsin insallah,Rabbim dualarmizi emeklerimizin boşa cikarmasin.
teşekkür ederim bugün bakıcam aktara inşallah bulurum Allah hayırlısıysa isyenelere nasip etsin sana da inşallah

Merhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.

Merhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.

canım çok merak ettim
son durum ne

Dün gittim doktora 5 hafta 4 gunluk hamileymisim kese göründü haftaya kalp atışını dinleyecek doktor. Bu hafta tomografi çekildiğim hastaneye gidip makinanın ne kadar radyasyon verdiğini arastiracagim
ay inşallah bi sorun çıkmaz. çok sevindim adına. yani normal yolla hamile kalmış poldunn??

Dün gittim doktora 5 hafta 4 gunluk hamileymisim kese göründü haftaya kalp atışını dinleyecek doktor. Bu hafta tomografi çekildiğim hastaneye gidip makinanın ne kadar radyasyon verdiğini arastiracagim
Can'ım öncelikle tebrik ederim. tomografiden korkmA Allah'ın izniyle bişey olmaz benim arkadaşımda trafik kazası geçirdi hamile olduğundan haberi yoktu bir sürü ilaç film tomoğrafi çekildi antibiyotik kullandı hamile olduğunu öğrenince endişelenip dr görüştü dr herhangi bir sıkıntı yok olmaz sonuçta Bebek daha toz bulutu şuanda dedi. sende korkma bişey olmaz inşallah

Can'ım öncelikle tebrik ederim. tomografiden korkmA Allah'ın izniyle bişey olmaz benim arkadaşımda trafik kazası geçirdi hamile olduğundan haberi yoktu bir sürü ilaç film tomoğrafi çekildi antibiyotik kullandı hamile olduğunu öğrenince endişelenip dr görüştü dr herhangi bir sıkıntı yok olmaz sonuçta Bebek daha toz bulutu şuanda dedi. sende korkma bişey olmaz inşallah
Benim doktorundan hiç Sakat doğan görmedim ama 10 yaşında kanser de olabilir bilemezsin dedi yaa bütün moralimi bozdu kadın.

Benim doktorundan hiç Sakat doğan görmedim ama 10 yaşında kanser de olabilir bilemezsin dedi yaa bütün moralimi bozdu kadın.
Sende Allah'ın işine karışmazsın Dr hanım deseydin sen içini ferah tut hayırda şerde Allahtan takma kafana hamileliğin tadını çıkar

Back
X