Süt gelmesi hakkında yardım lütfen

butterflyeffectt

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
108
13
298
Ankara
herkese merhabalar,
ben şunu merak ediyorum, 1-2 arkadaşım 7. aydan sonra meme ucunda süt topağı gibi şeyler birikiyor, yavaş yavaş gelmeye başlar demişti. Ama bende henüz böyle birşey olmadı. Sizlerde oldu mu, bende mi sorun var acaba :26:

ben hamileyken hiç süt belirtisi olmamıştı bebeğim doğunca geldi ve emzirdiğim süre boyunca çok fazla sütüm oldu ne çektim anlatamam. merak etme sorun yok.

herkeste olacak dıye bırsey yok canım..olması ya da olmaması sutunun az ya da cok olacagının gostergesı degıl..takılma..hamıleleıgımın 5.ayından sonra bende araara gelmıstı..

canım ben 32 . haftadayım bendede yok hiç süt belirtisi normal sanırım merak etme doğumdan sonra gelecektir bizimkide

kuzenimin de gelmis sutu. ben simdi onun haftasindayim (o benden 3-4 hafta ilerde) benden gelmedi. ama gogus uclarimda sari birikip kuruyo gibi ama akmiyo. gerci o biriken sut mu bilmiyorum da

ben 6 aylık hamileyim çok iyi besleniyorum göğüslerim çok büyüdü ama haftada 2 kere göğüslerim uyurken sütü boşalıyor ya üstüne yatınca yada yan yatınca az bişey bile sıkışsa hemen akmaya başlıyo sonra göğüslerim biraz iniyo yumuşuyo sanki doğuma kadar sütüm kalmıcak gibi geliyo üzülüyürum boşa akıyo diye böyle bişey yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…