Doğuma Hazırlık süt girişi istediler...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.203
705
168
35
13 ocakta sağlık ocağına gidicem süt girişi yapılacak dediler , süt girişi ne demek nasıl ve neden yapılır ?

nerde yaşıyorsun ? ben kocaelinde yaşıyorum. süt parası verio büyükşehir belediyesi. ona diyorlar süt girişini sisteme işliyorlar. sana kart veriyorlar. süt parası yatırılıo ona. onunla marketten sut alabılıosun. dogumdan sonrada 3 ay devam ediyor.

aynen öyleymiş... araştırdım biraz bende göğüsten sütmü çıkıyor diye düşünmüştüm ne saçma

her ilde yok sanırım. ama güzel bir uygulama. ben de duymamıştım hiç sağlık ocağındaki hemşiremiz bilgilendirdi bizi

araştırdım muhasebecimize sordum varmış başvuru formunu edindim
sayenizde teşekkürler burada bunu okumasam haberim olmayacak
ilk kızımdan almadım haberim yoktu devlete kaldı
5 sene içinde almayınca ssk ya kalıyormuş

bende sandım memeden süt falan mı çıkıyo ne araştırdım hamileliğin son 3 ayında ve doğumdan sonra ilk 3 ay yai toplam 6 ay anneye aylık 12 litre süt veriyolar. 13 ocakta girişim yapılacakmış

doğumdan sonra değil canım hamileliğin son 3 ayında. sağlık ocağında giriş yaptırıyolar. her ilde varmı böyle bir uygulama bilmiyorum

Bahsettiğiniz şey emzirme ödeneği mi yoksa başka bisey mi hanimlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…