- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi bernaaydin
canım adetim biteli 2 gün olduAdetinize kac gun var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım adetim biteli 2 gün olduAdetinize kac gun var?
canım adetim biteli 2 gün oldu
Kistim yoktu canım ama annem hep iltihap olabilir ayakların hep açık üşütüyorsun diyordu geçen ay klomenin ilk ayıydı çok umutlandım ama adet olunca bu ay hepsini yapacağım dedim eşimle beraberlik oldu canım sıcağı sıcağına olmalı diyen arkadaşım oldu annem de üşütme falan dediKist falan var miydi? Sanirim kistlerinize faydasi olmus. Yerlesme kanamasi degil. Ama mikrop enfeksiyon akmis olabilir. Siz bir kac gun daha yapin ama ovulasyon donemindr yapilmasi gerekiyor diye biliyorum. Sut buhari yaptiktan sonra esle birliktelik yasanilmasi gerekiyor. Ben oyle okudum her yerde..
Kistim yoktu canım ama annem hep iltihap olabilir ayakların hep açık üşütüyorsun diyordu geçen ay klomenin ilk ayıydı çok umutlandım ama adet olunca bu ay hepsini yapacağım dedim eşimle beraberlik oldu canım sıcağı sıcağına olmalı diyen arkadaşım oldu annem de üşütme falan dedi
iltihaplar akıyorsa belki hamile kalmama faydası olur şifa olur
Tüm isteyenlere de bana da canım 1 senedir istiyorum hayırlısıInsallah insallah. Corekotu kurunu de uygula bence.insallah faydasini gorursun hayirlisiyla. Rabbim.cok aratmasin. Hayirli saglikli evlatlar versin..
Tüm isteyenlere de bana da canım 1 senedir istiyorum hayırlısı
Rabbim seni de en kısa zamanda müjdelesin canım kucağını doldursun Ramazan bereketli diyorum canım müjdeli haberler alırız inşBen de 1.5 senedir istiyorum. Nasip. Nasipten öte hicbir sey olmaz. Allahim.hayirlisini versin..
Rabbim seni de en kısa zamanda müjdelesin canım kucağını doldursun Ramazan bereketli diyorum canım müjdeli haberler alırız inş
tedavin iyi sonuçlanır inşallah canım sonra tez zamanda hayırlı sağlıklı evladını kucağında bulursun inş aminAllah razi olsun ya amin tum isteyenlerin kucagini bos birakmasin rabbim. Ben su an mantar tedavisi gordugum icin agustosa kadar bebek yasak. O zamandan sonraya insallah..
tedavin iyi sonuçlanır inşallah canım sonra tez zamanda hayırlı sağlıklı evladını kucağında bulursun inş amin
Amin inşallah canım sen de hemen kalırsın inşallah evin bebeğinin sesiyle inlerCok sagol amin. Insallah sen de bu ay cift cizgileri gorursun![]()
Arkadaşlar,bizde 4yildir bebek istiyoruz,geçen ay süt bugusunu yaptik,birde bu ay rakı bugusunu denedik,Allah buyuk,Rabbim isteyen herkese denk getirsin insallah.
Denemeni tavsiye ederim,çünkü iltaham varsa rahimde onuda sökuyor,fakat aynı gün ilişkiye girmen gerek esinle,ben öyle duydum öyle yaptım,inşallah Rabbim denk getirir.ben bu konuyu yeni gördüm, benim tüplerim açıkmı kapalımı bilmiyorum, film çektirmeye cesaretim yok acaba yapsammı süt buharı?
bende deneyecem inşallah adetime 5 gn var olursm sonrasında süt buharını deneyecem.meryem ana otunuda tasıyorum 3 meryem suresi okudum tasımaya basladım bir parcasınıda suya attım içilmesi gerekiyormus ama ben suyunu içemiyorum tadı cok agır geldi .
Allahım hepimize tattırsın inşallah mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine[/QUOT